5_zona_grabarza 08.08.07, 10:55 aztec.sakura.ne.jp/escapefromisland/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskra14 Re: uf 13.08.07, 22:28 A co z tym czymś niebieskim? czy to kolejny klucz? Do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: uf 14.08.07, 11:11 utknęłam, brakuje mi 3 rzeczy, nie wiem co z fioletową kulką. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: uf 15.08.07, 11:05 fioletowa kulka jest potrzebna przy samym końcu co masz? i gdzie utknełaś? Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: uf 15.08.07, 14:17 Wykorzystałam łuk, łopatę, wędkę, dwa klucze, nie wiem, co zrobić z błękitnym.nadal mam aktywny kilof (już go wykorzystywałam). Nie mam pojęcia co zrobić z grudką złota, fioletową kulką,jest jeszcze coś (podłuzne), nie mam pojęcia co to jest. Zapaliłam chyba wszystko, co należało, bo pojawił się biały "słup"? (szczerze mówiąc, nie wiem co to jest.)Wszystko wskazuje na to, że brakuje mi 3 rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: uf 15.08.07, 14:56 brakuje ci zapewne belki po ktorej się wspinasz na słup obrazek o co chodzi jest tam gdzie była pałeczka która wskazywała gdzie jest zakopane coś tam - już nie pamietam co. kilofem można walić praktycznie w kazdą ścianę zawsze coś można odkryć jak masz piłę nie martw się o kotka - da sobie rade ;] złoto jest żeby było kulka się przyda po wdrapaniu się na słup. Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: uf 15.08.07, 15:03 Niestety niektóre ściany udało się rozwalić, ale teraz kilof do niczego mi się nie przydaje.Ten rysunek tez mi na razie nic nie mówi.próbuję dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: Escape from Island 15.08.07, 15:09 Jeden rysunek pokazuje ludzika wchodzącego po belce, skąd belkę? Natomiast w jaskini, do której schodzi się po linie jest inny rysunek, czy on coś znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Ok, mam belkę 15.08.07, 15:13 Więc może teraz pójdzie dalej. Chyba to gadanie do siebie na forum coś daje. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: Ok, mam belkę 15.08.07, 18:48 oj daje daje ;] jak masz belke konczysz gre wlasciwie ;] zauwazylam tez ze daje klikanie wszystkim na wszystko acz jest to czasochlonne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: Ok, mam belkę 15.08.07, 19:07 Przy różnych drzewach próbowałam, a na to właściwe nie mogłam trafić. o taką bzdurę człowiek utknie i ruszyć nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: Ok, mam belkę 15.08.07, 23:17 no przeciez pisałam o kocie ;] btw - zacznij gre jeszcze raz i spróbuj w niego strzelić z łuku skubaniec szybki jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: Ok, mam belkę 16.08.07, 12:14 Tylko że tego czegoś nie skojarzyłam z piłą. Ale już dawno po fakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jotten3 Re: Escape from Island 15.10.07, 22:30 Witam, czy ktoś może mi pomóc? Nie mam jeszcze dwóch rzeczy: pierwszej z lewej (obok szpadelka) i pomiędzy żyłką i nożem, tam gdzie była wędka. Aktywne mam: diamentowy klucz, kanister, belka, fioletowa kulka (wiem, że do użycia na końcu), zielony 'snack' i złoto (podobno niepotrzebne. Wiem, że powinnam coś zapalić, ale co i jak? Dzięki, J. Odpowiedz Link Zgłoś
jotten3 Re: Escape from Island 15.10.07, 23:18 Hehehehe, zdecydowanie pisanie na tym forum pomaga ))) Uff! Odpowiedz Link Zgłoś
mamijka Re: Escape from Island 25.10.07, 11:16 A po co łopata? Już jestem przy końcu i utknęłam. Mam 2 kamienie, lopate i nieb klucz. Brakuje mi jednej rzeczy. Gdzie jej szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
mamijka Re: Escape from Island 25.10.07, 11:20 I jeszcze mam belkę. zaraz ide do przcy i nie skończę jak nikt nie pomoże... Help!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamijka Re: Escape from Island 25.10.07, 11:24 łopatę już wykorzystałam. Ale co z belką? Doczytałam gdzieś tu o słupie, ale gdzie on jest??? Odpowiedz Link Zgłoś