Gość: Jason IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 22:35 oczywiście jak zawsze wszystko wyjdzie długo długo długo po premierach konsolowych.. No i czy będzie odpowiednio skonwertowane to ja bym nie był taki pewien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: esz Re: Resident Evil 5 na PC? IP: 78.148.184.* 08.08.08, 10:26 Nie wydaje mi sie, zeby Bleszinski wiedzial od poczatku ze GoW wyjdzie na PC. Pewnie Microsoft w pewnym momencie zdecydowal, ze skoro mozna wyciagnac z tytulu jeszcze wiecej pieniedzy, to czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghg Re: Resident Evil 5 na PC? IP: *.chello.pl 08.08.08, 10:50 Cliffy B nigdy nie zająknął się o Gow na PC, przestań tworzyć rzeczywistość SS Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Resident Evil 5 na PC? 08.08.08, 11:09 GoW od samego początku planowany był jako gra na PC. Nawet tekstury przygotowywano w rozdzielczości odpowiednio wysokiej dla PC a potem je konwertowano na mniejsze dla Xbox360. Ta gra mogła bez najmniejszych problemów wyjść jednocześnie na PC i Xboxa i od samego początku wiadomo było jaki jest plan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Resident Evil 5 na PC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 16:04 mam nadzieję że już ktoś szykuje nudepatch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahhaha Re: Resident Evil 5 na PC? IP: *.chello.pl 08.08.08, 17:30 GoW od samego początku planowany był jako gra na PC. Nawet tekstury przygotowywano w rozdzielczości odpowiednio wysokiej dla PC a potem je konwertowano na mniejsze dla Xbox360 -------- Buhahahaha znawco konsol I dlatego Epic po pokazaniu Microsoftowi dema GOW sprawił,że w konsoli dołożono 256 mb pamięci? GOW powstawał DLA XBOXA 360 od początku za pieniądze Microsoftu. Na pececie to było robiony Na narzędziu zwanym PC. Jakby był robiony od początku toby nie wynajmowali polskiego PCFa do konwersji bo i po co. Weź skończ Serkowiec bo ludzi do śmiechu doprowadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb22 Re: Resident Evil 5 na PC? IP: *.it-net.pl 08.08.08, 19:15 buahhaha: Masz jako takie pojęcie ale troszkę sie mylisz. Gry są robione/pisane/kompilowane na PC ale uruchamiane są na konsoli. żeby gra z konsoli była uruchomiona na PC musiał by mieć moc kilkudziesięciu giga żeby dobrze zaemulowac konsole. www.NaWymiane.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodi Re: Resident Evil 5 na PC? IP: *.ds3.univ.gda.pl 15.08.08, 20:29 zapraszam do przeczytania zapowiedzi gry RE 5 link: gieromaniak.pl/gra__3790__Resident_Evil_5__zapowiedz.html Gorąco Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmer Re: Resident Evil 5 na PC? IP: *.centertel.pl 31.08.08, 14:55 PS3 to szajs spalił mi się po miesiącu użytkowania(przegrzał mi się) ,ledwo przeszedłem GTA4. Te gó..ane 8 rdzeni jest niepotrzebne. Te gó.. SONY nie umie wykorzystać potencjału ktOry kryje się pod czarną pokrywą. Pecet jest coooooool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGLocDogg Re: Resident Evil 5 na PC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:54 GoW byl jako pierwszy testowny na PC, nie na zadnej konsoli. I koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio9070 Re: Resident Evil 5 na PC? IP: 83.2.240.* 21.03.09, 22:11 Pewnie duże wymagania będą . Odpowiedz Link Zgłoś
arecki19999 Re: Resident Evil 5 na PC? 05.09.09, 13:24 ja posiadam kompa o parametrach : procesor c2d E7200 2.53 ghz x2 4 gb ram i karte graf. radeon hd 4890 ddr5 1 gb i wyszlo mi na benchmarku ze pujdzie mi na max detalach i grafice Odpowiedz Link Zgłoś