Dodaj do ulubionych

Błyszczyki do ust

06.06.05, 14:45
Zaskoczyl mnie wybór błyszczyków przeznaczonych do testów- przeważja produkty
z górnej półki cenowej, zabrakło natomiast bardzo popularnych :AA Fruit Kiss
Oceanic-a czy CareGloss&Shine Nivea- obydwa w przedzie cenowym 9-13 PLN
Obserwuj wątek
    • Gość: Carmusia Błyszczyki do ust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 21:27
      a ja do tej pory używałam błyszczyka Paloma i wg. mnie jest świetny
      • Gość: anya Re: Błyszczyki do ust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.05, 21:37
        juz to widze jak studentka uzywa na codzien blyszczykow diora albo channel...
        • iselle Re: Błyszczyki do ust 25.06.05, 22:10
          W tych opisach testów ZERO konkretów: ani o który chodzi, ani co jest najlepsze
          a co najgorsze w nich. Tylko pochwalenie się jakich są firm i banalne zdanka.
          Co to jest?!
          • Gość: IIa Re: Co to jest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.05, 22:42
            avanti
          • Gość: magda Re: Błyszczyki do ust IP: 83.168.120.* 29.06.05, 22:16
            droga iselle gdy otworzysz strona z artykulem nieco nizej po prawej w ramce sa
            wyszczegolnione blyszczyki, gdy klikniez na ktorys to otwiera sie strona na
            ktorej jest owy kosmetyk opisany a nawet jest fotka owego. pozdrawiam
        • sitc Re: Błyszczyki do ust 25.06.05, 22:42
          Niektóre używają i na codzień i od święta :)
          • Gość: anya Re: Błyszczyki do ust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.05, 22:49
            no tak, ale biorac pod uwage 20 letnie studentki testujace tak drogie produkty,
            to raczej nie wydaje mi sie, ze od razu kazdy przecietny student, dodajmy na
            studiach dziennych, bo wtedy szanse na jakakolwiek prace sa marne, od razu
            biegnie do sklepu, zeby to kupic... i byn ajmniej nie mowie tutaj o wyjatkach,
            chociaz te tez sie zdarzaja
            • julita28 Re: Błyszczyki do ust i inne.. 16.01.06, 11:57
              Ah, żeby mieć wszystko to, co zalecają pisemka dla pań, trzeba by wydać co
              miesiąc fortunę więc nic dziwnego, że wśród studentek (przynajmniej niektórych)
              jest moda na pozyskanie sponsora. A leciwe playboye chętnie to robią do czasu
              (aż buzia, itepe im się nie znudzi).
          • cz-marcinfigiel Re: Błyszczyki do ust 04.07.05, 19:29
            na co dzień - tak się pisze, a nie "na codzień". natomiast moje usta działają
            jak rozbłyszczacz. zlizuję błyszczyk z kobiecych ust i żadna firma mi się nie
            oprze. nie zostaje ani drobinka.
      • Gość: Hate her Szłamas? IP: *.aster.pl 08.11.05, 16:37
        A co to w ogóle za nazwisko?! Złamas chyba!
        W dodatku, znam ja osobiście, pusta idiotka.
        Zastanów się nad sobą, pannico.
    • Gość: Kamila Re: Błyszczyki do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:27
      Szkoda tylko ,że testowane błyszczyki nie są na każdą kieszeń :(
    • kamaoka Re: Błyszczyki do ust 04.07.05, 18:00
      a ja mam takie pyatnie, tez jestem 20letnia studentka, ekonomii dziennie na UW
      wiec teoretycznie za 100 lat bede zarabiac jakies pieniadze:P wiec inwestowanie
      we mnie raczej sie pzrydaje i teraz powiedzcie mi jak ja mam sie zaklapac na
      takie etsty? tez bym sobie chewtnie potestowala TAKIE blszczyki:>
      pozdrawiam
      • Gość: sitc Re: Błyszczyki do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:15
        Chyba łatwiej złapać bogatego faceta, niż załapać się na takie testy LOL
        • powerpuffgirl Re: Błyszczyki do ust 04.07.05, 22:02
          ja też jestem na studiach dziennych, mam stypendium i pracuję... trzeba trochę
          chcieć i nawet na super błyszczyk Ci wystarczy.
      • Gość: ssa_Rai kamaoka IP: *.tele2.pl 18.07.05, 14:13
        w niektorych gazetach przy takich testach jest ogloszenie ze mozna sie zglosic
        na takie testowanie, trzeba przeslac zdjecie i dane, tak jak do metamorfoz np.

ale w jakiej konkretnie gazecie to ci nie powiem, bo nie pamietam, poprzegladaj
        sobie (np. w empiku;P)

• Gość: Ag Zarabiani przez Internet IP: *.x / *.x-com.pl 04.07.05, 22:42
      Wejdźcie na stronę www.zarabiaj.centronics.pl i przekonajcie się sami!
      Zarabianie przez internet jeszcze nigdy nie było takie proste i wiarygodne!
    • Gość: deedeebg a ja odkrylam Water IN LIP Shiseido za niecale 4zł IP: *.net.autocom.pl 05.07.05, 10:31
      ale fakt, ze za granica... polecam zreszta
      • jagapie Re: a ja odkrylam Water IN LIP Shiseido za niecal 05.07.05, 10:35
        za 4 zł?????????????
        • Gość: deedeebg ano :) IP: *.net.autocom.pl 05.07.05, 10:39
          ale qpowalam niedaleko japonii. dlatego takie tanie
        • Gość: deedeebg konkretnie za 3.28/szt IP: *.net.autocom.pl 05.07.05, 10:40
    • Gość: KLAUDIA DOMAGAŁA Re: Błyszczyki do ust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:03
      Moim zdaniem błyszczyki do ust to najwspanialszy i najsprytniejszy kosmetyk,
      ponieważ błyszczyki maja różne zapachy,smaki,konsystencje,opakowania i
      zastosowania.
      Sa szminki z nabłyszczaczem czyli dodatkiem jedwabistego kremu,błyszczyki
      bardzo nawilżajace i bardzo pachnace,oraz te co nie daja żadnego koloru ani
      zapachu tylko sa przezroczyste.
      Ja osobiście lubię błyszczyki owocowe nadajace kolor i połysk.
      Moim ulubionym błyszczykiem jest błyszczyk w tubce firmy PALOMA.
      Polecam łatwo się wyciska ładnie pachnie i nie kosztuje zbyt wiele.
    • Gość: agata Re: Błyszczyki do ust IP: 193.239.60.* 10.12.05, 09:14
      jaki błyszczyk mi radzicie ??????????
    • widefcia Re: Błyszczyki do ust 29.12.05, 10:35
      sorry ale błyszczków np Maybelline jest co niemiara, co jeden to inny i z kad
      tu wiedziec jaki testowała, daremne to testowanie. szok. a ja tam wole
      błyszczyki firmy Eveline mam nr 52 i 55 i sa genialne.
    • Gość: iskierka Re: Błyszczyki do ust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:34
      Mam pytanie skoro jest to test to gdzie znajdują się oceny poszczególnych
      błyszczyków? Może moja przeglądarka pominęła ten istotny szczegół? Jeśli chodzi
      o metodykę tych badań to zastanawiam się jak można sugerować sie oceną
      alternatywną w przypadku błyszczyków do ust skoro jest ich na rynku tak wiele.
      Ponadto wszystkie oceny to tylko i wyłącznie subiektywne odczucia. Drodzy
      redaktorzy proszę o większy profesjonalizm.
    • Gość: gosia 10 lat Re: Błyszczyki do ust IP: *.swidnica.mm.pl 28.02.06, 19:18
      swietne sa te błyszczyki super raczej
    • Gość: alexis Re: Błyszczyki do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 07:50
      zabraklo dlatego ze sa badziewne.
    • Gość: natka Re: Błyszczyki do ust IP: *.mmj.pl 26.04.06, 13:43
      JA TAM WOLE KREM NIVEA,,,tani,dobry i MAM NAWILŻONE PEŁNE USTA;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka