marti_girl 03.03.07, 14:45 Jeśli ktoś wie co to są karty szans to niech to przeczyta. Więc chciałabym znać rozwiązania. Nie umiem niestety wytłumaczyć co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amaranta15 Re: Karty szans 04.03.07, 18:29 Nie jestem pewna o co ci chodzi, bo troche niejasno to napisałaś . Jeli pod pojęciem "karty szans" rozumiesz te ramki które się czasem pojawiają gdy sim pójdzie do pracy, to one mają wiele rozwiązań. Chodzi mi o to że przy kliknięciu na to samo rozwiązanie może być kilka róznych zakończeń. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_girl Do: amaranta15 05.03.07, 18:44 Tak, właśnie o to mi chodzi, a najbardziej o karierę polityczną, gastronomiczną i show-biznesu oraz karier zwiezaków. Odpowiedz Link Zgłoś
amaranta15 Re: Do: amaranta15 06.03.07, 13:51 To niestety one maja wiele rozwiązań, a konkretnie cztery ( po 2 scenariusze na każdą odpowiedź). Ja zawsze strzelam i najczęściej mi wychodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
matisiedem Re: Do: amaranta15 25.03.07, 14:38 Dam ci pre rad: -Jak masz do wyboru prace a zabawę zawsze wybieraj prace -Znam 21 podchwytliwą kartę: Kogoś zwolnili i szefowa checze wytypować kogoś innego. Nie idź z nią na kolacje i nie kupuj dzieciaką mrówek ignoruj to. Nie pamiętam kariery -Bąć zawsze skromna i nie podskakuj nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś