Gość: xzcxz IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.08, 17:01 szit a ja nie zagram Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmmmm Re: Grand Theft Auto IV - multiplayer IP: *.chello.pl 26.03.08, 19:00 fejk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziol Re: Grand Theft Auto IV - multiplayer IP: *.lodz.mm.pl 26.03.08, 20:18 masakrunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: Grand Theft Auto IV - multiplayer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 21:21 Pff kogo obchodzą screeny! Zobaczcie se video: www.youtube.com/watch?v=234k5RqecEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cain Re: Grand Theft Auto IV - multiplayer IP: 80.48.73.* 27.03.08, 06:53 Sezonu ogórkowego jeszcze nie ma, a już ktoś się musi przyczepić do gier komputerowych/konsolowych. Nawet jeśli wszystkie badania wykazałyby, że gry nie są szkodliwe to media i tak będą się nas, graczy czepiać. Nie jesteśmy świrami którzy tylko marzą o tym, zeby zabić każdą napotkaną osobę. Jeśli ktoś sam z siebie ma zrytą psychike to nic mu już nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmaDi Re: Grand Theft Auto IV - multiplayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 07:42 no ja w kadym razie uwazam, że jeśli wychodzily amatorskie wersje i serwy do grania w multi w GTA III, Vice City, San Andreas to i pewnie tak się stanie z Gta 4 . Moze tym razem Rockstar wyda cos officjalnego. Ale ja tu tronke widze podstep w screenach. Sory, aletakie cos da sie zrobic w chwilke na programie graficznym i uwazam to pod screeny na ktoych byly jakies przypadkowe osoby dodano kropki, Odpowiedz Link Zgłoś