Dodaj do ulubionych

Akcja Agent X-KOM.PL

18.04.12, 20:38
Witajcie smile
jestem pewny, że wielu z was niejednokrotnie pomagało rodzinie czy znajomym w wyborze sprzętu komputerowego. Jeśli cieszycie się opinią eksperta komputerowego to mam dla was nie lada gratkę wink Ruszyła akcja Agent X-KOM.pl, dzięki której możecie wykorzystać swoją wiedzę z korzyścią dla siebie. Sprawa jest prosta, będąc Agentem uzyskuje się dostęp do interaktywnego panelu gracza, w którym będą się gromadził specjalne punkty, nazywane ‘’jednostkami X’’. Można je uzyskać dokonując samodzielnego zakupu lub poprzez polecenie produktu marek Samsung, Dell, Lenovo - IBM, ASUS, Logitech oraz Microsoft. W panelu można wygenerować link do każdego produktu partnerów akcji oznaczony (dla każdego gracza indywidualnie) unikalnym ID, a potem wystarczy wkleić go w dowolnych miejscach w sieci (portalach, forach, stronach www, portalach społecznościowych, blogach, komunikatorach czy e-mailach). Po dokonaniu zweryfikowanego zakupu przez dany link, na konto danego gracza wpłynie odpowiednia kwota "jednostek X". Najbardziej opłacalną formą zdobywania punktów jest polecanie premiowanych 48 produktów z agenckiego arsenału znajdującego się wewnątrz panelu gracza. Za ich sprzedaż można uzyskać nawet ośmiokrotnie więcej punktów niż w przypadku standardowych produktów.
Polecam i zachęcam wszystkich do wzięcia udziału w akcji wink
Obserwuj wątek
    • lopi Re: Akcja Agent X-KOM.PL 18.04.12, 20:58
      ładny spam się szykuje...
    • derpster Re: Akcja Agent X-KOM.PL 19.04.12, 10:45
      Czy najlepszy Agent zostanie nagrodzony uściskiem dłoni Muldera i całusem w policzek od Scully?
      • Gość: Migdał Re: Akcja Agent X-KOM.PL IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.12, 06:01
        Hehe od Muldera może nie, ale Błaszczykowski chętnie dłoń Twą uściśnie! Chociaz na plakatach do siebie nie całkiem podobny big_grin Swoją drogą spoko akcja dla tych co sie i tak udzielają na forach. Sam podsyłam czasem linki ludziom do sprzetu. Szkoda, że to taka krótka akcja a nie trwa cały czas
        • zoya85 Re: Akcja Agent X-KOM.PL 26.04.12, 20:02
          Mówcie co chcecie, ale Błaszczykowski to niezłe ciacho - chętnie bym go zjadła - mniammniamtongue_out A co do akcji - fakt, jest dużo rozmaitych konkursów w sieci, ale ten jak najbardziej wydaje się sensowny. Zresztą sklep, który go organizuje jest raczej uznany wśród klientów - nie znam nikogo, kto byłby niezadowolony z ich sprzętu czy usług, więc myślę, że nie ma się czego bać i jak ktoś tylko ma ochotę, to warto spróbować.
    • Gość: mrowka Re: Akcja Agent X-KOM.PL IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.12, 03:15
      intryguje mnie i ciekawi ile osob stało się już tymi Agentami...
      • zoya85 Re: Akcja Agent X-KOM.PL 04.05.12, 22:20
        Oj sporo już jest agentów. Szczerze, wydawało mi się, że mniej ludzi się tym zainteresuje. Oczywiście to zmniejsza szansę, ale trzeba mieć nadzieję i trochę się postarać, bo nagrody są faktycznie atrakcyjne.
    • squashik Re: Akcja Agent X-KOM.PL 28.04.12, 17:53
      A co się ma wogóle za te całe punkty X?
      • Gość: Giger Re: Akcja Agent X-KOM.PL IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.12, 06:49
        Akcja toczy sie do połowy czerwca. Im wiecej punktów zbierzesz to sie możesz załapać na ciekawsze nagrody www.x-kom.pl/l/agent_xkom_nagrody - tu masz wszystkie. Za polecanie agentów też sie zdobywa punkty - możesz sie przyłączyć do mojego "zespołu".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka