Dodaj do ulubionych

Konkurs Mass Effect - głosujcie

IP: 89.240.246.* 30.07.08, 11:50
Jesli to sa najlepsze "recenzje", to strach pomyslec o najgorszych. Pomijajac juz fakt, ze to nie sa recenzje tylko slogany reklamowe. Nie ma w nich ani slowa krytyki. Nie slyszalem wczesniej o tym konkursie, ale chyba nie chodzilo w nim o napisanie "najbardziej pozytywnej recenzji", tylko recenzji w ogole, prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: Głosować Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.przeworsk.mm.pl 30.07.08, 12:19
      Głosujcie na verikaar !!! big_grin
    • Gość: :D Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.przeworsk.mm.pl 30.07.08, 12:21
      To jedyna osoba która ciekawie wypowiedziała sie na temat tej gry big_grin
    • Gość: K0d Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 14:17
      Verikaar - dzięki za przypomnienie tego chyba najcudowniejszego monologu w historii kina (wzruszyłem się wink. Ładnie to dostosowałeś do ME. Dla mnie jedyny wartościowy tekst. Masz mój głos.
    • Gość: tyt Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.chello.pl 30.07.08, 14:44
      no przepiękne smile leżę i kwiczę smile

głosujcie na iexist minimalista zasłużył na nagrodę.
    • Gość: x-men Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.ziebice.silesianet.pl 30.07.08, 18:02
      Miały być najzabawniejsze recenzje, a harrsis, iexist, verikaar napisali same smęty wink
    • Gość: szarlotka21 Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.ziebice.silesianet.pl 30.07.08, 18:12
      "10 najlepszych, najzabawniejszych, najbardziej zaskakujących" !!! Tylko jedna recenzja spełnia te wymagania. Recenzja THOMASA67.
    • Gość: radosny Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.marsoft.net 30.07.08, 20:12
      Czy mi się wydaje, czy thomas67 nagle dostal kilkadziesiąt głosów? smile Co na to redakcja? smile Bo by sie fair play przydalo smile.
    • Gość: inferno Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.ziebice.silesianet.pl 30.07.08, 21:32
      A co zazdrosny jesteś? To jedyna zabawna recenzja. Wystarczy też mieć dużo znajomych którzy naklikają ile wlezie. Link do kumpli i w godzinę setka głosów zebrana wink
    • Gość: Do: radosny Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.ziebice.silesianet.pl 30.07.08, 21:57
      Puść masowy spam do znajomych po sieci lokalnej a na 100% uzbierasz w ciągu kilku chwil dużo głosów, a później po kilka kolejnych kiedy ludzie zasiadać będą do kompów
    • trupiec Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie 31.07.08, 10:47
      Marudzisz. Bądź co bądź gość napisał najlepiej. Tak czy inaczej ta nagroda należy się właśnie jemu.
    • Gość: Arek Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 15:03
      "UWAGA!

GŁOSOWANIE KOŃCZY SIĘ 1 LIPCA 2008 ROKU O GODZINIE 11.00 "

GC jak zwykle na swoim poziomie
    • Gość: radosny Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.ziebice.silesianet.pl 31.07.08, 18:08
      harrsis oszukuje, oszukuje, oszukuje !!! wink
    • Gość: radosny Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.ziebice.silesianet.pl 31.07.08, 18:41
      patrzcie jak harrsis przyrastają głosy, 1 na sekundę wink
    • Gość: radosny Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.021-21-6b73641.cust.bredbandsbolaget.se 31.07.08, 18:49
      O, ale miło, ktoś się pode mnie podszywa smile. Jedyny post, jaki tu napisałem, to ten z wczoraj, a widzę, że jakiś misiaczek się już pluje. Huhuhuhu. A harrsis fakt, dziwnie ma nieco, ale i tak nie pobije to '70 głosów w kwadrans' thomasa smile. Hehehehe, w ogóle po byku konkurs, wszyscy kantują big_grin.
    • Gość: radosny Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: 89.248.169.* 01.08.08, 13:55
      Huhuhuhu, no to wygrał kanciarz od 100 głosów w 10 minut, brawo redakcjo, brawo smile. Już lepiej wyślijcie tę grę komuś, kto ma w ogóle najmniej głosów, chociaż podejrzeń o przekręty nie będzie smile.
    • Gość: nick Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.ziebice.silesianet.pl 01.08.08, 16:39
      Coś podejrzanie duże zainteresowanie przejawiasz tym konkursem radosny, lub pewnie harrsis wink
    • Gość: xokati Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.ziebice.silesianet.pl 01.08.08, 16:43
      Płacz, płacz misiaczku ;D
      • Gość: Blue_blazer Re: Konkurs Mass Effect - głosujcie IP: *.chello.pl 02.08.08, 17:21
        Mam świetny konkurs, gdze nie będzie przekrętów bo wygrywa high score, żadnego
        głosowania! Wystarzy tylko pograć w tetrisa.
        Polecam
        www.gpbattery.pl/konkursy/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka