Gość: Hiacynta IP: *.visp.energis.pl 12.08.04, 19:30 Czy ktoś zna godną polecenia osobę zajmujacą się wróżeniem itp? Z tego co wiem to w naszych okolicach jest z tym nie najlepiej - ale może jednak to nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akyczumcz Re: Wróżka pilnie poszukiwana IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.08.04, 10:35 hmm nieskromnie powiem, że jestem największym w tej części EUropy wróżem z piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynta Re: Wróżka pilnie poszukiwana IP: *.visp.energis.pl 14.08.04, 17:07 Zazdroszczę pogody ducha i gratuluję skromności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: Wróżka pilnie poszukiwana IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.04, 21:28 jezeli znasz angielski, znajdz wrozbe w interenecie, koszt ok. 15 USD. Poszukaj pod psychic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :)) Re: Wróżka pilnie poszukiwana IP: 217.153.100.* 17.08.04, 12:35 bylam u wrozki...i bylam pod wrazeniem...mieszka w wolsztynie nr telefonu: 347 29 91 lub 694 953 070. chyba sie nie pogniewa ze podalam jej numer..?:))) czy moge liczyc w ramach przychylnosci ze po wizycie podzielisz sie wrazeniami..?:)) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anies Re: Wróżka pilnie poszukiwana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:35 Chciałam powiedziec ze korzystanie usług z wszelkiego rodzaju szarlanatów począwszy od wózek skonczywszy na uzdrowicelach jest bardzo niebezpieczne. Jest wielu ludzi którzy musieli korzystac z pomocy egzorysty,gdyż byli pod mocą złego ducha po wizycie u wrózek.Moge cie zapewnic ze korzystają one z mocy samego szatana.Uwazaj.Jesli chodzi o lekture na ten temat to polecam "Nowe wyznania egzorysty" Gabriele Amorth. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka pilnie poszukiwana IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 17:13 Polecam pania Dorotę,jest "przy okazji"jasnowidzem.Nr tel,4530193 to Centrum Wiedzy Ezoterycznej.podobno jest niezła i niedroga.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akyczumcz Re: Wróżka pilnie poszukiwana IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 19:34 bla bla bla bla 1. czy pani z Wolsztyna przepowiedziała, że jej nr będzie podany do publicznej wiadomości na forum GW? 2. Czy przewidziałą, że rzesze internautów będą mogli do niej dzwonić? 3. Czy przez to straci swą anonimowość? i w końcu 4. Czy rzesze aktywistek z Rodzin Radia Maryja będą skandować pod jej oknami "PRECZ Z SZTANEM"? O tym w nastepnym odcinku mrożącej krew w żyłach opowieści o wróżce, która była pilnie poszukiwana. A tak na serio Jeżeli istnieje wróżka, czarodziejka, czy czarownikach, o wiedźmach nie wspominając, to czy potrafi ona przewidzieć, że ktoś pilnie jej potrzebuje i sama może sie do takiej osoby zgłosić? ta ta Y. A. PS a dziękuję, dziękuję PS PS Pani Dorotka, o której tu mowa, to czarujaca istotka z serii "USTERKA" z różczkarzami. Co więcej, osobie, która napisała ten post polecam jak najszybciej pójść do psychiatry, bo do psychologa za późno. Może ręcinę dziewojo dostaniesz? Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś