a45tech 12.07.05, 18:10 Jak można szybko na samym początku gry (10% gry) zarobić troszke kasy. Ponieważ jest mi bardzo potrzebna...! Pozdro...! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luka1979 Re: GTA SAN ANDREAS...! POMOC...! 18.11.05, 13:36 wystarczy wpisać HESOYAM podczas gry. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.morze Re: GTA SAN ANDREAS...! POMOC...! 15.07.05, 09:55 dobrym sposobem jest pojechanie do malych wiosek i tam zrobienie misji jako sanitariusz albo strazak. nie pamietam nazw miast, ale w jednym malym miasteczku jest szpital, a w drugim remiza szybko wypelnisz te misje (potrzebne do 100% ukończenia GTAA, lista wymaganych zadań: www.gta- sanandreas.com/guides/100percent/index.php ) w duzych miastach musisz duzo uganiać się za np. pożarami, a tak w małym miasteczku masz wszystko blisko. tak samo jest z dowozem ludzi do szpitala który jest zawsze za rogiem... miłego grania! Odpowiedz Link Zgłoś
kacperunio Re: GTA SAN ANDREAS...! POMOC...! 18.07.05, 19:04 po co sie meczyc wpisz kod "HESOYAM" i masz 250 000 $$$ pozdrawiam narka gg 5884078 na wszelki wypadek jak bys nie mogl sobie poradzic z misja albo cos w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.morze Re: GTA SAN ANDREAS...! POMOC...! 21.07.05, 10:03 ale zgodnie z zaleceniem Rockstar Games. nie należy zachowywać gry po użyciu kodów Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Re: GTA SAN ANDREAS...! POMOC...! 03.08.05, 14:53 Najlepszym sposobem BEZ KODÓW jest oczyszczanie dzielnic z dealerów. Łatwo ich rozpoznać, stoją zazwyczaj w miejscu i czekaja na klientów. Jak podejdziesz to zaproponuje ci jakies dragi, odpowiadasz Y albo N i on po chwili wyciąga splówe i dostaje kulke w łeb od ciebie. Dealerzy zawsze maja przy sobie ok 2000$. Mozna ich od razu zalatwiac bez bawienia sie w rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
quba67 Re: Pytanko: GDZIE SA PANIENKI DO PODERWANIA ?? p 17.10.05, 06:31 stoją na (rogach i nie tylko) ulic.a tak serio jedna jest w jakimś miasteczku w środku pustyni.nastepna jest na obZerzach san fierro,i jeszcze jedna w pine angel. chyba nie jestem pewien co do tej ostatniej. trzym sie Odpowiedz Link Zgłoś
lord_qulag nitk z Was na to nie wpadł??!!! dziwne... 03.08.05, 20:06 najbardziej dochodowym sposobem jest... gra na wyścigach konnych!!! jest to troche pracochlonne ale na pewno wielokrotnie mniej niz przechodzenie jakis misji strażackich czy zabijanie dealaerów... znajdujemy bukmachera, stawiamy całą swoja kaskę (powiedzmy 10tyś dol) na kurs 1-11 i... przegrywamy ale od tego jest save game - za któryms podejściem wygrasz... tak w kilkanaście min gry można mieć swój pierwsy milion (wystarczą 2 wygrane - po wygraniu 100tyś dol. następnym razem wygrywasz już dużą bańkę ) zatem powodzenia w obstawaniu! PS. pierwszy bukmacher jest w Los Santos pod takim dużym skrzyżowaniem... niedaleko parku z jeziorkiem... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
beatrriss pomocy w misji!!!! 27.08.05, 19:56 mam misje ze musze plynac pod woda do duzego statku jak wszystkich zabijam to schodze na dol statku i tam pisza mi "plant the bug" nie wiem co zrobic dalej pomocy!! pozdrowienka Odpowiedz Link Zgłoś
quba67 Re: pomocy w misji!!!! 17.10.05, 06:28 Musisz przejść PO CICHU dalej pomiędzy konteneryiwejść do środka.Potem wszystkich pozabijać i podłożyć paczuszkę.Nastepnie uciekac w strone brzegu. chyba;p Odpowiedz Link Zgłoś
przem1991 Re: GTA SAN ANDREAS...! POMOC...! 30.08.05, 21:37 zabij przechodniów mają pare dolców, lub pojeżdz taksówką lub karetką narka Odpowiedz Link Zgłoś
przemek9922 Re: GTA SAN ANDREAS...! POMOC...! 18.11.05, 10:32 można też okradać mieszkania ale dopiero po misji Home Invasion przy pomocy czarnego boxvilla(jest miedzy prostopadłymi do siebie blokami za domem CJ'a w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciechan_17 Re: GTA SAN ANDREAS...! POMOC...! 18.11.05, 14:09 najlepiej jako taxi lub lej wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
klayd Re: GTA SAN ANDREAS...! POMOC...! 13.01.06, 20:49 Zapraszam na nowe forum - www.forumer.go.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś