Dodaj do ulubionych

Allegro partnerem programu Vitay

18.12.25, 17:05
4 punkty za 1 zl.
Kupujesz cos za 1.000 - masz 4.000 (4 kawy :)
Swoją drogą, takie bawienie sie w to to pozwala cos tam uciulac. Allegro jest teraz z Vitayem, dostaje sie tez punkty w Bezcennych chwilach.
Obserwuj wątek
    • trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 18:42
      I to jest dobra wiadomość:)
      Większość zakupów ogarniam przez allegro
    • wislok1 Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 19:12
      NIgdy w takie programy lojalnosciowe sie nie bawilem, tak samo jak aplikacje danego sklepu ze znizkami, po prostu moim zdaniem nie ma to zadnego sensu z punktu widzenia kleinta...

Chodzi tylko, zeby uzaleznic kogos od sklepu, zeby tam kupowal,....

U mnie siec Feneberg ma kupony rabatowe i z nich korzystam, bo to jest znizka 20% na kazdy zakupiony towar...
      A mozna jednorazowo kupic 4 ze znizka w jednym sklepie...
      A ze gazetki z kuponami leza przy kasie, to mozna zabrac do domu z 2 gazetki i potem miec znizke w kolejnym sklepie, , potem w kolejnym..

Jesli akurat maja moim zdanem cos fajnego, jak nie to olewam ten sklep, pomimo znizek......

No i jeszcze sa czasem fajne promocje bez zadnych warunkow, po prostu sklep obnizyl ceny na wybrane produkty i kazdy z teog moze skorzystac...
      TO jest optymalne...

• loyezoo Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 19:26
        Ale od jakiego sklepu? Sęk w tym, że allegro to tysiące sklepów. Stety niestety, bardzo często z najlepszą ceną. Tylko w tym miesiącu, zostawiłem tam 1800zł. To skoro i tak kupuję, a dodatkowo coś tam dostanę, to co szkodzi?
        • nousecomplaining Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 19:40
          > To skoro i tak kupuję, a dodatkowo coś tam dostanę, to co szkodzi?
          Exactly. Tak jak nie lubię nachalnego wciskania programów lojalnościowych, to np. na BP mnie miła kasjerka kiedyś przekonała, że i tak u nich kupuję paliwo regularnie, to czemu nie płacić mniej? Najpierw miałem u nich kartę, teraz trzeba mieć apkę, ale co za problem? 40 gr. na litrze to jest czteropak niezłego piwa na tankowaniu : )
        • trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 19:41
          Dokladnie tak. I jeśli bez niczego moge miec te pare tys punktów miesiecznie to dlaczego nie
          I tak tankuje tylko na orlenie
          • bywalec.hoteli Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:00
            Ja regularnie za punktu za tankowanie na Orlenie mam tam darmowa kawę
            • trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:09
              No i jak bys mógł miec np extra 6000-8000 tys p miesiecznie to byłaby kawa za kawa
              • trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:09
                6-8 tys
              • bywalec.hoteli Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:14
                trypel napisał:

> No i jak bys mógł miec np extra 6000-8000 tys p miesiecznie to byłaby kawa za k
                > awa

Mi z samych tankowań standardowych wyszła już niezła sumka punktów
                • trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:24
                  Ale nie dasz rade zabrać miesięcznie tych 8000 tankując. A to tylko 2000 pln na allegro :)
                  • bywalec.hoteli Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:27
                    Pytanie czy coś jeszcze sensownego można kupić z tych punktów poza kawa
                    • dodekanezowiec Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:31
                      bywalec.hoteli napisał:

> Pytanie czy coś jeszcze sensownego można kupić z tych punktów poza kawa

Kiedyś kupiłem opony u partnera Millennium i Vitay. Z Millennium wpadło 50 zl zwrotu za płatność kartą a z punktów Vitay kupon na paliwo na Orlen za 80 zl. Jakoś tak.
                      • dodekanezowiec Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:35
                        Z 2000 zl wydanych na Allegro jest 800 punktów Bezcennych Chwil czyli bilet do kina . Ale to podstawa. Dochodzą promocje.
                        Przykładowo płacąc karta Citibank u partnerow Bezccenych Chwil (np. Allegro Carefour Smyk Euto RTV Empik iCirlcle k itd) łącznie na 500 zl - dostawało sie 12 000 pkt Bezcennych Chwil (co do zasady równowartość 150 zl), teraz wystarczyło karta Mastercard dowolnego banku podpiętego pod bezcenne 100 zl i wpaść ma 4000 pkt.
                        4000 pkt to z kolei 50 zl na Allegro na przykład.
                        A czasem sa promocje ze za 2000 pkt jest bon na 50 gdzieś.
                        • nousecomplaining Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:40
                          wow, księgowy?
                        • trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:55
                          Szacun :)
                          Nigdy tak nie potrafiłem. Ograniczam sie do kawy/herbaty i soku, hotdogow na razie nie mogę.
                          Ale faktycznie ze zbierania mil lecę juz drugi raz na urlop zaoszczędzając za każdym razem kolo dychy
                          • nousecomplaining Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 21:29
                            > hotdogow na razie nie mogę
                            A ja na szczęście mogę (albo nie wiem, że nie mogę) i korzystam. Takie guilty pleasure trochę : )
                            • trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 21:40
                              Zatrzymałem sie dzisiaj w drodze na Orlenie w Gomulinie. Głodny jak szlag. Bo nie bylo czasu od śniadania a stamtad jeszcze ponad 2 h do domu. Postałem popatrzyłem i kupiłem mus jabłkowo brzoskwiniowy a w samochodzie miałem chrupki chleb wieloziarnisty. I herbatę.
                              A one tak pachniały... te hotdogi. Ale obiecałem sobie ze w styczniu sprobuje jak organizm zareguje. Prawie 15 kg od września w dół. Masakra. Zofia juz sie wkurza
                              • nousecomplaining Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 21:46
                                > Zofia juz sie wkurza
                                No to nie rób jej tego. Wiesz jak jest, happy wife, happy life.
                                • trypel Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 21:56
                                  Na razie nie moge. Wciąż kazde normalne jedzenie jest niezbyt tolerowane.
                                  Chrupiąca skora z golonki śni mi sie w nocy.
    • qqbek Re: Allegro partnerem programu Vitay 18.12.25, 20:53
      Żebym tylko tak rzadko nie bywał ostatnio na Orlenie 😂
      Wczoraj jerychońską pod korek zatankowałem, ale tak ostatnio, to chyba we wrześniu ją tankowałem (była 2x w pożyczeniu u szwagra w tym czasie i zawsze oddawał zatankowaną - choć wcale nie chciałem, ale czuł się zobowiązany).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka