Dodaj do ulubionych

Wasza wymażona gra na kontrolery ruchowe

31.12.10, 16:40
A więc jakie macie pomysły na kinect i move? Mi ostatnio przyszedł do głowy poker na maszynke MS. Czterech graczy przy stole dzięki kamerze mozemy obserwować jak się zachowują a dobieranie kart i te sprawy za pomocą ruchów naszych dłoni.
Obserwuj wątek
    • ringr Re: Wasza wymażona gra na kontrolery ruchowe 31.12.10, 17:25
      Ja rzadko mażę, czasem tylko z nudów coś porysuję.
      A do Twojej gry w pokera potrzeba niestety dwóch Kinectów, żeby mogło grać czterech graczy.
      • blademaster_pl Re: Wasza wymażona gra na kontrolery ruchowe 31.12.10, 21:00
        Final Fantasy X big_grin
    • gulip Re: Wasza wymażona gra na kontrolery ruchowe 31.12.10, 17:30
      myślałem o slaszerze na kinekta

no i o FPS też na kinekta

tylko jak to zrobią aua
      • fix_poland Re: Wasza wymażona gra na kontrolery ruchowe 31.12.10, 17:51
        Jak dla mnie Star Wars na Move lub Tekken big_grin . W Star Wars'ach żebyśmy mogli kontrolować miecz i wymyślać ciosy a w Tekkenie to każdy wie aby ruch był oddany 1 do 1
    • skrutten Re: Wasza wymażona gra na kontrolery ruchowe 31.12.10, 18:16
      Czy ja wiem, może Kamasutra?smile
    • swayzak77 Re: Wasza wymażona gra na kontrolery ruchowe 31.12.10, 19:37
      a ja bym bardzo chciał aby nowy mgs rising wspierał move, tam będzie dość dużo walki mieczem i może to wymiatać z butów smile
      • mattheww1215 Re: Wasza wymażona gra na kontrolery ruchowe 01.01.11, 00:53
        Jakikolwiek Assassin's Creed
    • angh fasa 31.12.10, 21:58
      battlemech. Swietna gra na kontrolery - dwa move, przemyslane sterowanie, i mamy killera... taki battlehammer, ostrzal z rakiet, podbiegniecie do zwarcia i tam wbijamy przeciwnika w glebe... co jak co, pogralbym w to na ps3...wink
      • pawepek Re: fasa 31.12.10, 22:15
        Mi sie zdaje e fajny mógłby byc Alan Wake przy użyciu Move Move jako latarkawink Co do kinecta to myśle że jakaś porzadna bijatyka bo to jest wprost idealny kontroler do bijatyk a fighters uncaghed to podobno jest crap

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka