Dodaj do ulubionych

PC bije konsole na głowę?

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.08.08, 14:40
Boze mam juz dosc twego nienawidzenia konsol slawomirze niewiem nie stac cie na jedna czy cos ze tak kochasz pc ja osobiscie mam xboxa i powiem ci ze wymiata ale na pc tez czasem pocinam wiec prosze skoncz juz ta maskarade!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mario Re: PC bije konsole na głowę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 15:44
      bardzo odkrywcze haha ;]
      co sie tak wyzywasz na konsolach, kupiles kompa i na konsole juz ci kasy ni starczylo? sa gry w ktore wspaniale gra sie na konsolach i te w ktorych goruje komputer a droga obu typow stacji do grania i tak kroczy w kierunku jednego urzadzenia grupujacego wszystkie te w jednej rzeczy bo taka droge wyznacza postep, maksymalne uproszczenie i zamknieciu jak najwiekszej funkcji w jednym urzadzeniu.

ile ta redakcja ma tutaj lat bo chyba nie pisza tu 15 latkowie?
    • nessie-jp Re: PC bije konsole na głowę? 15.08.08, 15:59
      No bo USA i Europa to Nie Jest Rynek Dla Nowych Konsol... smile) Konsole się "urodziły" i zdobyły ogromną popularność na Wschodzie. W Japonii zapewne proporcje PC/konsola wyglądają zupełnie inaczej. A u nas? PC również chyba króluje.

To chyba różnica w podejściu do komputera (konsola też jest komputerem, jakby ktoś nie wiedział). Japończycy, zakochani w automatach do gier, na pewno z entuzjazmem kupują konsole.
      • zakaszlanyrobot Re: PC bije konsole na głowę? 15.08.08, 16:35
        a ja uważam że najlepiej mieć i konsolkę i pc w domu tongue_out

pod warunkiem, że oczywiście kogoś na to stać wink jeśli nie - wtedy lepiej oczywiście wybrać jedną platformę odpowiednia dla siebie - pamiętając, że jest to subiektywny wybór smile

nie ma platform lepszych i gorszych. są inne.

po co udowadniać wyższość jednej nad drugą?
        równie dobrze można udowadniać wyższość świąt wielkanocnych nad bożonarodzeniowymi.

spokojniej panowie... naprawdę... szkoda prądu na takie dziecinady
    • Gość: Generał Konsola Re: PC bije konsole na głowę? IP: *.chello.pl 15.08.08, 17:13
      Skończ z tym pluciem na konsole. Krzywdę ci zrobiły w dzieciństwie? Sega ci zrobiła Zły dotyk?

------------
      Czyli więcej gier się produkuje na rynek, który w opinii wielu już dawno temu umarł, niż na te wspaniałe i rządzące wszystkim (również w opinii wielu) konsole. Albo badania kłamią, albo ktoś tu wygaduje bzdury.
      ---------

Po pierwsze żeby robić gry na konsole trzeba mieć pozwolenie(licencję) producenta, dev-kita itd. Po drugie w tych badaniach zawierają się wszystkie małe syfiaste firemki robiące budżetowe i sharewareowe gierki. Więc SS idz wyciągać wnioski gdzie indziej. O tym jak wygląda rynek każdy wie i kijem Wisły nie zawrócisz. Wiemy, że nie w ogóle znasz się na konsolach za grosz i dominacja konsol mnie cieszy. Przynajmniej Sławeczek zostanie na ślepym torze grając w Sapera
    • rafmazz Re: PC bije konsole na głowę? 15.08.08, 18:14
      nie no k.... , skoncz juz pisac te bzdury albo walnij sie czyms mocnym w leb!!!
      nie nie jestem fanboyem konsol, nie posiadam! Ale jak czytam, jakie debilne wnioski starasz sie tutaj wciskac czytelnikom GC to mi sie noz w kieszeni otwiera. Czlowieku, ty nie powinienes pisac do GC, tylko do Faktu, i to na dodatek na strone tytulowa powinni wrzucac te Twoje madrosci.
      Gdzie sa te wszystkie produkcje deweloperow skoro produkuje sie wiecej na PC niz na konsole, no gdzie ?! I przestan najwieksze bzdury zawsze dawac pogrubiona czcionka - chcesz zaimponowac glupota ?!
    • Gość: Gośc Re: PC bije konsole na głowę? IP: *.chello.pl 15.08.08, 18:35
      do autorów 2 pierwszych postów szkoda mi was. Przecież autor textu nie napisał nic obraźliwego o konsolach, a jedynie przedstawił (podobno) obiektywny raport, a jak na razie to wy wyżywacie sie na PC. I nie nie jestem fanboyem PC lubię również konsole
    • Gość: n PC bije konsole na głowę? IP: *.chello.pl 15.08.08, 18:36
      gram na PC, konsoli nie mam, ale to, co robi się na Gamecornerze to przegięcie.
      Siedzi jeden koleś i pisze ciągle o tym, że PC są dobre, a konsole złe.
      Bosh....................................... ile można?
    • Gość: mario Re: PC bije konsole na głowę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:42
      "do autorów 2 pierwszych postów szkoda mi was. Przecież autor textu nie napisał nic obraźliwego o konsolach, a jedynie przedstawił (podobno) obiektywny raport, a jak na razie to wy wyżywacie sie na PC. I nie nie jestem fanboyem PC lubię również konsole"

mi ciebie żal skoro łykasz kazde bzdury, które ktoś napisze... rest in peace nub
    • bonusss Re: PC bije konsole na głowę? 15.08.08, 18:52
      Co Wy sie tak przypierda.... nie stac Was na komputer ? pewnie tak... dlatego kupujecie xboxy bo kosztuja 900zl ^^
    • Gość: Maciek Re: PC bije konsole na głowę? IP: *.mia.three.co.uk 15.08.08, 19:24
      MacOsX plus konsola to jedyne sluszne rozwiazanie . Cuda z blachy sa dla biedakow .
    • Gość: Rid Re: PC bije konsole na głowę? IP: *.hardcom.3s.pl 15.08.08, 20:57
      Wszyscy macie naje....e w głowach...
      Jeden przez drugiego....
      Jak dzieci....
    • blacq Re: PC bije konsole na głowę? 15.08.08, 21:30
      Ile się gotuje jajko na twardo?
    • tetlian Re: PC bije konsole na głowę? 15.08.08, 21:57
      I kolejny temat, w którym czepiają się autora uncertain A to jego wina, że takie są wyniki tych badań? On tylko je tutaj przedstawił. Nic więcej.
    • Gość: maxior Re: PC bije konsole na głowę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 23:01
      a czyja? pewnie ze jego ,
      gin giń giń poczwaro ! serafin ty nietoperzu
    • Gość: Dudus Re: PC bije konsole na głowę? IP: *.eranet.pl 15.08.08, 23:32
      No i następny temat dzięki któremu serwer zapcha się o niesamowitą ilość komentarzy z bluzgami wink A tak się zastanawiam, czy jeśliby ten news zamieściło jakieś profesjonalne czasopismo gierkowe, to czy fanboye konsol też by się tak wku..ali i pisali do nich maile z oskarżeniami o wymyślanie bzdurnych news-ów. wink
    • Gość: hyhy Re: PC bije konsole na głowę? IP: *.mia.three.co.uk 16.08.08, 01:40
      To wy se chlopaki od pisi pograjcie w sharewory ktore wymagaja 4xGeeforce1213234312 . Endzoj . Ja pogram w cos fajnego i do ludzi . Acha : prosze tez , zeby chlopcy od pc z tesco ponarzekali na Fallut3 w postach nizej .
    • bonusss Re: PC bije konsole na głowę? 16.08.08, 02:09
      maxior, nie chce Ci ale Ty zginiesz pierwszy xD "goł sak it"
    • bonusss Re: PC bije konsole na głowę? 16.08.08, 02:11
      "miss tekst"// maxior, nie chce Ci nic mowic ale Ty zginiesz pierwszy xD "gól sak it" //"end"
    • strachster Re: PC bije konsole na głowę? 16.08.08, 09:47
      To jest spisek zydomasoneri, tak obrażać konsole ze maj mniejszy rynek od PC to wielki spisek ukłuty przez SS i GC ludzie, jeśli życie wam zbrzydło i stało się piekłem(przez te posty) wsadźcie łeb do kibla i jebnijcie się deklem. Napiszcie do Autorów badania jest link w temacie ze nie zgadzacie sie z ich badaniami, albo lepiej przeprowadźcie sami ale nie na jakimś osiedlu tylko tak zakrojone jak Oni.
    • Gość: n PC bije konsole na głowę? IP: *.chello.pl 16.08.08, 12:19
      problem polega na tym, że niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Gdzie
      jest napisane, że konsole mają mniejszy rynek od PC? Zanim zabierze się głos
      proponuję próbować się skupić przy czytaniu.
      Wystarczy przeczytać tytuł : PC bije konsole na głowę? w kontekście wyników
      badań, które nijak mają się do tego tytułu, i znać preferencję autora, bo
      ujawnia je skwapliwie kilka razy dziennie, żeby dostrzec, że to staje sie po
      prostu chore.
    • slawomir.serafin Re: PC bije konsole na głowę? 16.08.08, 12:24
      "serafin ty nietoperzu"

Nietopyrzu. Nietopyrzu, kurde balans. Ludzie się nigdy nie nauczą.
    • slawomir.serafin Re: PC bije konsole na głowę? 16.08.08, 12:31
      n---> wszystko ładnie i pięknie, ale dlaczego tu wchodzisz skoro tak cię to mierzi, hę? Innych serwisów o grach nie ma? To nie czasy komuny i dwóch programów telewizyjnych - GC ci się nie podoba, idziesz w inne miejsce. I wszyscy są szczęśliwi smile
    • Gość: Jason Re: PC bije konsole na głowę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.08, 14:53
      SS----> czepiasz się 'n' bo ujawnił całą prawdę?
      Wystarczy czytać twoje posty i zaraz wyczuć nienawiść do konsoli i usilne wmówienie ludziom że tak na prawdę nie ma na nie gier bo to PC dostaje same kilery którymi bije konsole na głowę.
      W takim razie gdzie znajdę te kilery,te tytuły na PC z którymi konsola nawet nie może powalczyć?
      Ale za to tytuł tego posta przebił chyba wszystkie jakie mogłem przeczytać-brak słów.
      Najlepiej jak przestaniesz w ogóle pisać te debilne wypociny bo jeszcze inni Zdebilnieją od tego.
    • slawomir.serafin Re: PC bije konsole na głowę? 16.08.08, 14:56
      "W takim razie gdzie znajdę te kilery,te tytuły na PC z którymi konsola nawet nie może powalczyć?"

W google.pl

"bo jeszcze inni Zdebilnieją od tego."

To już chyba nastąpiło w kilku przypadkach, ale też nie jestem przekonany, czy to akurat moja wina big_grin
    • Gość: Jason Re: PC bije konsole na głowę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.08, 15:17
      Tytuł postatongue_outC bije konsole na głowę
      można zrozumieć również tak:Konsola nie ma szans z PC pok każdym względem(pod względem każdego tytułu dostepnego na PC)
      Ok są dziedziny na Pc z którymi konsola przegrywa.
      A bijatyki?Wyścigi?Sportowe?
      SS--->odpowiedz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka