Gość: onlyania IP: *.chello.pl 26.02.02, 11:05 a ja mam nowy adres nielogowany, he he he moge sie podszywac pod niektorych, he he he :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onlyania Re: HI HI HI :)))) IP: *.chello.pl 26.02.02, 11:08 ciekawe pod kogo moge, he he he :))) zaraz padna oskarzenia pod moim adresem he he he albo ktos siem pode mnie podszyje, he he he ale nie da kurna rady, bo juz siem loguje, a niezalogowana jestem przez pomylke, O! (jakby powiedzial men)..... i dupa!!!! bo to nie jest moj adres i tyle..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: HI HI HI :)))) 26.02.02, 11:34 a myślisz ,że to kogoś obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: HI HI HI :)))) 26.02.02, 14:10 Gość portalu: onlyania napisał(a): > a ja mam nowy adres nielogowany, he he he > moge sie podszywac pod niektorych, he he he :))))) ---------- hi-hi sie pyta czy to chodzi o mnie bo sa znaki slady tropy które na to wskazują..... hi-hi pzdr ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: HI HI HI :)))) 26.02.02, 14:19 hi hi, przeciez ty zawsze logowany, no nie.... a hi hi hi to tylko smieszek wyrazajacy moje zdziwienie, hej pzdr Odpowiedz Link Zgłoś