Dodaj do ulubionych

Devil May Cry 4 - recenzja gry

31.07.08, 19:07
Śmierć. I zniszczenie. I oczywiście dziwaczna spluwa. Ta sama, która na jego oczach wypaliła do członka zakonu miecza, będącego jego współbratem a jej celem. Ale czy na pewno..? Aby się tego dowiedzieć proponuję ocipnąć. Znaczy odzipnąć. Coś w ten deseń.

Khem.. Ja wiem! Tak! Przeczytanie tego całego pompatycznego bełkotu do łatwych spraw pewnie nie należy. Ale! Chyba kiedy zabieramy się za coś, to przynajmniej to robimy..? Kto potrafi się przy tym nie uśmiechnąć..? Tak, tak. Autorowi pewnie chodziło o coś takiego. I ja się śmiałem. Z politowaniem. O to też chodziło..?
Obserwuj wątek
    • 0rion Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry 31.07.08, 20:54
      Ja podziękuje. Myślę że gra nie jest warta tego aby się dowiedzieć czy kolor płaszcza bohaterów to lenistwo twórców czy też zamierzony zabieg... zaiste cholernie ciekawe. A i lektor mimo ewidentnych starań jakoś niespecialnie mnie przekonał. Interesuje mnie natomiast inna kwestia, co takiego "dziwnego" jest w rewolwerze Nero?! Mnie zawsze "dziwiło" to że dwa pistolety Dantego napierdzielają jak uzi... albo lepiej. No ale że tak powiem, dla każdego coś dziwnego xP A teraz pozwolicie że sobie na chwilkę odcipnę xDD
    • Gość: Mazoku Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: *.chello.pl 31.07.08, 23:34
      A mnie sie ta recenzja bardzo podoba. Widać ze autor zna sie na rzeczy
    • trupiec Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry 01.08.08, 01:23
      Byle 12-latek, który większość swojego życia trzaska jakieś sieciowe strzelanki/nawalanki/cokolwiek zna się na rzeczy. A my tu chyba mamy coś w stylu publicystyki..? Tak wiem, za grubo powiedziane. Ale mimo wszystko o to chodzi, prawda..? Autor nie jest 12-latkiem. Publicystą też raczej nie. A materiał..? Przeraża amatorszczyzną.
    • Gość: Dudus Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: *.eranet.pl 01.08.08, 02:02
      A co do gry?? wink Jest super big_grin
    • Gość: dziki Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: 62.87.236.* 01.08.08, 10:17
      Orion, jak cie dziwi pistolet Nero to proponuje wrocic do kolejnego FPSa. To w sumie calkiem normalne, ze kiedy podziurawiony kulkami lykne apteczke to mam znowu 100% zycia, hehe. Zakladam, ze nie grales w zadna czesc DMC wiec jest logiczne, ze nie masz pojecia o czym mowisz.
    • trupiec Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry 01.08.08, 10:32
      Czytanie ze zrozumieniem. To taka fajna umiejętność. Ale! Kto by się tym przejmował. Mniejsza z tym, że to właśnie według autora tej... Hmmm... Recenzji..? W każdym razie według autora to ten rewolwer jest faktycznie dziwny. Nie! Wcale nie chce przez to powiedzieć, że nie zrozumiałeś komentarza Oriona!
    • Gość: dziki Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: 62.87.236.* 01.08.08, 11:47
      rzeczywiscie nie bardzo wsluchalem sie w komentarz lektora. Jak ktos chce normalna recke to polecam zajrzec tutaj:
      www.gametrailers.com/player/30213.html
      Konieczna podstawowa znajomosc angielskiego.
    • Gość: Login / Pseudonim: Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 16:52
      to recenzja czy odpowiedź na lekcji języka polskiego? albo traktujecie graczy jak idiotów albo grupą docelową gamecornera to dwunastolatki
    • 0rion Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry 03.08.08, 12:15
      Nie bardzo też zrozumiałeś treść mojego komentarza ale mniejsza... Chodziło mi jedynie o to że świat wykreowany w Devil May Cry jest jak najbardziej fikcyjny więc w czym (według autora, nie mnie!!) ten rewolwer jest taki dziwny..? Szczególnie jeśli słowo "dziwny" w pseudo-recenzji zostało tak dobitnie zaakcentowane. Podobnie zresztą jak "ogromny miecz" ale tego wole nie poruszać bo jeszcze jakieś kompleksy wyjdą xP (A! I jakby co to nie zakładaj tak wszystkiego od razu bo akurat w jednego DMC grałem xP)
    • Gość: Kozi Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: *.laczpol.net.pl 07.08.08, 21:51
      Beznadziejna ta recenzja. Dla 14-sto latków
    • Gość: B' Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: *.netia.com.pl 08.08.08, 10:31
      Widać że autor recenzji nie grał w żadną z poprzednich części DMC. Ta recenzja to totalna amatorszczyzna...
    • Gość: Gość Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 00:30
      Bez obrazy, ale te recenzje są żałosne. Do kogo teksty w stylu "siekać wielkim mieczem" i strzelać "z dwulufowego rewolweru" w ogóle są skierowane? xD
    • Gość: klaudia Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 10:21
      ta gra iest super
    • Gość: igrex Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 11:11
      heh, zauważył ktoś, że ocena była 3,5 a zamalowane było 4,5 kropki? big_grin
    • Gość: Mrozo Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: *.acn.waw.pl 11.08.08, 17:07
      igrex chyba Ci sie monitor zwalił albo patrzałki zaparowały. Zamalopwane było 3 i pół kratki
    • szewa1993 Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry 16.08.08, 23:18
      TA GRA JEST!!! SUPER POTWIERDZAM!!!!!!!!!!!
    • Gość: b Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: *.chello.pl 16.08.08, 23:50
      Devil czwarty raz powstając, głupkom dużą radość dając, na manowce zwiódł był
      GC, bo gra słabiutka przecie. A że GC to są ch..., każdy wie to, każdy czuje.
    • tenare Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry 20.08.08, 07:50
      Gra jest graficznie dopicowana, zwłaszcza jak się ją włączy na full rozdzielczość, antyaliasing x16 sprzętowy i full filtrowanie z poziomu karty graficznej (użytkownicy GTX 280 wiedzą o co chodzi).
      Ale grywalność słaba, niestety.
    • Gość: Remas Re: Devil May Cry 4 - recenzja gry IP: 92.16.102.* 22.08.08, 21:08
      autor to amator,nie zna wiecej niz 1-2 kombosy i co chwile puszcza glupie komentarze.jaka kurd telekineza?co ma do czego kolor plaszcza?litosci...gra moze wydawac sie glupia dla byle durnia ktory potrafi wciskac na chama jeden klawisz a potem jescze dziwic sie ze ginie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka