Dodaj do ulubionych

WoT beta gra w plutonie

01.02.11, 11:32
jak w temacie szukam chętnych do gry w plutonie. najlepiej ktoś z niemieckim sprzętem tier 7,8 ew. służę pomocą nowicjuszom. (tak han_solo_79 specjalnie dla Ciebie mogę sobie wziąć loltraktora i nim pośmigać lub kupić bizona, wespe czy innego hetzera i porobić za wsparcie smile)
nick w grze lipsztyk , a w garażu KV ledwie zaczęte wymaksowane: Vk3001(P), Pancer IV i Tiger (jeszcze tylko 40k expa do KT)
pozdrawiam wszystkich czołgistów.
Obserwuj wątek
    • slawomir.serafin Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 13:43
      jeśli ktoś się nie brzydzi grać w Tier 3 albo 4 (a jutro, pojutrze może i Tier 5 w końcu), to też bym chętnie pograł w kilka osób

nick KeyserSozeGC

garaż BT-7 i Su-85B (wiem, bieda)
      • froz Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 15:01
        No ja też jestem mniej więcej na tym etapie. W tej chwili mam wymaksowane trzy pojazdy z tiera III:
        - anti-tank maruder 2
        - artyleria amerykańska
        - lekki czołg M3 Stuart

Do tego zacząłem dzisiaj robić niemieckie czołgi, docelowo coś cięższego lub panterka. Ale chyba najpierw lepszy anti-tank.

Nick taki jak tutaj (froz).

Mogę się dołączyć?
        • ludikbar Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 23:09
          Z chęcią pogram. Gram USSR i USA. W garażu M3 Lee (wymaksowany) i KW ( prawie wymaksowany).

Nick w grze ludikbar
      • maxaue Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 15:04
        Ja teraz jeżdżę średnim PzKpfw III oraz niszczycielem SU-85B. Oba to Tier IV. Jeżeli ktoś ma ochotę ze mną pograć, to nick: Maximilian_Aue - będę wieczorem. :]
      • truten_org Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 17:03
        Ja na razie tylko BT-2 u ruskich i maruder u niemiaszkow
    • metalowaglowa Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 14:51
      Dopiero co Panterkę zakupiłem i zaczynam bawić się amerykańskimi czołgami (T2 jest niezwykle zaskakujący). Najczęściej zasiadam w Pz38 (f) - powolna krowa ale często ratuje sytuację raz nawet rozwaliłem 11 (tak tak wiem, to nie miejsce na przechwałki ale wyobraźcie sobie ileż to radości człowiekowi sprawia!). Fajnie czasem pobawić się na traktorkach. Nick oczywiście metalowa_glowa.
      Wyjaśni mi ktoś o co z tymi Tierami chodzi? (wiem, że to rząd) ale jak się doń dostaje?
      • mr.lipton Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 14:54
        tiery to powiedzmy poziomy danego czołgu. tutaj masz techtree dla każdej nacji game.worldoftanks.eu/encyclopedia/ i tam masz podziały na tiery.

a pana SS dzisiaj może wieczorem po 20-21 zaproszę jak będzie bo muszę naciułać moim pancerem IV kasy na KT wink
    • denis.stalker WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 14:58
      na pewno się uda, tak jak się udało z ligą GC poprzednią, ligą GC w Armę II, wspólną grą w D2N .. Na pewno się uda chłopaki smile
      • froz Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 15:03
        Hehehe, ja pamiętam z wcześniej wspólne granie w L4D2, na które stawiły się chyba 3 osoby, w tym ani jedna z redakcji GC big_grin.
    • biker48 WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 15:02
      Ja bym z chęcią pograł w jakimś plutonie ale u ja świeży jak szczypiorek na wiosnę w WoT, w garażu stoi Panzer II i BT-2 sad Tak to jest jak się nie ma czasy na długotrwałe sesje przed kompem..
      • mr.lipton Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 15:11
        generalnie tier nie gra roli. jak masz pancera III to i tak możesz pograć z kimś w plutonie bo pomimo zbierania expa już na KT to i tak brak mi sporo kredek. Sam zakup KT to 2,4kk do tego szybsze ładowanie, celowanie i tan już chyba będzie stabilizator więc wyjdzie mnie pewnie coś koło 4kk a mam 1kk ;/ a tigera nie chciałbym sprzedawać wcale, a do tego w pancerze IV brak mi expa jeszcze do hummela a w VK 3001(P) ciułam już na Vk3002 więc też ich puki co sprzedać nie chciałbym.
        • mr.lipton Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 15:14
          ah brak opcji edytuj uncertain

dodam jeszcze że takie lekkie czołgi jak pancer III pancer II luchs i leopard u niemców, A-20 u ruskich i stuart u jankesów to idealni scouci którzy nawet w bitwach gdzie jest tier 7 się przydadzą ( co prawa szybko dla nich gra się skończy jeżeli jeszcze nie potrafią tym śmigać i robić uników jak w matrixie wink) ale exp i kasa za detekcję przeciwnika leci
    • szymon.75 Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 15:12
      Ja mogę zagrać w plutonie ale jak dopiero raczkuje w garażu jak na razie Panzer 3.
      Pozdrawiam
      • szymon.75 Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 15:30
        szymon.75 napisał:

> Ja mogę zagrać w plutonie ale jak dopiero raczkuje w garażu jak na razie Panze
        > r 3.
        > Pozdrawiam
        A prawie zapomniałem mój nick to Szymonides
      • fastdog wot 01.02.11, 17:51
        w grze FastDog - premka na stałe jest, wiec nie mam problemu z graniem w plutonie.
        w garazu t34-85, su-100, pantera 2, t29, t32, t30.
        teraz expie głównie su-100 i t34-85. Ale zastanawiam się nad kupnem jakiegoś niemieckiego TDka.
    • foreverlasting pluton 01.02.11, 15:14
      ja mogę zagrać . tylko że najsłabszy to vk 30.. oprócz tego hummel, gw pantera, duza vk i maus. nick taki sam jak na forum.
    • nagyus WoT 01.02.11, 15:48
      PzKpfw II Luchs - gram od wczoraj, załapię się do was?
    • zaku-boros Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 15:52
      ja mam do dyspozycji wszystkie czołgi medium z drzewka amerykanówsmile
      M26 raczkuje bo dopiero kupiony.
      W plutonie mogę zagrać
      nick w grze Boros
      ps. z niemieckich to mam pzkpf 3
      • zaku-boros Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 16:13
        jak by ktoś chciał pograć to może do mnie na gg napisaćwink
        nr to 2325919
        tylko między 9 a 19 w pracy jestem więc nie zawsze mogę pisaćsmile
    • thekovalsky Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 16:03
      U niemców mam prawie wsio oprócz gw tigera.
      • thekovalsky Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 16:04
        a i jestem na serwerze us...
    • imarsis Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 16:21
      ImarsIS gram IS-3 - prawie max, miał byc IS4 ale softwipa nie bylo ... buuuu, posiadam też JPIV i wymaksowany LEO - ale najchętniej IS3 big_grin , codziennie po 20:00 ;P
    • szklanka_herbaty Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 16:28
      To ja może zaproponuję, żeby na czacie założyć kanał np. "GameCorner" po prostu ... założyciel nie musi być online żeby kanał dalej istniał, więc w razie czego wszyscy GC-owcy mogliby sopokojnie sobie porozmawiać.

A jakby się kto zastanawiał czy jest jakiś typowo polski kanał czatu, to na ogół wszyscy siedzą na "poland(halfik)" założonym przez mossie o ile pamiętam. wink
      • slawomir.serafin Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 19:34
        done, kanał gotowy
    • rolfi Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 16:49
      Też bym zagrał może, tylko mam T-28 i raczej tym daleko nie zajadę grając z wami.
      A SS nieźle zapierdziela tym BT-7, wiem, bo widziałem wink
      A tak w ogóle to siema wszystkim big_grin
    • zaku-boros Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 17:03
      SS a może lepiej jakąś kompanie czy coś w ten deseń. wtedy w 15 osob bedzie można jechaćsmile
      • mr.lipton Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 17:14
        kampanie niestety jak na razie są dla tier X niczym innym nie ma po co tam startować z tego co wiem ;/
    • grishnok Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 17:35
      IS (T7) reporting in
    • kreku Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 18:06
      Ja posiadam w tym momencie w garażu t-44 i inne czołgi niższego tieru, lecz brak u mnie chęci do gry w WOT-a smile. Możecie mnie dodać do znajomych, jak mi się kiedyś zachcę znów grać to może postrzelamy razem big_grin
      nick: Kreku
    • nomad_85 Z wielką przyjemnością się przyłączę, 01.02.11, 19:15
      Z wielką przyjemnością się przyłączę, niestety też gram od niedawna, więc w garażu raczej rzęchy - wymaxowany BT2 i AT1, na stanie również BT7 i SU76, tak więc szału nie ma smile. Ale jakby mnie ktoś zaprosił do wspólnej gry, to nie będę umiał odmówić ;p
    • nomad_85 Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 19:20
      bym zapomniał, mój nick w grze dizel_85
    • kacperlapsa Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 19:54
      Moge zagrać w plutonie piwo
      Mam IS-3(BL-9 wymiatabig_grin) i KT(bez najlepszego działa ale reszta elementow kupiona)
      Wiec jestem chętny.
      • kacperlapsa Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 19:56
        No i jak zawsze o czymś zapomniałem...
        nick: kacperlapsa wink

• pablozfzw Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 21:19
          No to ja też się dorzucę smile

Służę wsparciem i pomocą dla początkujących, nick w grze, ten sam co na forum.

W garażu t43 i is7, ale tak na prawdę może być wszystko poniżej (mam trochę oszczędności)
          • mikelondon No to i moje 3 grosze 02.02.11, 09:44
            Do takiego towarzystwa i ja dołączę smile

w garażu IS3 (max), Object 704 (max), VK z klozetrurą (czyt 4502) dopiero początek, zbieram na lepszy silnik, wieżę i działo tongue_out Reszta też istnieje, ale musiałbym takie cudeńska od nowa kupować i kompletować: VK3002DB, T43, JgdPz IV. Najsłabiej roziwnięte mam drzewko US (obecnie nierozwijane), prawie nie bawię się w arty.

nick: gorvad
    • stfforex Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 22:13
      Cóż i ja się przyłączęwink
      Pogrywam od kilku miesięcy, nie jestem jakimś "hardkorowym" graczem, ale posiadam IS-7, T-44, Object 704, ISU-152, KW (ten z sentymentu lubię to puchę)wink Każdy maksymalnie ulepszony ;P
      Ale mogę posiadać każdy z czołgów które znajdują się poniżej tych w rosyjskim drzewku bo kasy to mam dosyć. Jak mnie zauważycie w bitwie i będę w przeciwnej drużynie to dajcie znać, będziecie moim pierwszym celem tongue_out
      nick: "stfforek"
      • kattoo Re: WoT beta gra w plutonie 01.02.11, 23:29
        Coś nas mało gra po 21szej... W każdym razie, na palkersik'u posiadam Grille'a, KV, VK3601H 'wypimpowane' maksymalnie i Tiger'a I. Prawdopodobnie i tak będę grał Grillem, jako ukłon w stronę bezbłędnego systemu dopasowywania Tierów confused
        • vino380 Re: WoT beta gra w plutonie 02.02.11, 01:34
          Też chętnie pogram w plutonie. Najlepiej wieczorem. Mam t34-85, t34 i parę słabszych pojazdów z tier 1 i 2 nick w grze vino94.
        • mr.lipton re 02.02.11, 10:33
          podaj nick w grze bo sam gram Tigerem właśnie go kończę i dzisiaj pewnie z kolegą który kończy IS`a będziemy grać tak po 21 (jak się uda zaczniemy od 20) więc akurat by było 2 tygrysy i iS. smile
          • kattoo Re: re 02.02.11, 15:33
            Dziś akurat będę najwcześniej koło 23... Nick w grze: palkersik.
    • lordex Re: WoT beta gra w plutonie 02.02.11, 08:14
      Ja gram dopiero parę dni, w garażu prócz podstawowych (loltraktor i dwa inne) mam na razie PzKpfw II i tank destroyera szkopów... niemniej jeśli ktoś jest chętny na low-tier to zapraszam serdecznie. Nick w grze lordzix1984
    • zaku-boros Re: WoT beta gra w plutonie 02.02.11, 09:30
      no to wczoraj sobie z SS i z Max'em pograliśmy smile
      Nawet nam dobrze szłosmile
      Dziś też będzie trzeba to powtórzyćsmile
      • mr.lipton Re: WoT beta gra w plutonie 02.02.11, 10:35
        wczoraj miałem okazję widzieć SS w akcji z jego TD. jak ktoś chce na niego gadać że noob czy coś to niestety. 6 czy 7 kilsów w 1 walce z suki-85B i przez 2 godziny widziałem jak 2 tygrysy tym ubił (co prawda nie sam ale zawsze wink)
    • kompotsky zxvc 02.02.11, 11:55
      Czołem, również ganiam czołgami, a w plutonie się fajnie gra. Zwłaszcza, gdy umiejętnie zgra się cechy ruskich i niemieckich czołgów. {amerykańskich jakoś nie lubię}. Sam jeżdżę Królewskim Tygrysem, który okazał się być non stop płonącą kupą złomu, ale przywiązałem się do niego. Plus jeszcze średni VK3601H, bo to fajna maszynka do robienia kasy. Nick w grze ten sam - kompotsky
    • lorak1981 Re: WoT beta gra w plutonie 02.02.11, 12:29
      Oj chętnie bym z Wami pograł - nick Lorak1981 smile
      Niestety na razie w garażu tylko t-26 - ale chętnie pogram smile
      • han_solo_79 Re: WoT beta gra w plutonie 02.02.11, 13:08
        I ja! I ja! Nick han_solo_79 a czołgi to na razie BT2, Pz35, Pz38 i Luchs. Co prawda, blondyna bez przerwy domaga się uwagi i często nie mam całego wieczoru na granie ale parę partyjek to z chęcią ;]
        • mr.lipton Re: WoT beta gra w plutonie 02.02.11, 15:06
          heh Luchs. poje***na maszyna. tym się nie da jeździć przynajmniej nie takie tetryki jak ja bez wymienionej wieży i działa ale z silnikami i zawieszaniem zasuwa jak głupi ale to jeszcze ok (vk3001P ma taką samą prędkość maks) ale zwrotność tego czegoś to masakra. przyzwyczajony byłem do serii VK więc może to kwestia tego ale jak siadłem do luchsa to przez tę jego "nadzwrotność" miałem spore problemy z ogarnięciem.
        • 1mapo1 Re: WoT beta gra w plutonie 02.02.11, 15:39
          Jeśli można to ja także z chęcią dziś (18-20) powojuje z Wami. Mój nick mapo_. W garażu is-4,su-8 i m4a3e8.
    • qubeqq Re: WoT beta gra w plutonie 04.02.11, 15:20
      Mój nick to - Morkar

W ogóle to mam pytanie, tylko z premium account mogę pograc z kumplem? Inaczej się nie da?
      2500 golda nie mam, a chyba nie da się dostać tego w inny sposób niż czekając na golda codziennie?
      • kattoo Re: WoT beta gra w plutonie 04.02.11, 15:32
        Możesz wykupić Premium na dzień, trzy dni, tydzień lub miesiąc za odpowiednio 250/650/1250/2500 złota. Wystarczy trochę zaoszczędzić, a pieniądze wpływają na konto bez względu na to, czy się danego dnia logujesz czy nie.
        https://img202.imageshack.us/img202/4572/23060837bigger.png

I'll see you on the dark side of the moon...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka