Dodaj do ulubionych

Unreal Tournament 3 doczeka się dodatku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 18:25
Mam nadzieję że ten dodatek będzie dla gry tym czym był UT2k4 dla UT2004. Więcej mi nie trzeba (bo się nie dasmile )
Obserwuj wątek
    • Gość: marloon Unreal Tournament 3 doczeka się dodatku IP: *.chello.pl 21.10.08, 18:27
      Nie bardzo rozumiem ten artykuł. Co niby ma zostać skasowane? UT 3 wyszedł ponad rok temu na wszystkie platformy, więc nie bardzo rozumiem co znaczy to, że cudem uniknął śmierci. Mają zamiar skasować serwery do multi, czy też UT3 zniknie z półek w sklepach? Jaśniej proszę, jeśli możnawink
    • d_pawel Re: Unreal Tournament 3 doczeka się dodatku 21.10.08, 19:14
      Któż wie, co w żargonie wielkich oficjeli oznacza skasowanie smile. Ale rzeczywiście, powinienem doprecyzować, że najprawdopodobniej skończyłoby się coś takiego zaprzestaniem robienia kolejnych części UT.
    • Gość: c Re: Unreal Tournament 3 doczeka się dodatku IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.08, 20:18
      a wg mnie unreal skonczyl sie na pierwszym UT
      • Gość: kad2 Re: Unreal Tournament 3 doczeka się dodatku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 19:13
        www.youtube.com/watch?vshockrfc5j8jdHE
    • Gość: cl Re: Unreal Tournament 3 doczeka się dodatku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 20:19
      Cokolwiek znaczy to skasowanie, to na pewno wina "piratów".
    • Gość: Tomasz Re: Unreal Tournament 3 doczeka się dodatku IP: 212.191.80.* 21.10.08, 21:21
      Skasowanie projektu czyli zaprzestanie wszystkich prac z nim związanych. W przypadku gry która już istnieje i ma jakiś serwis czy jak inaczej to nazwać, przekierowanie ludzi do innych prac (związanych z innym tytułem)
    • Gość: Spec Re: Unreal Tournament 3 doczeka się dodatku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 23:26
      @C nie bluźnij, do UT2004 można się przyzwyczaić. Od groma modów, mapek (na starcie ponad setka) postaci (tekstury, mniam!). Jedyny minus to brak gibów jak w trójcesmile

@cl: czyli co? Skoro zakup UT3 uważam za niewypał, gra nie spełniła moich (i wielu graczy) nadziei to od razu wina piratów? Gra była słaba a w serii była krokiem wstecz w porównaniu z poprzednią serią.
    • Gość: marloon Re: Unreal Tournament 3 doczeka się dodatku IP: *.chello.pl 22.10.08, 09:14
      @d_pawel: Dziękuje, właśnie o to mi chodziłosmile
      Całe szczęście, że nie porzucą serii po takiej klapie finansowej, bo jak dla mnie UT3 był najlepszą częścią serii zaraz po oryginalnym ut-ku
    • Gość: y Re: Unreal Tournament 3 doczeka się dodatku IP: *.k2.pl 22.10.08, 10:41
      hmm a to dziwne, bo ja w UT3 gram od kilku miesięcy i uważam, że gra jest rewelacyjna... fakt, że na serwerach nie ma setek ludzi, ale gra się fajnie. wole to od ET:QW czy CS'a gra jest szybsza, jucha się leje hektolitrami a takiego tempa rozgrywki nie ma w żadnej innej gierce tego typu na przykład wystarczy podać zwykły team deathmatch gdzie 150 fragów nabija się w 8-10 minut smile o to chodzi godzina z tą gra 2-3 razy w tygodniu potrafi wylądować cały stres.
    • Gość: lgyhx Re: Unreal Tournament 3 doczeka się dodatku IP: 81.210.114.* 22.10.08, 18:34
      unreal skonczyl sie po kill'em alltongue_out
    • Gość: Gość Re: Unreal Tournament 3 doczeka się dodatku IP: *.toya.net.pl 30.11.08, 11:19
      Nie rozumiem dlaczego tak źle się sprzedała, jest rewelacyjna. To najlepszy zakup jaki zrobiłem kiedykolwiek, bo nigdy się nie "przeje" przez to że sieciowy. Gra jest dynamiczna i świetnie wygląda. Na pewno póki gracze będą stawiać serwery, będę w nią grać. Moim zdaniem w niczym nie ustępuje poprzednim częścią, a do tego gracz ma więcej możliwości działania i przy odpowiednim sprzęcie rozgrywka wygląda sto razy lepiej niż choćby w UT2004, którego też w odpowiednim dla niego czasie byłem fanem. Pozdrawiam fanów UT3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka