dodekanezowiec 18.12.25, 17:05 4 punkty za 1 zl. Kupujesz cos za 1.000 - masz 4.000 (4 kawy :) Swoją drogą, takie bawienie sie w to to pozwala cos tam uciulac. Allegro jest teraz z Vitayem, dostaje sie tez punkty w Bezcennych chwilach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 18:42 I to jest dobra wiadomość:) Większość zakupów ogarniam przez allegro Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 19:12 NIgdy w takie programy lojalnosciowe sie nie bawilem, tak samo jak aplikacje danego sklepu ze znizkami, po prostu moim zdaniem nie ma to zadnego sensu z punktu widzenia kleinta... Chodzi tylko, zeby uzaleznic kogos od sklepu, zeby tam kupowal,.... U mnie siec Feneberg ma kupony rabatowe i z nich korzystam, bo to jest znizka 20% na kazdy zakupiony towar... A mozna jednorazowo kupic 4 ze znizka w jednym sklepie... A ze gazetki z kuponami leza przy kasie, to mozna zabrac do domu z 2 gazetki i potem miec znizke w kolejnym sklepie, , potem w kolejnym.. Jesli akurat maja moim zdanem cos fajnego, jak nie to olewam ten sklep, pomimo znizek...... No i jeszcze sa czasem fajne promocje bez zadnych warunkow, po prostu sklep obnizyl ceny na wybrane produkty i kazdy z teog moze skorzystac... TO jest optymalne... Odpowiedz Link Zgłoś
loyezoo Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 19:26 Ale od jakiego sklepu? Sęk w tym, że allegro to tysiące sklepów. Stety niestety, bardzo często z najlepszą ceną. Tylko w tym miesiącu, zostawiłem tam 1800zł. To skoro i tak kupuję, a dodatkowo coś tam dostanę, to co szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 19:40 > To skoro i tak kupuję, a dodatkowo coś tam dostanę, to co szkodzi? Exactly. Tak jak nie lubię nachalnego wciskania programów lojalnościowych, to np. na BP mnie miła kasjerka kiedyś przekonała, że i tak u nich kupuję paliwo regularnie, to czemu nie płacić mniej? Najpierw miałem u nich kartę, teraz trzeba mieć apkę, ale co za problem? 40 gr. na litrze to jest czteropak niezłego piwa na tankowaniu : ) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 19:41 Dokladnie tak. I jeśli bez niczego moge miec te pare tys punktów miesiecznie to dlaczego nie I tak tankuje tylko na orlenie Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:00 Ja regularnie za punktu za tankowanie na Orlenie mam tam darmowa kawę Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:09 No i jak bys mógł miec np extra 6000-8000 tys p miesiecznie to byłaby kawa za kawa Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:14 trypel napisał: > No i jak bys mógł miec np extra 6000-8000 tys p miesiecznie to byłaby kawa za k > awa Mi z samych tankowań standardowych wyszła już niezła sumka punktów Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:24 Ale nie dasz rade zabrać miesięcznie tych 8000 tankując. A to tylko 2000 pln na allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:27 Pytanie czy coś jeszcze sensownego można kupić z tych punktów poza kawa Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:31 bywalec.hoteli napisał: > Pytanie czy coś jeszcze sensownego można kupić z tych punktów poza kawa Kiedyś kupiłem opony u partnera Millennium i Vitay. Z Millennium wpadło 50 zl zwrotu za płatność kartą a z punktów Vitay kupon na paliwo na Orlen za 80 zl. Jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:35 Z 2000 zl wydanych na Allegro jest 800 punktów Bezcennych Chwil czyli bilet do kina . Ale to podstawa. Dochodzą promocje. Przykładowo płacąc karta Citibank u partnerow Bezccenych Chwil (np. Allegro Carefour Smyk Euto RTV Empik iCirlcle k itd) łącznie na 500 zl - dostawało sie 12 000 pkt Bezcennych Chwil (co do zasady równowartość 150 zl), teraz wystarczyło karta Mastercard dowolnego banku podpiętego pod bezcenne 100 zl i wpaść ma 4000 pkt. 4000 pkt to z kolei 50 zl na Allegro na przykład. A czasem sa promocje ze za 2000 pkt jest bon na 50 gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:40 wow, księgowy? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:55 Szacun :) Nigdy tak nie potrafiłem. Ograniczam sie do kawy/herbaty i soku, hotdogow na razie nie mogę. Ale faktycznie ze zbierania mil lecę juz drugi raz na urlop zaoszczędzając za każdym razem kolo dychy Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 21:29 > hotdogow na razie nie mogę A ja na szczęście mogę (albo nie wiem, że nie mogę) i korzystam. Takie guilty pleasure trochę : ) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 21:40 Zatrzymałem sie dzisiaj w drodze na Orlenie w Gomulinie. Głodny jak szlag. Bo nie bylo czasu od śniadania a stamtad jeszcze ponad 2 h do domu. Postałem popatrzyłem i kupiłem mus jabłkowo brzoskwiniowy a w samochodzie miałem chrupki chleb wieloziarnisty. I herbatę. A one tak pachniały... te hotdogi. Ale obiecałem sobie ze w styczniu sprobuje jak organizm zareguje. Prawie 15 kg od września w dół. Masakra. Zofia juz sie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 21:46 > Zofia juz sie wkurza No to nie rób jej tego. Wiesz jak jest, happy wife, happy life. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 21:56 Na razie nie moge. Wciąż kazde normalne jedzenie jest niezbyt tolerowane. Chrupiąca skora z golonki śni mi sie w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:53 Żebym tylko tak rzadko nie bywał ostatnio na Orlenie 😂 Wczoraj jerychońską pod korek zatankowałem, ale tak ostatnio, to chyba we wrześniu ją tankowałem (była 2x w pożyczeniu u szwagra w tym czasie i zawsze oddawał zatankowaną - choć wcale nie chciałem, ale czuł się zobowiązany). Odpowiedz Link Zgłoś