dukee 16.11.11, 09:55 o 13.00 wybiorę chętnego ( o ile takowy się znajdzie ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dukee Re: Path of Exile Beta Key 16.11.11, 12:52 slawomir.serafin napisał: > ja! ja! JA! Ciebie to akurat nie trawię Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Path of Exile Beta Key 17.11.11, 18:19 smutno mi... serio... Odpowiedz Link Zgłoś
kavalorn Re: Path of Exile Beta Key 16.11.11, 12:01 Chętnie przygarnę, niestety od początku możliwości załapania się na kluczyk nie miałem jak dotąd (i być może dłużej) szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
dukee Re: Path of Exile Beta Key 16.11.11, 12:52 kavalorn napisał: > Chętnie przygarnę, niestety od początku możliwości załapania się na kluczyk nie > miałem jak dotąd (i być może dłużej) szczęścia podaj proszę mejla Odpowiedz Link Zgłoś
kavalorn Re: Path of Exile Beta Key 16.11.11, 13:30 Posłałem maila przez PM! Z góry wielkie dzięki, będzie wielka motywacja do napisania newsa na blogu odnośnie wrażeń z bety Odpowiedz Link Zgłoś
dukee Re: Path of Exile Beta Key 16.11.11, 13:40 kavalorn napisał: > Posłałem maila przez PM! > Z góry wielkie dzięki, będzie wielka motywacja do napisania newsa na blogu odno > śnie wrażeń z bety poszło! enjoy! Odpowiedz Link Zgłoś