jollaa 18.06.08, 18:43 jezdze tam juz ktorys raz i jeszcze nie udalo mi sie przydybac ninjy moze ktos wie, gdzie najlepiej na niego czekac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noida Re: The Sims 2 - Podróże - Wioska Takemizu 19.06.08, 11:08 Spotkałam go kiedyś na jarmarku czy tam rynku - tam gdzie są sklepy - ale nie wiem, czy to jego ulubiona miejscówka... Odpowiedz Link Zgłoś
surferka3 Re: The Sims 2 - Podróże - Wioska Takemizu 19.06.08, 11:45 Musisz go szukać ,niestety, we WSZYSTKICH parcelach publicznych Wioski Takemizu. Ja znalazłam ninję już parę razy, ale nie mogłam odpowiedzieć na jego pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
bu.ziaczek20 Re: The Sims 2 - Podróże - Wioska Takemizu 19.06.08, 21:04 W parku pomyślnej kapliczki (czy jakoś tak) najczęściej się pojawia Jak źle odpowiesz to niech sim wróci się do hotelu i idzie tam jeszcze raz. Jedna wizyta w parku- jedna szansa na teleportację Odpowiedz Link Zgłoś
angela0508 Re: The Sims 2 - Podróże - Wioska Takemizu 19.06.08, 22:47 ja zawsze go prawie spotykam w niesmiertelny ogrod zen albo park pomyslnej kapliczki . on jest bardzo cfany nie raz mnie juz wyrolowal Odpowiedz Link Zgłoś
bu.ziaczek20 Re: The Sims 2 - Podróże - Wioska Takemizu 20.06.08, 16:39 ninja to ninja, pewnie ma jakieś sekrety. Odpowiedz Link Zgłoś