conry 27.08.05, 21:48 www.anodeetcathode.net/games/office/ ktos gra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annapl Re: Office 27.08.05, 22:57 grałam w to już dawno temu, ale teraz nie pamiętam jak uruchomić komputer? kable mam, brakuje mi chyba dyskietki? Odpowiedz Link Zgłoś
annapl Re: Office 27.08.05, 23:05 Juz działa, po prostu musiałam zagrać w IE a ni w Mozilli Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: Office 28.08.05, 02:40 kiedys juz w to tutaj gralismy, ale pamietam, ze nie doszlam do konca, moze tym razem annapl dzieki za podpowiedz z ta modzilla - pewnie z tego powodu poprzednim razem gry nie skonczylam Odpowiedz Link Zgłoś
conry Re: Office 28.08.05, 12:51 Może mi ktoś powiedziec gdzie jest 4 klocek do loga A&C ? Mam ten sprzed przwi, z projektora i zza obrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: Office 28.08.05, 17:41 jesli nadal szukasz klocka - zrob "zblizenie" na regal z ksiazkami i kliknij na ta zabrana ksiazke, potem wpisz liczby, ktore byly zapisane w ksiazkach. Odpowiedz Link Zgłoś