szani38 11.06.05, 10:01 Czy ktos to juz przechodzil? mofuya.com/flash/swan.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1oo Re: Swan's room 11.06.05, 10:46 Przeszłam, ale nie wyszłam. Miałam tę diabelską bombę na końcu rozbroić, ale to ona mnie rozbroiła i to chyba ze 20 razy. Dałam sobie spokój, bo ten 21 raz mógł być dla mnie ostatni) Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: Swan's room 13.06.05, 07:19 nie wiem o jaka Ci bombe chodzi, bo ja zadnej nie rozbrajalam Przeszlam gre i okazalo sie, ze bardzo latwo wujsc z pokoju, trzeba tylko znallezc odpowiedni klucz Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 11:45 To znaczy, że niepotrzebnie narażałam życie) Poszukam tego klucza w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 11:50 A może wiesz jak otworzyć kasetkę na regale? I co zrobić z komputerem i zegarem? A co z książkami? Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 11:23 Może jakaś podpowiedź? Kurcze, wciągnęłam się a utknęłam. Co z zegarem i komputerem, bo rozumiem, że jest jakieś powiązanie? I co z książkami? Help!! Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 11:59 Tam jest kilka rzeczy do znalezienia W biurku, doniczce, w okolicach kanapy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 12:01 Już wiele rzeczy mam, otworzylam właśnie kasetkę na regale, ale nie wiem co z komp. i zegarem. A co z książkami? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 12:19 Wprowadzasz godzinę z zegara, hodujesz roślinkę. Mnie się te książki do niczego nie przydały, pootwierałam i odstawiłam na miejsce. Może jednak ktoś wie? Nie udało mi się wyjść, bo ciągle wybuchała bomba w walizce. Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 12:23 A co z doniczką? Gdzie postawić? i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 12:43 Wprowadzilam godzinę ale co potem za drugim razem wprowadzić? Mała podpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 12:51 Z tego komputera i tak nic nie odczytałam, bo nie znam japońskiego, ale wprowadziłam te godziny, bo mogłoby to blokować dalsze działania. Tak, że nie przejmuj się nimi zbytnio Z owocu musisz wyjąć pestkę i posadzić w doniczce, podlać i nastawić odpowiednią temperaturę. Potrzebna Ci będzie ładowarka, pilot do temperatury. Idę nakarmić moją szczekająco-miauczącą menażerię Zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 12:55 Ale jaka ładowarka? Skąd ją wziąść? A jak ustawić tą temperaturę? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 13:24 Użyj śrubokręta do zegara. Termometru nie ma, znajdziesz tylko takie żółte pudełko, coś w rodzaju pilota i tym się nastawia temperaturę. Mają tam chyba klimatyzację Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 13:30 Za zegarem bylo niebieskie pudełko, co z nim????? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 13:37 To jest ładowarka do baterii.Jeśli nie masz drugiej, zajrzyj jeszcze do zegara. Zajrzyj też za kanapę. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 14:34 W skrzynce na regale.Otwierasz ją drucikiem spreparowanym przy pomocy kleszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: Swan's room 13.06.05, 14:08 no tak... w tym pokoju tez utknelam pomylilo mi sie z innym pokojem, ktory rownoczesnie przechodzlam z Noob's Room ( www.gamershood.com/owngames/noobsroom.html ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 14:17 Tak też sobie pomyślałam, ale sądziłam, że może faktycznie przegapiłam jakiś klucz) Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 14:34 A ile jest potrzebnych baterii? Bo ja mam jedną. A wydaje mi sie że sż potrzebne dwie. Włożyłam ją do ładowarki i znów stoję. Pomóżcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 14:53 a wiecie, czemu mi nie wskakuje haslo w komputerze. naciskam kwadraciki na 10, 11 i 2 i pokazuje mi sie error. musze cos najpierw zrobic. no i kwiatek mi nie rosnie. wlalem mu hektolitry wody i nic. moze go przelalem? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 15:07 Sekundnik jest czerwony. Roślinki nie przelałeś. Nastawiłeś temperaturę ? Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: Swan's room 13.06.05, 15:46 dajcie instrukcję jak dokładnie ustawić temperaturę. Bo stoję i nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 16:48 z tym zegarem to jakies nieporozumienie. wyklikalem wszystkie mozliwosci, zarowno przy zaozeniu dwoch jak i trzech wskazowek. i ciagle error. czy kolejnosc ma znaczenie? bo jak tak, to sie poddaje. poza tym mam skrzynke spod lozka, ktora juz wczoraj otwieralem (musialem zaczac gre od nowa) a dzis ani drgnie. w srodku domyslam sie jest kubek i sterownik do temperatury. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 16:56 Kubek i sterownik znajdziesz za kanapą. W komputer wprowadzasz 3 wskazania-podwójne kliknięcie zmienia kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 17:27 tak to jest, jak sie czyta kilka ksiazek naraz lub ucieka sie z kilku pokoi jednoczesnie. tresci sie mieszaja. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ala11112 Re: Swan's room 13.06.05, 17:04 żeby znaleźć śrubokręt muszę otworzyć walizkę na półce przy pomocy drucika i kleszczy, a skąd drucik? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 17:12 Drucik jest na paczce w szufladzie biurka. Wyciągniesz go z pomocą kleszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 17:47 czemu ten kwiatek nie chce rosnac. poustawialem wszelkie temperatury od 18 do 30 klikajac w zalaczeniu urzadzeniem niczym pilotem na kwiatka i nic. czy musze po kazdej zmianie temperatury podlewac? nie widze zadnej wskazowki oprocz 23 na komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 17:55 ok. mam i kluczyk, ale nie mam ochoty na te walizke. naprawde tak wybucha? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 18:02 Wybucha, wybucha Sama dziś z 5 razy wyleciałam w powietrze. Myślę, że te hasła z komputera dają jakieś wskazówki, ale cóż... Próbowałam w ciemnościach i też nic. Tak samo z kartkami. W ciemności widzę tylko kreseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 18:10 ze srubkami sobie poradzilem, ale co dalej? brac kluczyk, czy ciac kable? tylko ktore? 100 przeszlas to? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 18:18 To już dawno Zmieniłam też kolor tych czerwonych lampeczek na zielony i nawet raz czy dwa przecięłam lewy kabelek i nie wybuchłam. Dopiero przy następnym, bach... Do tych 2 grubych kabelków nie doszłam. A może niepotrzebnie ruszałam te 4 kolorowe druciki? Już sama nie wiem. Teraz Ty się pomęcz, może Ci się uda i zostaniesz naszym idolem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 18:37 bialego tez nie, podobnie pomaranczowego. nie chce mi sie probowac wszystkich kombinacji od nowa np przy zgaszonym swietle... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 13.06.05, 18:45 Żeby chociaż po wybuchu można było wrócić do zamkniętej walizki, ale nie, wywalają z gry i koniec. Gdyby nie to, może bym jeszcze męczyła tę grę, a tak, to mam jej już powyżej dziurek w nosie Przynajmniej na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Swan's room 13.06.05, 19:00 ja chyba z masochizmu probuje. ale wiem juz wiecej. po odkreceniu srubek nalezy przycisnac prycisk nad zielonym kablem. potem przciac zolty potem pomaranczowy a potem nie przecinac bialego, bo sie wybucha. Odpowiedz Link Zgłoś
burubura Re: Swan's room 29.06.05, 15:05 jej pomóżcie mi plisss... nie wiem ale baterie sie chyba nie ładują (jak to sprawdzić) bo jak je wyjmuję z ładowarki i wkładam do termometru to nie działa help... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 29.06.05, 15:32 Ładowarkę z bateriami wkładasz do kontaktu i czekasz na zielone światełko. Odpowiedz Link Zgłoś
burubura Re: Swan's room 29.06.05, 15:47 wiem dzieki a teraz to juz sie zgubilam i stoje sobie z kiełkującym kwiatkiem i nawet nie mam pomyslu co dalej, no bo zegar wpisuje do kompa i pokazuje sie file1 i cos dalej , ale jak otworzyc walizke nie mam pojecia dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Swan's room 29.06.05, 15:52 Roślinka musi jeszcze podrosnąć. Poczytaj następne posty, te pod moim. Odpowiedz Link Zgłoś
burubura Re: Swan's room 29.06.05, 15:57 wrocilam ponownie - by sprobowac i za chol... nie moge znależć drucika Odpowiedz Link Zgłoś
1oo KTO NIE CHCE NIE CZYTA:) 13.06.05, 17:52 Ja tam podlewałam, coby nie wysechł za bardzo Temp.najpierw najwyższa,po zakiełkowaniu najniższa. Ten japoński chyba nam sie nie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: KTO NIE CHCE NIE CZYTA:) 13.06.05, 18:06 to ja dolacze odnosnie bomby z forum lamiglowkowego sam wylecialem kilka razy, czego nikomu nie zycze: Najpierw trzeba odkrecic lewa gorna, potem prawa dolna, potem prawa gorna i lewa dolna. I uwaga. Odkrecac tylko jak sie swieci zielone swiatelko. I potem zdjac pokrywe. Odpowiedz Link Zgłoś