Dodaj do ulubionych

konto PSN objęte Welcome Back

29.05.11, 17:16
Czołem,

od kilku dni użytkuję sobie PS3, póki co moją półkę zdobią 2 tytuły, więc jeśli ktoś z Was miałby nieużywane konto objęte Welcome Back i zechciałby mi je oddać byłbym wdzięczny, choć w moim wypadku byłoby to samo Welcome, bez Back. smile

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • charlie_sheen Re: konto PSN objęte Welcome Back 01.06.11, 11:13
      Welcome back cie nie obowiazuje, obowiazuje ludzi ktorzy byli zalogowani przed tym jak psn padło.
      • angh Re: konto PSN objęte Welcome Back 01.06.11, 11:45
        ... dkatego wlasnie kolega pyta o odstapienie konta, zalozonego wczesniej, coby i on mogl skorzystac...
    • sora_no_iro. Re: konto PSN objęte Welcome Back 01.06.11, 12:32
      przyjmij zaproszenie, jak psn ruszy spróbuję sobie przypomnieć hasło do konta na uk, i wyślę ci pasy na pw
      • nightking Re: konto PSN objęte Welcome Back 02.06.11, 08:45
        dokładnie tak jak napisał @angh. kolega sora_no_iro. odezwał się już do mnie na PW i wykazał chęć przekazania takiego konta za co mu ogromnie dziękuje! smile
        • serun Re: konto PSN objęte Welcome Back 02.06.11, 15:34
          Ja również jestem chętny, żeby załapać się na takie konto.
          Mam konsole od blisko 2 lat, ale dopiero chciałem ją podłączyć do sieci akurat jak zaczęła się awaria. Profil tutaj też mam od pewnego czasu.

• pawcikpl Ja też chce :) 02.06.11, 15:42
            mi też się przyda ponieważ niestety ps3 zakupiłem akurat w dzień awari crying cryinguncertain więc jak ktoś ma dwa konta ze starych posiadaczy to też poprosze smile))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka