Dodaj do ulubionych

Płatne MMOz niskim abonamentem

12.05.12, 17:45
Czy jest na rynku jakieś MMORPG, które jest dostępne wyłącznie w abonamencie, ale abonamencie nie wysokim, dajmy na to max. 40 zł/miesiąc. Ongiś Age of Conan był taki, ale obecnie ewoluował w inną stronę.
Obserwuj wątek
    • bid Re: Płatne MMOz niskim abonamentem 12.05.12, 18:21
      Jedyne na dzień dzisiejszy płatne MMO warte swoich pieniędzy to WOW.
      Na reszte poczekaj bo będzie FT2.
    • gwaltownik mmo 12.05.12, 19:00
      W tej chwili dwa najlepsze mmo na rynku to WOW i Tera, obie te gry maja abonament w cenie tańszej niż 40zł za miesiąc
      • larryadler Re: mmo 12.05.12, 19:35
        W sumie racja, ostatni raz, jak zaglądałem do WoWa, abonament był na poziomie 110 zł za 60 dni. Teraz można go dostać za 70 kilka...
        • larryadler Re: mmo 12.05.12, 19:40
          Od razu się zapytam - na początek wystarczy np. WORLD OF WARCRAFT BATTLECHEST, czy aby grać, muszę mieć grę ze wszystkimi dodatkami. Pytanie drugie, czy na lokacjach z podstawki z pierwszego dodatku są jacyś gracze, czy wszyscy siedzą na planszach z ostatnich dodatków?
          • finear Re: mmo 12.05.12, 20:06
            tak na stary wystarczy battlechest choć nie wiem czy nawet musisz go kupować
            bo o ile się nie mylę po dodaniu podstawki do konta battle net dostaje się automatycznie TBC
            z classic+tbc nie bedziesz miał dostepu do stref 70lvl+ do death knightow i goblinów/worgenów

liczy sie tylko nowy content wiec poza lvlowaniem(questy, instancje i pvp) przed 85poziomem nie ma nic do roboty
          • gwaltownik Re: mmo 12.05.12, 23:11
            Aby zacząć grać można nawet założyć darmowe konto starter na którym można grac do 20 poziomu. Później kupisz sobie wersje podstawową daje ona 30 dni grania i max poziom 70, następny dodatek to poziom do 80 i najnowszy dodatek cataclysm odblokowuje już wszystko co mamy w grze.
            Jeżeli chcesz się zdecydować na grę a nie założyłeś jeszcze konta to poślij mi maila na mój adres kanter88@gmail.com , ja wyśle ci zaproszenie do gry dzięki czemu zyskasz dodatkowe 30 dni abonamentu przy wykupieniu podstawowego dodatku oraz będę mógł ci pomóc w szybkim zwiększeniu poziomu twojej postaci jeżeli tylko będziesz chciał.
            • larryadler Re: mmo 13.05.12, 00:41
              teraz na pewno nie rozpocznę gry, gorący okres oraz diablo 3, ale w wakacje jak najbardziej. Dzięki za info!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka