Dodaj do ulubionych

Optymalizacja Wiedzmina3

25.05.15, 12:47
Ok, kiedy w zeszłym roku zobaczyłem na Gamescom te dzikie tłumy przed 'budką' Wiedźmina3 nie wiedziałem o co chodzi bo grywalnie 2 pierwsze części były dla mnie jakąś pomyłką. Ogólnie przeszedłem je tylko po to by były odfajkowane, że gram w polskie gry wspieram polskich dev itp.

W ten weekend zainstalowałem Wiedzmina3 którego dostałem od żony. Gre zainstalowałem na dysku zewnętrznym podłączonym zwykłym USB 2.0 bo szkoda mi było miejsca na wewnętrznym dla gry którą pewnie przejdę "po łepkach" jak poprzednie, i tu Panowie i Panie szczena mi opadła!!!.

Nie wiem co za magicy pracują w CD Projekt RED ale chylę przed nimi czoło piwo .
Gra chodzi płynnie pomimo że transfer z tego dysku jest w granicach 50-60MB/s, czas loadingu praktycznie nie występuje jedynie po zginięciu albo po użyciu "fast travel" ale to i tak jest mniej niż minuta !!!.
Kompa kupiłem za 300euro i jedynie zmieniłem w nim kartę na ATI R7 265 i gra działa na ustawieniach HIGH płynie jak żadna inna!!.

Graliśmy z żoną cały weekend zaglądając pod każdy kamień robiąc każdy quest i muszę powiedzieć że chciałbym być zawsze tak mile zaskakiwany polskimi produkcjami . brawo

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka