papirus14 01.11.04, 02:01 Witam na nowootwartym forum na temat gry wszechczasów - THE SIMS 2. Piszczie o swoich problemach, wyrażajcie swoje opinie, dzielcie się doświadczeniem!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mezjo Mam problem 23.11.04, 18:36 Wchodzę w menu i wybieram sobie miasteczko, wszystko jest ok.. tworze sobie rodzinę itd itp, arz tu nagle nie mogę zrobić sobie dobudówki do domu, w ogóle nie dziła mi to drógie menu budowlane !!! pomocy, te dziadowskie parcele oferowane przez twórców są za małe !!!!!! Co mam robić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_emmy Re: Mam problem 03.01.05, 19:24 jak sie ma pirata to tak jest.... hahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.mrowka Re: Mam problem 04.08.05, 10:59 Ja tez mam ten problem, te pokoje to takie male klitki, czesem zmiesci sie tam tylko jedno lozko i krzeslo. Nie wiem co mozna z tym zrobic, na prawde mnie tez to cholernie denerwuje Pozdrawiam Mróweczka P.S. Koleznko Kasiu, Emmo!!! Nie kazdy ma tyle kasy, zeby zalatwic sobie oryginal. Serdeczni Cie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka100 Re: Przyznaję rację! 04.08.05, 16:05 Sama mam wersję nieoryginalną, na szczęście wszystko jest z nią w porządku. Myślę że 150 zł za grę to dużo, i nie kazdy może tyle dać. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka100 Re: Wszystko zależy... 04.08.05, 16:03 ... od tego czy masz oryginalną wersję Simsów, czy bazarówę oraz jaki masz komputer, bo może nie wyrabiać. Pragnę przypomnieć jakie ma wymagania! Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Mam problem 08.10.05, 00:24 Hmmm... Jezeli masz same TS2 to na stronie www.ts2.glt.pl dostepny jest crack, ktory sprawia, ze mozesz budowac, oczywiscie musisz wlozyc plyte do napedu przy uruchamianiu gry, ale wytarczy ta przegrana. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety11 Re: Witam! 26.07.05, 18:40 Chciałabym znaleźć lub sama stworzyć simów o dziwnej kolorystyce skóry czy ktoś pomoże mi w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
goska_1992 mam problem 07.10.05, 19:02 sorry ze ten ostatni to byl sam temat ale nie chacacy kliknelam enter tak samo ma z simsami ostatnio zle kliknelam i mi simka zaszla w ciaze, a ja nie chce, zeby ona miala z tym simem dziecko, co robic?? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus14 Re: mam problem 31.10.05, 18:34 goska - tą pustą wiadomość skasowałam jelen - Twoją wiadomość też skasowałam, bo jej jakże inteligentna treść "zabic sie" tylko zaśmieca mi forum. Wracając do tematu musisz poczekać aż się urodzi,a potem zaniedbaj je, to przyjdzie opieka społeczna ... Odpowiedz Link Zgłoś
laverata Re: mam problem 31.10.05, 21:04 W ten sposób, usuwasz elementy humoru z forum! Ja uważam, że zabić sie to jakieś wyjście:p! Popza tym, ty jesteś od porządków, a nie od mówienia nam, co mamy pisać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
papirus14 Re: mam problem 01.11.05, 00:26 Hmm, no dobra. Więcej nie będę usuwać "elementów humoru". Już przywróciłam wiadomość, którą usunęłam. Poza tym ja nikomu nie mówię co ma pisać. Chciałabym tylko, żeby odpowiedzi wnosiły coś nowego (oprócz humoru ) do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek992 Re: mam problem 01.11.05, 19:00 No wiesz, każdy chce się wypowiedzieć, a czasami wcale nie na temat Może jedank nie usuwac tego, bo takie "dziwne odpowiedzi" moga wkurzać twórcę,aczkolwiek dają forum to specyficzne "coś", czyli odpowiedzi w różnym guście Odpowiedz Link Zgłoś
misia9943 Re: mam problem 01.11.05, 19:02 No, mów papirus! Moge byc administratorem, czy nie? Napisałam ci juz 2 e- maile!!! Odpowiedz Link Zgłoś
papirus14 Re: mam problem 01.11.05, 23:31 Misia, będziesz na próbę administratorem przez tydzień. Jak się sprawdzisz to zostajesz na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9943 Re: mam problem 02.11.05, 10:35 Oh, dzięi! nam swoje obowiązki: robić porządek, dodawać nowe wiadomości, usuwać wulgarne treści...czy cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś