03.05.05, 21:04
mofuya.com/flash/swan.htm
fajny pokoj, wiecie co w nim trzeba zrobic?
Obserwuj wątek
    • angoulene Re: mofuya 03.05.05, 21:33
      niech ktos w to zagra i pomoze nam znalezc srubokret
      • katg1 Re: mofuya 03.05.05, 22:17
        ja mam teczkę, baterię kopertę i pestkę czy coż w tym stylu. Co robić ?
        • angoulene Re: mofuya 03.05.05, 22:53
          musisz wlozyc pestke do doniczki. pozniej wziac kubek i nalac do niego wody z
          akwarum a nastepnie podlac roslinke
          • cezar8 Re: mofuya 10.05.05, 10:42
            moj problem polega na tym, ze nie moge podlac pestki poniewaz kubek sie nie rusza
    • xemxija Re: mofuya 03.05.05, 22:19
      srubokret jest w tej metalowej skrzynce na regale
      • pinkpanther Re: mofuya 03.05.05, 22:56
        koperta pestka korkociąg bateria walizka doniczka z czymś czerwonym i drut albo
        coś w tym stylu
        no i tyle
        • slon.vel.ciocia Re: mofuya 03.05.05, 23:08
          ja mam kopertę, jabłko, walizkę, obcęgi i baterię. Udało mi się uruchomić
          komputer, pojawiło się kóło z kwadracików, ktore można zamalowywać. A gdzie
          jest pestka?
          • slon.vel.ciocia Re: mofuya 03.05.05, 23:11
            ok, mam pestkę
          • angoulene Re: mofuya 03.05.05, 23:11
            zaraz Ci powiem. ja juz cala gierke przeszlam, z tym ze ani razu nie udalo mi
            sie rozbroic bomby, bo wskazowki z kompa sa po japonsku a nie ma ang wersji tej
            gry i nie wiem, kiedy mozna ja rozbroic.
            pestka bierze sie z jablka, ktore masz w srodkowej szufladzie biurka. musisz je
            zaznaczyc, wejsc w about items i w nie poklikac myszka. wtedy zrobi sie pestka
            • slon.vel.ciocia Re: mofuya 03.05.05, 23:13
              już mam, mam smile ale nie che wejść do doniczki
              • angoulene Re: mofuya 03.05.05, 23:15
                eej, poprobuj. wchodzi bez problemu
                • slon.vel.ciocia Re: mofuya 03.05.05, 23:16
                  chodzi o tą przy kanapie?
                  • slon.vel.ciocia Re: mofuya 03.05.05, 23:17
                    nie che wejść do żadnej z trzech
                    • angoulene Re: mofuya 03.05.05, 23:23
                      aaa nie masz doniczki? jest w dolnej szufladzie w takim pudelku. pudelko
                      otworzysz przy pomocy cążek, ktore znajduja sie z prawej strony na najwyzszej
                      polce regalu. nie wz tej szuflady oprocz doniczki takze druta!
                • angoulene Re: mofuya 03.05.05, 23:21
                  jak ktos chce sam to niech nie czyta tego co ponizej!

w dolnej szufladzie gdzie byla doniczka maz tez taki drut. musisz go potraktowc
                  obcegami az sie wygnie, a pozniej przy jego pomocy otworzysz to pudelko na
                  regale, a z niego wyjmiesz srubokret. przy jego pomocy otworzysz zegar, z
                  ktorego wyjmiesz ladowarke (ze sciany) i baterie z zegara. wloz baterie obie do
                  ladowarki, a ladowarke do kontaktu pod biut=rkiem. musisz odczekac az sie
                  nadladuja, czyli az swiatelkoz czerwonego zmeieni sie w zielone. wtedy wyjmij
                  baterie i wloz je do takiego pilota, ktorego znalazlas na polce za kanapa. zmien
                  temperature na 30 stopni. podlej pare razy roslinke kubkiem napelnionym woda w
                  akwarium. kiedy juz wykielkuje, zmien temperature na 18 stopni. znow ja
                  podlewaj, az wyrodnie na niej taka truskawka, w ktorej jest kluczyk do teczki
                  (ktora znalazlas pod kanapa). wtedy w teczce znajduje sie bomba. mozna ja
                  ozbroic korzystajac z kodow, ktore sa w szarej kopercie (musisz je ogladac przy
                  zgaszonym swietle). aaaaa jeszcze jedno: baterie po naladowaniu i po zmienieniu
                  temperatury na 18 stopni mozesz wlozyc z powrotem do zegara, wtedy zmieni sie
                  godzina i dzieki temu bedziesz mogla wejsc do file2 w komputerze. nie wiem, po
                  co to file1 i2 z kompa, skoro jest po japonsku i nie pomaga rozbroic bomby crying((
                  pozdrawiam!
                  • slon.vel.ciocia Re: mofuya 03.05.05, 23:32
                    dzięki smile
                    • angoulene Re: mofuya 03.05.05, 23:58
                      luzik wink
                      udalo Ci sie rozbroic bombe?
                      • nie.lubie.wampirow rozbroiłam! 04.05.05, 17:55
                        popatrz na zegar
                        • angoulene Re: rozbroiłam! 04.05.05, 23:05
                          nie umiem rozbroic bomby crying i nie wiem, co ma do tego zegarek. pliz help me smile
                          • gabrielka_k Re: rozbroiłam! 05.05.05, 11:53
                            gdzie są obcęgi? szukam i szukam i nie widze
                            • gabrielka_k Re: rozbroiłam! 05.05.05, 11:54
                              znalazłamsmile
                              • katg1 Re: rozbroiłam! 05.05.05, 20:46
                                ja też nie mogę rozbroić bomby - potraktowałam ją obcęgami - i o co chodzi na
                                tym kompie z tymi kwadracikami ?
                                • katg1 Re: rozbroiłam! 08.05.05, 12:22
                                  no ludzie - help, help !!
                      • wojek1 Re: mofuya 10.05.05, 07:17
                        Wiekszosc odpowiedzi na "escape from room" jest tutaj
                        www.nordinho.com/Pozdr.
                        Wojtek
                        P.S. Jak rozbroic bombe - tez.
                        • 1oo Re: mofuya 10.05.05, 15:48
                          To Twoje Pozdr. na końcu linków jest fajne choć mylące , ale to dobrze .
                          Daj się ludziom pobawić smile) My nie chcemy przejść gry z instrukcją obsługi w
                          ręku .
                          Wiem , wiem , możemy nie zaglądać smile
                          • katg1 Re: mofuya 11.05.05, 22:16
                            a ja potrzebuję instrukcji !! Bez niej bym nie przeszła ! Jak nie chcesz
                            podpowiedzi to najpierw sam graj a potem czytaj wypowiedzi !
                            • 1oo Re: mofuya 11.05.05, 23:50
                              Nie ekscytuj się tak , katg 1 smile) Złość piękności szkodzi .
                              A propos podpowiedzi ; zawsze chętnie pomagam , pamiętasz ?
                              • katg1 Re: mofuya 12.05.05, 19:17
                                jasne, że pamiętam, ale podpowiedzi są na prawdę potrzebne ! Zresztą nie
                                pisałam tego w złości - ja na prawdę się złoszczę jak mi gra nie idzie. Wtedy
                                nie śpię po nocach i ciągle myślę o tych pokojach.
                                • dota34 Re: mofuya 16.09.05, 12:58
                                  Przepraszam, gdzie mam znaleźć kopertę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka