patti_06 03.05.07, 22:52 hej mam problem z zajsciem w ciaze simy zrobią co mają zrobić ale jak sie dowiedziec czy simka jest w ciazy bo nic mi sie wyskakuje...czy to pojawi sie jakis komunikat?? prosze oodpiszcie szybko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza41 Re: Patti!!! 03.05.07, 23:02 jeżeli zrobiłaś z simem postaraj się od dziecko to jak wstaną będzie ledcieć taka muza jak kołysanka... Koniec Odpowiedz Link Zgłoś
patti_06 Re: Patti1 03.05.07, 23:09 a jakos inaczej mozna to poznac?? moze jakies objawy albo cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
katrino-1997 Objawy... 04.05.07, 12:17 Hej! Czasami sim, zanim zajdzie w ciąże, wymiotuje... Kilkanaście wymiotów i będzie po jakimś czasie kołysanka. Objawą jest również to, że nie ma nigdzie(jak klikasz np. na łóżko) Postaraj się o dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia184 Re: Pomocy jak zajsc w ciąze 04.05.07, 14:22 najpierw muszą sie całować przedewszystkim muszą wziąć ślub, potem obydwóm zrób opcje odpocznij(na łóżku) i postaraj się o dziecko, jeśli to dziewczyna zapyta sie chłopaka chyba bedzie dziewczynka albo na odwrót warto sprawdzić a znakiem rozpoznawczym czy jest w ciąży będzie wymiotowanie i powiększanie brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
lemonic1 Re: Pomocy jak zajsc w ciąze 11.07.07, 21:41 Hahahahahh wescie bo sie posram, tak samo jak w rzeczywistosci sie robi dzieci a tak wogule mam pytanie czy to jest forum dziewczyn???? bo ja jestem chlopakiem i kazdy mysli ze jestem dziewczyna FUCK OFF LEZBY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krina507 Re: Pomocy jak zajsc w ciąze 10.05.07, 18:54 A może coś się u ciebie popsuło? Miałam simkę, która zaszła w ciążę (była kołysanka, wymiotowała, nie miała opcji "postaraj się o dziecko") ale nie powiększał się jej brzuch i dziecko nie nadchodziło. Być może było to związane z tym, że zaraz po zapłodnieniu znalazłam jej pracę. Nie wiem, a problemu nie próbowałam rozwiązać, bo nie podobała mi się okolica i usunęłam ją. Może ty masz ten sam problem? Odpowiedz Link Zgłoś
patti_06 Re: Pomocy jak zajsc w ciąze 17.05.07, 22:59 hej dzięki bardzo za wasza pomoc... już w mojej rodzinie mam 1 nastolatka 1 w szkolnym wieku później mi sie urodziły bliźniaki dziewczynka i chłopczyk dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mala.jedza Re: Pomocy jak zajsc w ciąze 26.05.07, 17:37 jak się włącza kod żeby sie nie starzeli to sięńie będzie rozwijała ciąża. to tez może być powodem Odpowiedz Link Zgłoś
donatina Re: Pomocy jak zajsc w ciąze 09.07.07, 12:01 zagra bardzo słodka melodyjka Odpowiedz Link Zgłoś
marta5571 Re: Pomocy jak zajsc w ciąze 11.07.07, 22:23 wybieramy simami na łozko dla dwojga musi to byc para dorosostych przeciwnej płci simów simow potem postaraj sie o dziecko i potem jeszce raz az simka zjdzie w ciaze dowiesz sie kiedy juz niebedzie tej opcji postaraj sie o dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
surferka3 Re: Pomocy jak zajsc w ciąze 01.03.08, 17:46 Jak twoja simka zacznie wymiotowac to jest w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś