Gość: wielbicielka ONków IP: *.chello.pl 17.09.10, 13:35 Przepiękna :)) Żeby tylko nie trafiła do jakiegoś pseudohodowcy i nie stała się dla niego maszynką do produkcji pieniędzy. Powinniście ją koniecznie wysterylizować przed wydaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gonzo Re: Aza szuka domu IP: *.chello.pl 17.09.10, 14:14 Za pracę jaką wykonywała należy się psince fajny dom! Troskliwy i odpowiedzialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Aza szuka domu IP: *.chello.pl 17.09.10, 16:38 Dobrze, że szukają dla niej domu, a nie podrzucają do schroniska albo do lasu, ale mimo wszystko to smutne, że nikt z pracowników likwidowanego zakładu nie zżył się z nią na tyle, by wziąć ją do siebie i dać jej dom... Tak naprawdę ta psina nigdy nie miała swojego człowieka :( Czas to zmienić i oby trafiła na dobrych ludzi. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka ONków Re: Aza szuka domu IP: *.chello.pl 19.09.10, 18:32 Fakt, smutne to, że nikt nie chce jej zabrać do siebie. (czy zagląda tutaj na forum ktoś z dotychczasowych opiekunów suczki? Ciekawa jestem jaki jest odzew na ogłoszenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody Re: Aza szuka domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 21:58 Witam, mogę powiedzieć, że Aza znalazła już nowy dom - to pewne info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka ONków Re: Aza szuka domu IP: *.chello.pl 24.09.10, 08:56 Super :)) Znasz jakieś szczegóły? Bardzo mi zapadła w serce ta AZA, ale nie mogłam jej przygarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś