rennya 14.02.11, 08:51 dziękuję Zanim zdążyłam wstać i dobrać się do smoków - walentynki już czekały Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganoreg Re: Dziękuję 14.02.11, 09:14 Ja tez dziekuje! I od razu przyznaje sie do zlapania na dwojke Rennyi, zapasowe popiromanowe i Dziwadla. Latwo sie lapia Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Dziękuję 15.02.11, 23:37 aganoreg napisała: > Ja tez dziekuje! I od razu przyznaje sie do zlapania na dwojke Rennyi, zapasowe > popiromanowe i Dziwadla. Latwo sie lapia Dziękuję w imieniu swoim i Dziwadeł Jesli ktoś nie złapał to może sobie wziąć te nadprogramowe z zapasowych. Wkurza mnie limit, tzn sam limit nie jest zły, ale IMHO wybredowanie walentynkowych ze swoich jajek, lub złapanie zeszłorocznych w kolejnym roku, powinno być nagrodzone możliwością powiększenia stadka. (O świątecznych już nie wspomnę ) Niechby i limitowaną, ale jednak. Przy takiej polityce TJ nie mam np szans na wyhodowanie mrożonki. Podobnie jak Edycję coraz częsciej nachodzą mnie mysli o rezygnacji z zabawy w DC, TJ po kolei odbiera to co w tym było najfajniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Dziękuję 14.02.11, 14:57 Właśnie włączyłam, patrzę, a tu mam jajeczka! Dziękuję *: Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: Dziękuję 14.02.11, 21:58 mam pytanie, dalej sa limity ma dwa smoki? i wie ktos co to ? ;> dragcave.net/view/YWZr ma ktos takiego czy cos ?;p Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Dziękuję 14.02.11, 22:15 Limit jest na dwa smoki. A to zamrozone jajko moze byc nagroda za dekoracje drzewka. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Dziękuję 15.02.11, 10:27 Kilka watkow nizej byl temat Nocne choinki, Jednego dnia byly choinki, doslownie przez pare godzin, zlapalam na zapasowe swoje konta, na glowne juz nie zdazylam. Sporadycznie pojawiaja sie nadal, ale rzadziej niz dina. Co ciekawe,w czasie walentynek mialy postac rozowych galazek Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Dziękuję 15.02.11, 17:10 Dziękuję za przeniesienie, jeszcze tego jajka nie miałam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr i ja dziekuje! 16.02.11, 18:52 dziękuje bardzo za jajeczka! rzadko zagladam i bardzo sie znich ucieszyłam! Odpowiedz Link Zgłoś