Dodaj do ulubionych

Filmy, filmy: Star Wars: The Force Unleashed

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 19:05
zapowiada sie na mega kicz. moze na wypasione ps i xbox to ma jakis sens, ale na wii lego da wieksza frajde
Obserwuj wątek
    • Gość: teglan Re: Filmy, filmy: Star Wars: The Force Unleashed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 19:50
      OMG zawsze zastanawiam się skąd się biorą takie noobki jak Ty, idź pograj w mario carts, i zelde a gier przeznaczonych dla starszych niż 10 lat nie komentuj.
    • Gość: pcx Re: Filmy, filmy: Star Wars: The Force Unleashed IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.08, 20:32
      Teraz już jestem pewien. PS3 i ta gierka to pakiet podstawowy. I chyba to przekona mnie do kupna PS3. Pełny wypas.
    • Gość: Silencer Re: Filmy, filmy: Star Wars: The Force Unleashed IP: *.witnet.pl 24.02.08, 09:42
      Za dużo mocy za mało machania mieczem moim zdaniem póki co na tych filmikach pokazują
    • Gość: Gość: lols Re: Filmy, filmy: Star Wars: The Force Unleashed IP: 195.205.186.* 24.02.08, 14:35
      @pj wersja pod wii też jest planowana specjalnie z uwzględnieniem kontrolera wii ;]. Zabawa może być przednia tylko ciekawe jak to będzie wyglądało tongue_out...
      @Silencer moim zdaniem specjalnie pokazują "zabawę mocą" aby pokazać fizykę w grze nad którą strasznie się napracowali. Jeśli dobrze pamiętam to w grze są 3 silniki fizyczne. Pierwszy havok znany chyba wszystkim. Drugi odpowiada za zachowanie przeciwników. A trzeci odpowiada za zachowanie materiałów (drewno zachowuje się jak drewno, szkło jak szkło itp.). Podobno twórcy planują takie walki mieczem jakich jeszcze nie widzieliśmy ;]. Zostaje tylko być dobrej myśli i czekać wink
    • Gość: SlubDog Re: Filmy, filmy: Star Wars: The Force Unleashed IP: *.zetosa.krakow.pl 24.02.08, 18:50
      teglan uważasz że zelda jest dla dzieci?? Widzę że jest prawdziwym znawcą gier... haha
    • Gość: gosc Re: Filmy, filmy: Star Wars: The Force Unleashed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 09:34
      wszystko pieknie tylko jedna rzecz sprawia ze chce mi sie plakac - dlaczego nie bedzie tej gierki na pc'ty? dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka