Dodaj do ulubionych

Czy lubicie grac po buchu?

09.04.11, 18:49
nie uwazacie ze wtedy dopiero mozna sie wczuc? big_grin
Obserwuj wątek
    • own3d1n1 1234 09.04.11, 18:54
      Horrory człowieku, horrory smile
      • karyp Re: 1234 09.04.11, 19:10
        Alan Wake robil dobra robote, ponadto swietnie potrafilem sie wczuc w gta 4, doszedlem do wniosku ze na wylaczonym autoaimingu to najlepsza taktyczna strzelanka gangsterskabig_grin Zreszta w jednej stacji radiowej to praktycznie sami zalecaja sie dobrze chilloutowacbig_grin
    • buczysyn after weed 10.04.11, 09:13
      Kiedyś lubiłem - teraz już nie palę od dobrych kilku lat. Kryje się w palonku jedna (w sumie nie tylko jedna) pułapka - mianowicie, po odstawieniu zioła nic już nie bawiło jak kiedyś. Gry nie były wciągające, filmy mało zabawne itp. Po kilku miesiącach wszystko wróciło do normy. BTW polecam jeden z najlepszych filmów o paleniu "half baked". Jest tam scena z jednym z klientów któremu sprzedawali zioło, który wszystko robił after weed.
    • laxman Re: Czy lubicie grac po buchu? 10.04.11, 17:17
      Ja już skończyłem z takimi eksperymentami, od kiedy w RE 5 zombi wyszły z telewizora i zaczęły mnie naparzać naprawdę.
    • makbeton Re: Czy lubicie grac po buchu? 11.04.11, 15:18
      po zielonym nie próbowalem ale po bialym wtedy sie czlek wczowal 3 dni grania prawie nonstop piekne czasy.
    • erajzer Re: Czy lubicie grac po buchu? 11.04.11, 22:07
      karyp napisał:

> nie uwazacie ze wtedy dopiero mozna sie wczuc? big_grin

Torchlight - zagubiłem się w tej grze na wiele godzin. Grafa + muzyka + buszki = mega klimat!
    • dziadziutadziu Re: Czy lubicie grac po buchu? 12.04.11, 13:03
      grac po buchu? ja to wole sie kochac jak oboje z laska jestesmy happy to dopiero jest gra a nie jakies wciskanie klawiszy hehe
    • silesian44 Re: Czy lubicie grac po buchu? 12.04.11, 22:07
      Quake Live, Raile nigdy nie wchodzą tak jak po dobrym buszido cool
      • vaulter Re: Czy lubicie grac po buchu? 12.04.11, 22:21
        Po buchu to może nie, ale za to granie pod wpływem alkoholu otwiera całkiem nowe możliwości
        www.demland.info/dem/komiksy/paski/252.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka