Dodaj do ulubionych

Swan's room

11.06.05, 10:01
Czy ktos to juz przechodzil?

mofuya.com/flash/swan.htm
Obserwuj wątek
    • 1oo Re: Swan's room 11.06.05, 10:46
      Przeszłam, ale nie wyszłam.
      Miałam tę diabelską bombę na końcu rozbroić, ale to ona mnie rozbroiła i to
      chyba ze 20 razy. Dałam sobie spokój, bo ten 21 raz mógł być dla mnie ostatnismile)
      • szani38 Re: Swan's room 13.06.05, 07:19
        nie wiem o jaka Ci bombe chodzi, bo ja zadnej nie rozbrajalam wink
        Przeszlam gre i okazalo sie, ze bardzo latwo wujsc z pokoju, trzeba tylko
        znallezc odpowiedni klucz wink
        • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 11:45
          To znaczy, że niepotrzebnie narażałam życiesmile)
          Poszukam tego klucza w takim razie.
          • karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 11:50
            A może wiesz jak otworzyć kasetkę na regale? I co zrobić z komputerem i
            zegarem? A co z książkami?
    • karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 11:23
      Może jakaś podpowiedź? Kurcze, wciągnęłam się a utknęłam. Co z zegarem i
      komputerem, bo rozumiem, że jest jakieś powiązanie? I co z książkami? Help!!
      • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 11:59
        Tam jest kilka rzeczy do znalezieniasmile
        W biurku, doniczce, w okolicach kanapy itd.
        • karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 12:01
          Już wiele rzeczy mam, otworzylam właśnie kasetkę na regale, ale nie wiem co z
          komp. i zegarem. A co z książkami?
          • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 12:19
            Wprowadzasz godzinę z zegara, hodujesz roślinkę.
            Mnie się te książki do niczego nie przydały, pootwierałam i odstawiłam na
            miejsce. Może jednak ktoś wie? Nie udało mi się wyjść, bo ciągle wybuchała
            bomba w walizce.
            • karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 12:23
              A co z doniczką? Gdzie postawić? i co dalej?
              • karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 12:43
                Wprowadzilam godzinę ale co potem za drugim razem wprowadzić? Mała podpowiedź?
                • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 12:51
                  Z tego komputera i tak nic nie odczytałam, bo nie znam japońskiego, ale
                  wprowadziłam te godziny, bo mogłoby to blokować dalsze działania. Tak, że nie
                  przejmuj się nimi zbytniosmile
                  Z owocu musisz wyjąć pestkę i posadzić w doniczce, podlać i nastawić
                  odpowiednią temperaturę. Potrzebna Ci będzie ładowarka, pilot do temperatury.
                  Idę nakarmić moją szczekająco-miauczącą menażerięsmile
                  Zaraz wracam.
                  • karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 12:55
                    Ale jaka ładowarka? Skąd ją wziąść? A jak ustawić tą temperaturę?
                    • karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 13:08
                      No i gdzie jest termometr?
                      • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 13:24
                        Użyj śrubokręta do zegara.
                        Termometru nie ma, znajdziesz tylko takie żółte pudełko, coś w rodzaju pilota i
                        tym się nastawia temperaturę. Mają tam chyba klimatyzacjęsmile
                        • karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 13:25
                          A gdzie to żółte pudełko?
                          • karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 13:30
                            Za zegarem bylo niebieskie pudełko, co z nim?????
                            • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 13:37
                              To jest ładowarka do baterii.Jeśli nie masz drugiej, zajrzyj jeszcze do zegara.
                              Zajrzyj też za kanapę.
                              • ala11112 Re: Swan's room 13.06.05, 14:26
                                a gdzie jest śrubokręt?
                                • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 14:34
                                  W skrzynce na regale.Otwierasz ją drucikiem spreparowanym przy pomocy kleszczy.
    • szani38 Re: Swan's room 13.06.05, 14:08
      no tak... w tym pokoju tez utknelam wink
      pomylilo mi sie z innym pokojem, ktory rownoczesnie przechodzlam smile
      z Noob's Room ( www.gamershood.com/owngames/noobsroom.html )
      Pozdrawiam
      • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 14:17
        Tak też sobie pomyślałam, ale sądziłam, że może faktycznie przegapiłam jakiś
        kluczsmile)
        • karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 14:34
          A ile jest potrzebnych baterii? Bo ja mam jedną. A wydaje mi sie że sż
          potrzebne dwie. Włożyłam ją do ładowarki i znów stoję. Pomóżcie!!
          • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 14:37
            Druga jest w zegarze.
            • kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 14:53
              a wiecie, czemu mi nie wskakuje haslo w komputerze. naciskam kwadraciki na 10,
              11 i 2 i pokazuje mi sie error. musze cos najpierw zrobic. no i kwiatek mi nie
              rosnie. wlalem mu hektolitry wody i nic. moze go przelalem?smile
              • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 15:07
                Sekundnik jest czerwony.
                Roślinki nie przelałeś. Nastawiłeś temperaturę ?
                • karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 15:46
                  dajcie instrukcję jak dokładnie ustawić temperaturę. Bo stoję i nie wiem.
                  • kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 16:48
                    z tym zegarem to jakies nieporozumienie. wyklikalem wszystkie mozliwosci,
                    zarowno przy zaozeniu dwoch jak i trzech wskazowek. i ciagle error. czy
                    kolejnosc ma znaczenie? bo jak tak, to sie poddaje. poza tym mam skrzynke spod
                    lozka, ktora juz wczoraj otwieralem (musialem zaczac gre od nowa) a dzis ani
                    drgnie. w srodku domyslam sie jest kubek i sterownik do temperatury.
                    • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 16:56
                      Kubek i sterownik znajdziesz za kanapą.
                      W komputer wprowadzasz 3 wskazania-podwójne kliknięcie zmienia kolor.
                      • kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 17:27
                        tak to jest, jak sie czyta kilka ksiazek naraz lub ucieka sie z kilku pokoi
                        jednoczesnie. tresci sie mieszaja. dziekuje
                  • ala11112 Re: Swan's room 13.06.05, 17:04
                    żeby znaleźć śrubokręt muszę otworzyć walizkę na półce przy pomocy drucika i
                    kleszczy, a skąd drucik?
                    • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 17:12
                      Drucik jest na paczce w szufladzie biurka. Wyciągniesz go z pomocą kleszczy.
                      • kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 17:47
                        czemu ten kwiatek nie chce rosnac. poustawialem wszelkie temperatury od 18 do
                        30 klikajac w zalaczeniu urzadzeniem niczym pilotem na kwiatka i nic. czy musze
                        po kazdej zmianie temperatury podlewac? nie widze zadnej wskazowki oprocz 23 na
                        komputerze.
                        • kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 17:50
                          ok. kielek juz mam
                          • kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 17:55
                            ok. mam i kluczyk, ale nie mam ochoty na te walizke. naprawde tak wybucha?
                            • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 18:02
                              Wybucha, wybuchasmile
                              Sama dziś z 5 razy wyleciałam w powietrze. Myślę, że te hasła z komputera dają
                              jakieś wskazówki, ale cóż...
                              Próbowałam w ciemnościach i też nic. Tak samo z kartkami. W ciemności widzę
                              tylko kreseczki.
                              • kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 18:10
                                ze srubkami sobie poradzilem, ale co dalej? brac kluczyk, czy ciac kable? tylko
                                ktore? 100 przeszlas to?
                                • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 18:18
                                  To już dawnosmile
                                  Zmieniłam też kolor tych czerwonych lampeczek na zielony i nawet raz czy dwa
                                  przecięłam lewy kabelek i nie wybuchłam. Dopiero przy następnym, bach...
                                  Do tych 2 grubych kabelków nie doszłam. A może niepotrzebnie ruszałam te 4
                                  kolorowe druciki? Już sama nie wiem.
                                  Teraz Ty się pomęcz, może Ci się uda i zostaniesz naszym idolem ?
                                • kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 18:18
                                  zielonego proponuje nie ciacsad
                                  • kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 18:37
                                    bialego tez nie, podobnie pomaranczowego. nie chce mi sie probowac wszystkich
                                    kombinacji od nowa np przy zgaszonym swietle...
                                    • kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 18:45
                                      zielonego rowniez nie ciac.
                                    • 1oo Re: Swan's room 13.06.05, 18:45
                                      Żeby chociaż po wybuchu można było wrócić do zamkniętej walizki, ale nie,
                                      wywalają z gry i koniec. Gdyby nie to, może bym jeszcze męczyła tę grę, a tak,
                                      to mam jej już powyżej dziurek w nosiesmile Przynajmniej na jakiś czas.
                                      • kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 19:00
                                        ja chyba z masochizmu probuje. ale wiem juz wiecej. po odkreceniu srubek nalezy
                                        przycisnac prycisk nad zielonym kablem. potem przciac zolty potem pomaranczowy
                                        a potem nie przecinac bialego, bo sie wybucha.
                                        • burubura Re: Swan's room 29.06.05, 15:05
                                          jej pomóżcie mi plisss... nie wiem ale baterie sie chyba nie ładują (jak to
                                          sprawdzić) bo jak je wyjmuję z ładowarki i wkładam do termometru to nie działa
                                          help...
                                          • 1oo Re: Swan's room 29.06.05, 15:32
                                            Ładowarkę z bateriami wkładasz do kontaktu i czekasz na zielone światełko.
                                            • burubura Re: Swan's room 29.06.05, 15:37
                                              cciekawe tylko gdzie jest kontakt smile
                                              • burubura Re: Swan's room 29.06.05, 15:41
                                                o jessssu jest smile
                                              • 1oo Re: Swan's room 29.06.05, 15:41
                                                Pod biurkiemsmile
                                                • burubura Re: Swan's room 29.06.05, 15:47
                                                  wiem dzieki a teraz to juz sie zgubilam i stoje sobie z kiełkującym kwiatkiem i
                                                  nawet nie mam pomyslu co dalej, no bo zegar wpisuje do kompa i pokazuje sie
                                                  file1 i cos dalej , ale jak otworzyc walizke nie mam pojecia smile
                                                  dzieki za pomoc smile
                                                  • 1oo Re: Swan's room 29.06.05, 15:52
                                                    Roślinka musi jeszcze podrosnąć.
                                                    Poczytaj następne posty, te pod moim.
                                                  • burubura Re: Swan's room 29.06.05, 15:57
                                                    wrocilam ponownie - by sprobowac i za chol... nie moge znależć drucika smile
                                                  • 1oo Re: Swan's room 29.06.05, 16:00
                                                    Drucik jest na kartoniku z doniczką.
                              • burubura Re: Swan's room 29.06.05, 15:51
                                no tak no i wybuchlam smile
                        • 1oo KTO NIE CHCE NIE CZYTA:) 13.06.05, 17:52
                          Ja tam podlewałam, coby nie wysechł za bardzosmile
                          Temp.najpierw najwyższa,po zakiełkowaniu najniższa.
                          Ten japoński chyba nam sie nie przyda.
                          • kalkos Re: KTO NIE CHCE NIE CZYTA:) 13.06.05, 18:06
                            to ja dolacze odnosnie bomby z forum lamiglowkowego sam wylecialem kilka razy,
                            czego nikomu nie zycze:
                            Najpierw trzeba odkrecic lewa gorna, potem prawa dolna,
                            potem prawa gorna i lewa dolna. I uwaga. Odkrecac tylko jak sie swieci zielone
                            swiatelko. I potem zdjac pokrywe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka