pipsreview
31.08.14, 19:12
Witam, jest tu jakiś miłośnik aktywnego trybu życia i używa tej aplikacji?
Jestem trochę zacofany jeśli chodzi o sprzęt komórkowy bo dla mnie dobry telefon to taki który dzwoni i smsuje, nigdy nic więcej nie potrzebowałem ale teraz zastanawiam się nad kupnem nowego by wymienić stary i przy okazji móc używać tej aplikacji.
Do tej pory żyłem w świecie gprs i nie ogarniam tego całego lte, z tego co wiem taka aplikacja generuje stale naszą trasę aktywności i wymaga stałego połączenia do sieci a gprs to przeżytek. Kiedyś próbowałem za pomocą gpsa w moim smartphonie sprawdzić aktualne moje położenie to w chwile wszystkie środki na koncie mi przepadły.
Która sieć oferuje najbardziej korzystniejszą ofertę w korzystaniu z tego internetu lte? Umowy na abonament mnie nie interesują, bardziej zależało by mi na zwykłej karcie którą mogę sobie doładować raz w miesiącu. Czy w takiej opcji jest powiedzmy opcja opłacenia raz w miesiącu jakiejś kwoty, jeśli tak to ile - by mieć stały dostęp do internetu bez limitów?
Poza tymi pytaniami o telefon liczę że ktoś posiadajacy i używajacy tej aplikacji coś więcej o niej powie.