gumowe_ucho 13.09.05, 09:16 www.lego.com/eng/bionicle/games/matanuiOnline2.aspx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezar8 Re: Bionicle 18.09.05, 01:30 rany nomba krece sie wkolko i rozmawiam z ludzikami. Skomplikowana! Odpowiedz Link Zgłoś
gumowe_ucho Re: Bionicle 18.09.05, 11:07 i baaaaardzo rozbudowana,ja błądziłam kiedyś po górach i pustyniach;trzeba czasu i cierpliwości aby to przejść Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Bionicle 28.10.05, 13:13 Może ktoś wie, gdzie jest sierp do ścięcia bambusa ? Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Bionicle 28.10.05, 15:39 ok, bambusa ścięłam, ale nie mogę dojść jak uciąć liny Odpowiedz Link Zgłoś
elansix Re: Bionicle 29.10.05, 19:45 co mam zrobic? sa jakies kartki z symbolami i juz ktorys raz z kolei jedna z tych kartek otworzyla sie calkiem pusta, bez mozliwosci jej zamkniecia i musialam cala gre przejsc od poczatku. za drugim razem cala historia powtorzyla sie na innej desce. ktos wie co z tym zrobic? mam juz tego dosyc... a tak poza tym to gra strasznie mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Bionicle 02.11.05, 09:16 mam to samo, dlatego żadnych kartek nie czytam. Gra rzeczywiście fajna sle potrzebne jest pełno tych wodorostów, małż i lnu - to gra na 2 lub 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Bionicle 02.11.05, 17:48 ^czyli kartek lepiej nie czytac? wlasnie sie nacialem. troche to bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Bionicle 02.11.05, 19:15 właśnie ! Ta gra wydaje mi się niedopracowana, bo dochodzę już bardzo daleko (setki zebranych wodorostów i kwiatków)i przypadkiem wcisnę jakąś kartkę - to szlag mnie trafia, grałam już z 10 razy i zawsze coś się popsuło. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Bionicle 03.11.05, 08:41 wszedlem na wysepke ze statkiem i nijak z niej wyjsc nie moglem. poddalem sie. faktycznie gra jest niedopracowana a szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Bionicle 03.11.05, 20:34 jestem już prawie przy końcu - tzn, mam zebrane wszystkie możliwe przedmioty oprócz czegoś w morzu. Może ktoś wie, który kwadracik na mapie wybrać, bo byłam już w 15 miejscach i nic. Nie odważyłam się też iść na pustynię bo raz mnie tam zablokowało, a te roboty w sumie nic nie wspominały, że coś tam jest ważnego. Odpowiedz Link Zgłoś