Dodaj do ulubionych

Diablo III beta

12.03.12, 16:40
Polygamio, Inne serwisy mają już klucze, też będziecie rozdawać? big_grin

Tylko błagam, bez jakiś ''limeryków'' czy też opowiadania ''o pierwszej przygodzie z Diablo'' jak na innych serwisach... sciana.

Obserwuj wątek
    • zwirz Re: Diablo III beta 12.03.12, 18:19
      Mnie ogólnie dziwi to parcie na bete Diablo 3 tongue_out przecież to jest ile - 1h, 1,5h?
      Niedługo premiera, a ludzie się prawie mordują za bete Diablo 3 tongue_out
      • soultimer Re: Diablo III beta 12.03.12, 18:41
        No nie mów, że nie chciałbyś zagrać? suspicious

Fajnie by było wybór tego, kto dostanie klucz zrobić w formie growej - np. jakieś zawody w ogólniedostępną pozycję na PC czy coś w tym stylu. Forma ''pierwszy lepszy'' lub ''wymyśl xxx'' jest wg mnie mało atrakcyjna i mało obiektywna.
      • sinfulscholar Re: Diablo III beta 12.03.12, 23:40
        ja chcę klucz z prostego powodu - w trakcie premiery chcę kupić grę i z czystym sercem zacząć w nią grać. w przeciwnym wypadku ściągnę najpierw pirata i sprawdzę czy płynnie mi chodzi na moim już leciwym lapku smile niby karta została uznana iż śmiało poleci na medium ale wole podchodzić do takich informacji producenta z rezerwą
        • zwirz Re: Diablo III beta 13.03.12, 12:26
          www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx - bardzo fajna stronka, która sprawdza komputer pod kątem konkretnej gry i jest w około 99% trafna (mnie jeszcze nigdy nie oszukała).

Soul - nie, nie chciałbym. Szczególnie, że od 01.03.2012 (według oficjalnej strony Diablo3) to Blizz rozsyła wybrańcom klucze do bety EU... I jakoś mnie do bety nie ciągnie... Wolałbym pograć już w pełną wersję. Bo co to za przyjemność tłuc jeden króciutki fragment gry uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka