kalkos 20.08.05, 11:33 weekendowa propozycja: www.tecknos.net/labyrinthe/labyrinthe.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1oo Re: labyrinthe 20.08.05, 14:09 Czy tu w ogóle coś działa Połaziłam, gdzie się dało, nie wiem, co z tymi numerami. Muszę się skupić. Kalkos, ruszyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
annapl Re: labyrinthe 20.08.05, 15:30 no i gram. ale nic mi nie wychodzi. błądze po tym domu. znalazłam jeden klucz. weszłam do piwnicy chyba. i tak łażę w kółko. raz wypadłam chyba przez jakieś okno, bo zaczynałam od nowa. więc o co tam chodzi? znalazłam też kartkę z numerami telefonów, i dwie mapki domu. ale nic nie da się wziąć. pomoże ktoś? aha, i dzwoni jeszcze jakaś kobieta, ale ja nie mam pojęcia co ona mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
gumowe_ucho Re: labyrinthe 20.08.05, 16:16 Uruchomiłam coś (chyba jakiś piecyk) w pokoju z żelazkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: labyrinthe 20.08.05, 16:29 tez bladze. jeden numer z listy ze stolu dziala i odzywa sie ktos po francusku. chyba jakies liczby ale nie rozumiem. klucz mozna brac z wazy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: labyrinthe 20.08.05, 16:38 jak sie zadzwoni pod ten numer 0936... to kobieta mowi po francusku 5 i 9 Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: labyrinthe 20.08.05, 16:46 przy drugim telefonie na pietrze kobieta mowi cos, co rozumiem jako 7 5 6 1, ale tu moge sie mylic bo francuskiego raczej nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś