kacperunio 10.02.06, 18:45 Mam pytanko kto ma oryginalna gre delta force halikopter w ogniu?? A jak ktos ma i nie gra w niego przez neta moglibyscie podac mi cd-key bylbym bardzo wdzieczny pomozcie plizzz!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamisio Re: Delta Force Black Hawk Down 10.02.06, 21:32 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=85287694 to chyba niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
cyfromaniak Re: Delta Force Black Hawk Down 11.02.06, 11:48 jamisio napisał: > aukcja.onet.pl/show_item.php?item=85287694 > to chyba niedrogo. I co z tego, że niedrogo ? Numer z tej gry używa już z kilka tysięcy osób i dalej nie pograsz przez internet ! Tak jest z KAŻDĄ grą kupioną od kogoś, czyli grą używaną Odpowiedz Link Zgłoś
kacperunio Re: Delta Force Black Hawk Down 11.02.06, 13:29 ja mam gre tylko nie mam klucz no chyba moze ktos mi podac Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Delta Force Black Hawk Down 11.02.06, 13:41 Sciagnij sobie mini-image Odpowiedz Link Zgłoś
kacperunio Re: Delta Force Black Hawk Down 11.02.06, 14:15 a czy mi to cos da ??bo wiem ze trzeba zrobic z tym obraz ale po co mi mini image jak ja chce klucz Odpowiedz Link Zgłoś
jamisio Re: Delta Force Black Hawk Down 11.02.06, 23:05 niekoniecznie - kupiłem na Allegro m.in. Call of Duty, Quake III i kilka innych gier, w tym także DFBHD i wszystkie numery były w porządku, a jeśli tak się boisz kupić na aukcji to np.: www.3kropki.pl/p/0/delta_force_black_hawk_down_helikopter_w_ogniu.php Odpowiedz Link Zgłoś
kacperunio Re: Delta Force Black Hawk Down 12.02.06, 16:50 Czyli rozumiem ze nikt nie da mi klucza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jamisio Re: Delta Force Black Hawk Down 13.02.06, 20:23 kacperunio napisał: > Czyli rozumiem ze nikt nie da mi klucza ?? A niby dlaczego ktoś ma Ci dać za darmo coś, za co zapłacił? Dziś nie gram w sieci, ale jutro kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
cyfromaniak Re: Delta Force Black Hawk Down 13.02.06, 14:15 jamisio napisał: > niekoniecznie - kupiłem na Allegro m.in. Call of Duty, Quake III i kilka innych > gier, w tym także DFBHD i wszystkie numery były w porządku, Co to znaczy: "numery w porządku" ? Ja miałem gry kupione jako "używane" i każda z nich instalowała się prawidłowo. Klucze były orginalne - naklejka fabryczna z kluczem tam gdzie trzeba. Tylko jak chciałem pograć w sieci to pokazywały się komunikaty: "ten klucz jest już używany". I z grania w sieci NICI !!! Tak nabrałem się na kilkanaście gier i już nie kupuję "używanych" ! Wolę pirackie (kupione lub ściągnięte z sieci P2P) które są o niebo tańsze od tych na allegro. A jak gra dobra i chcę grać w sieci to kupuję w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
jamisio Re: Delta Force Black Hawk Down 13.02.06, 20:20 "Numer w porządku" oznacza "numer w porządku" tzn., że bezproblemowo mogę grać/stawiać serwery w sieci. Gier takich (tzn. nazwijmy je "wrażliwymi na numer seryjny) zakupiłem na Allegro ok. 10 (jestem leniem i nie chce mi się wstać, żeby policzyć dokładnie), choć wypada dodać, że większość z nich była zafoliowana. Odpowiedz Link Zgłoś