Dodaj do ulubionych

Headset Bluetooth do Xbox 360

24.04.12, 11:51
Siema,

Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna headseta bezprzewodowego (ponieważ denerwuje mnie ciągle wystający kabel z pada big_grin) dlatego mam takie pytanie do ludzi którzy używają takiego sprzętu:

https://www.gayakuman.com/uploads/2011/10/xbox-360-wireless-headset-with-bluetooth.jpg

Jak faktycznie sprawuje się takie cudo? (np. w porównaniu do tego którego dają w zestawie z konsolą - z kablem)

Poza tym o co chodzi z tymi cenami... od 89 do 230... dziwne to trochę.

Obserwuj wątek
    • mazzeo Re: Headset Bluetooth do Xbox 360 24.04.12, 16:55
      Tak się złożyło że akurat dzisiaj dostałem paczkę z tym headsetem.

Ogólnie to dobry sprzęt, można gadać bez kabla w końcu. Nie czuć go na uchu, nie trzeba go wsadzać głęboko żeby dobrze słyszeć. Jest mały, poręczny i dobrze wykonany, dobra odmiana po zwykłym headsecie który aż bił taniochą.

Z tymże jako mikrofon jest dalej od ust nie słychać cię tak głośno i wyraźnie jak w zwykłym, testowałem to jednak już trochę bo często gram późną porą więc nie chce przeszkadzać innym w domu i jest w miarę ok, spodziewałem się że będzie gorzej po opiniach niektórych.

No i sama słuchawka działa z telefonem co dla mnie też miało znaczenie.

Do 100zł jest to całkiem dobra opcja, powyżej już nie warto.

tutaj masz recke www.onlinecenter.pl/Artykuly/Test-Xbox-360-Wireless-Bluetooth-Headset.html
      • dembsky Re: Headset Bluetooth do Xbox 360 24.04.12, 23:15
        No właśnie tą recenzję już czytałem dlatego też wolałem zapytać o ten aspekt który opisałeś. Ja sam nocek nie robię więc to nie problem - pytanie czy faktycznie trzeba krzyczeć, mówić podniesionym głosem czy po prostu mówić zdecydowanie głośniej. Bo to że ktoś nie usłyszy jak szepczę to akurat plus wink (chyba big_grin)

Aktualnie to jest jedna z rozsądniejszych propozycji cenowych allegro.pl/headset-bluetooth-do-xbox-360-wawa-i2298647032.html

Ciekawa jest też różnica cenowa... 100 a 299 (ale w przypadku 299 to chyba jakiś żart bo generalnie chodzi po około 179).

Taka prośba do Ciebie... mógłbyś trzasnąć fotkę tego sprzętu? może być nawet 'lodówką' big_grin Btw. Dzięki za odp.
        • mazzeo Re: Headset Bluetooth do Xbox 360 25.04.12, 11:12
          i47.tinypic.com/2ibdyqu.jpg
          masz regulator głośności i czułości mikrofonu, więc w ogóle nie ma z tym problemu. Wczoraj wieczorem testowałem to i nikt nie narzekał, wszystko było ok.
          • dembsky Re: Headset Bluetooth do Xbox 360 25.04.12, 11:38
            Raz jeszcze dzięki wielkie za info wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka