Dodaj do ulubionych

GTA IV - recenzja gry

12.05.08, 14:22
czy ja sie doczekam dnia kiedy na tej stronie nie pojawi się news dotyczacy GTA IV. Czasami naprawdę jes tego za dużo. Są jeszcze inne gry i inne platformy.
Pozdrawiam!
Ps. Recenzja fajna i fajnie, że jakieś wady złapaliście. Kolega na PS3 po tygodniu grania kombinuje lewe zwolnienia L4 do pracy.
www.lukaszslowak.com ==>homepage
Obserwuj wątek
    • Gość: $ [...] IP: *.elektron.ds.polsl.pl 12.05.08, 15:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: szef Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 16:12
      najlepsza napewno nie, najlepiej rozreklamowana raczej tak. Ale jak ma byc inaczej skoro tylko o niej sie pisze
    • Gość: Jason Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 17:58
      Ja nie wiem bo dla mnie odpowiedź jest oczywista!
      Jedna z najlepszych gier w historii !
      Na tym polu jak na razie jest bez konkurencyjna!
      Trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć albo być zajadłym Pc-towcem i nienawidzić GTA4 tylko za to że nie ma go na PC.
      Innego powodu nie widzę.
    • Gość: One note Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.173.14.8.tesatnet.pl 12.05.08, 18:32
      @Jason Gra wymiata, ale nie rozumiem czemu mowisz ze nie ma go na PC - nie ma w tej chwili. Ale juz niedlugo takze bedzie dostepna na te platworme.
    • Gość: c Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 19:05
      nie jestem pewien ale wersja PC zapowiadana byla na listopad ;p
    • Gość: ble Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 19:12
      ciagle najlepsza jest Ocarina of Time, a taki smiec jak GTA4 to jej nawet do piet nie dorasta
    • Gość: jkarina Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.chello.pl 12.05.08, 19:20
      nie no to ma być recenzja? sad Kamerkę za 700 złotych ustawił autor przy telewizorze w dodatku małym pewnie 32 calowym, marnej jakości i zgasił światło sad

Porażka chcemy recenzję pisaną a nie jakiej komentarze klauna pod słabe wideo
    • Gość: Gość Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.chello.pl 12.05.08, 19:29
      jakieś takie kanciaste tekstury,ludzi i samochodów,mimika też jest dziwna..Pod względma grafiki crysis wyglada znacznie lepiej,szczególnie po różnych modach,no ale to ogranicznenia sprzętowe,tak jak to autor recenzji zauważył,wszytkiego nie udało zrobić.Wiadomo,że pc ma większe mozliwości,gorzej z optymalizacją gier.
    • Gość: Jason Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 19:38
      One note zauważ że nie powiedziałem że nie będzie w ogóle tylko wyraziłem swoje zdanie w czasie teraźniejszym.
      Z tego co słyszałem to podobno chodzą ploty że 30 listopada ma się ukazać wersja na PC ale to nie są oficjalne dane.
      Oficjalnie nie zostało jeszcze potwierdzone.
    • Gość: Ola Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.chello.pl 12.05.08, 20:30
      Hej, co to za świetna piosenka na początku?
      Wie ktoś?
    • Gość: Jason Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 20:48
      Ola ale na początku którego trailera?
    • Gość: Alt Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.eimperium.pl 12.05.08, 20:50
      Jason, mylisz się. Jest inny powód, bardziej zasadniczy. Grand Hefty to "arcydzieła" subkultury motłochu, gery świadomie epatujące ludzkim zbydlęceniem, bo się najlepiej sprzedaje, stworzone dla bezmózgich użytkowników odkurzaczy "XBOX 360" i podobnych. Bajdurzenie o "najlepszej grze w historii" w przypadku Hefta IV jest po prostu niepoważne.
    • Gość: iqtest.net.pl Re: GTA IV - recenzja gry IP: 217.98.24.* 12.05.08, 20:54
      Ta gra jest tylko dla osob ktorych inteligencja pozwala na odroznienie rzeczywistosci od swiata wirtualnego.
      Osoby o zdrowym umysle pozdrawia ekipa iqtest.net.pl !
    • Gość: PK Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.cable.casema.nl 12.05.08, 21:42
      Super trailer!!! Respect!!
    • Gość: lovepop Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.generacja.pl 12.05.08, 21:50
      ten kolo glowny bohater wyglada jak zidane!
      spoko gierka nie moge ise doczekac!!
    • Gość: $ [...] IP: *.elektron.ds.polsl.pl 12.05.08, 22:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ktoś Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 22:39
      Ocarina of Time? A co to? Kolejny 'erpegie' jakich pełno? Crysis? Wspaniała grafika, poza tym zwykły FPS.

Mimo, że nie jestem posiadaczem konsol, to jednak potrafię docenić GTA IV. Grałem w poprzednie wersje, i mogę śmiało powiedzieć że GTA to unikat. Zwłaszcza GTA IV który zawiera naprawdę duży obszar, zarazem szczegółowy w którym swobodnie mogę się poruszać. Ach, pamiętam jeszcze czasy grając w GTA I czy GTA II. smile
    • Gość: Aris Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.acn.waw.pl 12.05.08, 23:18
      FPS vtak?? first perspective shooter. mhm.tongue_out chyba TPP. Nie no cieszcie sie posiadacze konsol bo znajac zycie to wersja pcetowa bedzie totalnym skokiem na kase i marna konwersja. Bedzie miec nie wiadomo jakie wymagania - patrz GTA 3. No ale coz PCety nie sluza do grania w takie gry. W sumie dobrze konsoli nei mam ale jakby nie patrzec ganianie za tymi kartami pro0cesorami to nerwy tylko psuje.
    • Gość: methody Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 23:50
      alt- jestes tak bezmozgim palantem ze bania mala. Nie chcesz to nie graj ale nie nazywaj mnie motlochem bo takie masz widzimisie. Jesli nie potrafisz docenic klasy calej serii GTA, to znaczy ze jestes niedzielny gracz, ktory nie powinien zabierac glosu w tym temacie.
    • Gość: methody Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 23:52
      Aris- spoko spoko, teraz juz tzw. high-end jest na niemal kazda kieszen. Ja swoj komp kupilem za 2.5 tysia i smigam w Crysisa na high detalach. GTA IV nie moze miec wiekszych wymagan, wiec nie bedzie wiekszego problemu w tej kwestii. Wiem ze nie kazdy ma 2.5 tysia, ale jak na potrzeby takich gier i patrzac kilka miechow wstecz, to taka kwota jest wrecz smiesznie niska. A znim GTA wyjdzie, to wszystko jeszcze bardziej stanieje, no moze poza RAM ;]
    • Gość: xs Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.chello.pl 12.05.08, 23:57
      Alt jesteś śmieszny idź grać w bierki elektryczne i pasjansa na twoim piecu smile

Acha zróbcie cos z tą ekipą IQTEST bo czlowieka szlag trafia od tych linków
    • Gość: tenzwarszawy Re: GTA IV - recenzja gry IP: 217.17.44.* 13.05.08, 07:14
      niesamowite ze juz nawet nie zwraca waszej uwai przemoc w tej grze. rozumiem ze wszyscy doskonale sobie to zracjonalizowali (wyparli) i maja gotowe odpowiedzi. Ciekaw jestem jakie, ale tez zastanawia mnie mialkosc i jalowosc dyskutowania o swiecie gier jako takim. Oczywiscie podziwiam tworcow za niezaprzeczalne talenty programistyczne - ale po co to wszystko? zeby postrzelac z pistoletu na ekranie i popatrzec jak tancza wirtualne panienki. Co pasuje do tej gierki? piwko i bekanie? wink
    • Gość: ciekawe Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 07:43
      to jest dosc ciekawa propozycja. gdzie w grze dostaje sie dodatkowe punkty za to, ze po odbyciu stosunku z prostytutka, wykancza sie ja nastepnie kijem bejsbolowym. gra cudo. normalnie nie ma bata...
    • Gość: mant3z Re: GTA IV - recenzja gry IP: 80.50.237.* 13.05.08, 07:44
      Dołączcie do ludzi inteligentnych i przestańcie się kłócić o te pierdoły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka