Dodaj do ulubionych

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy - POMOOOCY!!!!

21.05.05, 21:41
Ludzie pomóżcie, bo się zastrzelę. Kupiłem oryginałek tej gry i wyskakuje mi
następujący komunikat (po zainstalowaniu gry i przy próbie uruchomienia):
JA: v1.0.0.0 win-x86 Jul 22 2003
Initialising zone memory .....
---
Obserwuj wątek
    • jamisio Re: Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy - POMOOOC 21.05.05, 22:47
      Zacząłbym od zainstalowania najnowszych sterowników do karty graficznej,
      komunikat wskazuje właśnie na problem z nimi związany.
    • dino22 Re: Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy - POMOOOC 21.05.05, 22:53
      Kurcze tylko nie strzelaj do siebie. U mnie w Opolu to ostatnio moda jest na
      wyskakiwanie z okien bloków od 8 pietra wzwyz. najmłodszy miał 14 lat i glownie
      tacy skakaja gdzies do 20 pare lat. Od poczatku tego roku juz bylo kilka takich
      przypadkow a w Nysie (woj opolskie) juz 7 I tutaj nastepnego desperata mamy, bo
      gra nie dziala big_grin A tak na powaznie to proponuje zrobic to co napisal kolega
      wyzej bo na to to wsazuje smile Jak nie bedzie dzialac to napisz to wspolnie cos
      poradzimy. Pozdrawiam!
    • arsen.lupin Re: Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy - POMOOOC 22.05.05, 00:33
      Dzięki za te rady. Na pewno z nich skorzystam. A tak przy okazji to co to jest
      ten "OpenGL"?
      • jamisio Re: Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy - POMOOOC 22.05.05, 13:10
        OpenGL

API przeznaczone do tworzenia komputerowej grafiki 3D. Wsparcie aplikacji
        wykorzystujących OpenGL zapewnia każdy Windows nie starszy niż wersja Windows 95
        OSR2. Dzięki OpenGL korzystanie z trójwymiarowej grafiki jest znacznie prostsze,
        jednak obliczenia z nią związane obciążają procesor komputera. Jakość grafiki
        OpenGL można podziwiać, gdy wybierze się jeden z wygaszaczy ekranu w Windows
        oznaczonych jako 3W. Często aby karta graficzna poprawnie działała w trybie
        OpenGL, należy ściągnąć nowe sterowniki ze strony producenta. Odpowiednikiem
        technologii OpenGL w DirectX jest Direct3D. Ang. Open Graphics Library - otwarta
        biblioteka grafik. www.opengl.org

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka