Gość: M Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 10:53 Taa, bo wymagań by komputery nie udźwignęły EA ma jakiś konkurs na najgłupszą wymówkę swojego chamstwa? Wersja na X faktycznie jest bardzo dobra, po opinii ziomka ("nie da się grać") zrezygnowałem z gry na PC. Wracając do grafiki- jest zwyczajnie przeciętna. Zawodnicy świecą się jak chińskie lampki samozapłonowe, ogólnie masa niepotrzebnych detali a całość wygląda przeciętnie. Jak zawsze EA wydaje na PC starą wersję ulepszoną przez słaby mod i potem narzeka na piractwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? IP: *.astral.lodz.pl 10.10.08, 16:25 ludzie tak juz tu ktos napisał nie obchodzi mnie czy bedzie tu grafika super tylko zeby sie fajnie grało obecnie gram w 05 i gra sie dziwnie choc zeby mi szło gram na najgorszych ustawieniach. z kolei planuje nowego PCeta i kupic fife... nie chce zeby mozna było jak w fifach 01-04 strzelic bramke od razu po starcie gry. zeby moj piłkarz byl idiotą i jak jest 0.00003 metra przed bramka przestrzelił nad nią i zeby jak bedzie przyjmował pilke zeby sie nie potykał o niwdoczny kawał trawy czy cos innego w tym stylu lub zeby nie zajmoawło mu to 15 minut wirtualneg czasu. ludziki moga byc i prostokątami byle zachowywali sie normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 11.10.08, 01:21 wystarczy ruszyć głową , ile tego Fifa 09 zejdzie na PC na świecie ? 100 k? 200 k ? (byłbym zdziwoiny) ,ile zejdzie na x360 i ps3 ? po 1-3 bańki na każdą konsolę ? jakby mieli "pucować" kod na pc żeby gra wyglądała jak na konsolach i chodziła na słabszych kompach to by im się nie zwróciło (albo ewentualny zysk byłby zaniski) , gry na pc sprzedają się słabo w porównaniu do ich odpowiedników na konsoloach dlatego widownia na pc wygląda jak kocie wymioty , rynek gier to czysta komercja i dążenie do zysku , jeszcze się tego nie nauczyliście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:spikylook Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? IP: *.nott.cable.ntl.com 11.10.08, 01:26 Koles chyba nie wiesz na czym pilka polega.Wersje 08 osobiscie objechalem na X360 PS2 i PC i co i konsola to wciaz kaszana dla FANA.Dzwiek na plus dla konsoli,grafika to oczywiste ze tez, ale...to co sie liczy sklady ilosc dostepnych rozgrywek, trybow druzyn pilkarzy ect. wersja na konsole wciaz pozostanie prosta młócka dla takich jak TY.I jak ktos slusznie zauwazyl masz kompleks z dziecinstwa...odsylam do Sensible World of Soccer a jak nie wiesz o czym mowie to poczytaj chociaz na ten temat...bo PES to jest dla znawcy pilki poprostu policzek!Tajwanem jedzie na maxa,komentarze sie opozniaja i sa dretwe,malo tego garstka druzyn i komiczne nazwiska pilkarzy...gra zrobiona dla mas z dolnej półki i tyle wiec nie dziwi mnie twoja fascynacja wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gman Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? IP: *.icpnet.pl 11.10.08, 11:22 No to, żeś dał argumenty... Ale widać, że to FIFA robiona jest dla mas. Akurat licencje mają dla mnie drugorzędne znaczenie, to ty chcesz jakieś frajerskie licencje, które do gry nic nie wnoszą. Ja lubie PES-a, bo czuję satysfakcje, że zdobywam gola i nie mal za każdym razem, co rzadko mi się zdarzało w FIFIE oglądam powtórki bramki... FIFA=licencje i nic po za tym, PES-"jeszcze bez licencji" ale z grywalnością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazinho85 Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? IP: 212.9.30.* 12.10.08, 13:45 PES |RZAdzi juz sie nie moge doczekac premiery jak w polsce gry sa dla was za drogie to polecam sie przeprowadzic do angli , tu kupuje orginaly(premiery) po 40 f co wychodzi mi 5 godzin pracy,tylko boje sie ze od piatku bede mial inne zainteresowaia jak praca Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-3 Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? 13.10.08, 20:59 PES TO KULT A FIFA TO MRZONKA, CZEMU NIE KTÓRZY WOLĄ ŁATWIZNĘ, FIFA TO SZPIL DLA DZIECI ,TAK ZWANE ARKADE A PES TO SYMULATOR EA NIECH SE JUŻ DA SPOKÓJ Z TĄ FIFĄ, A CO TO MODA NA SUKCES ,JUŻ TEŻ SIĘ GUBIĘ KTÓRA TO CZEŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acHaaaa Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 09:52 a kibice dalej kartonowi ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-3 Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? 16.10.08, 17:27 jeszcze trochę i premiera już nie mogę się doczekać,mam demo ale to tak na przetrwanie, PES RZĄDZI i niech już nikt nie pisze o fifce ,wiemy z góry co to jest ,KOSZYKÓWKA TAK- MOŻE SIĘ MYLĘ ,ALE MYŚLĘ ŻE NIE haaaaaa.PS PES KING Odpowiedz Link Zgłoś
dawidu55 Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? 18.10.08, 13:13 kod instalacyjny do fify 09 błagam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghfgh Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 15:45 masz kod 14257jkhg55hjfghhjj dawidu55 hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 18:29 je.....ni pececiarze.Grajcie sobie w te swoje zakichane rpg i rts i zostawcie konsole w spokoju.Bo nigdy pc nie dorowna konslom pod wzgledem grafiki!!!!!!ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 16:22 mam takie małe pytanko jak prubuje instalowac fife na kompa o wyskakuje mi koment taki jak tylko pliki NTFS obsługuja pliki wieksze niz 4GB.. a co w tym biega..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GośćU Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 18:32 tu wszystko jest o fifie sprawdź: s14.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=99110 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bouli Re: FIFA 09 vs... FIFA 09 ?!? IP: 82.160.202.* 07.09.09, 21:48 prawda jest jedna pc-tów jest tyle ile rodzin w rozwiniętym świecie a konsol nie(no może poza japonią).Nawet jak więkrza część z nich korzysta z pirackiego oprogramowania to ta dróga połowa kupuje oryginały, zatem ten rynek jest i tak więkrzy niż playstation i xbox razem wzięty. wogóle biznes gier komputerowych jest o wiele bardziej rozwinięty niż konsolowy np.opakowania produktu, cena, ilość towaru na półkach z tym asortymentem. slogany typu pc umiera bredzą ci co nie mają kasy na dobrego pc- ta,który będzie działać ze 4 lata i kupują konsole!!! prawda jest taka, że gdy zagrasz na pc w gre na najwyższych parametrach to konsole sie chowają czyż nie? ja mam dobrego pc i za nic nie zamnieniłbym się na konsole a fifa 09 to pomyłka ea i następna część powali zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś