Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - GRUPA C

• Gość: PSZ Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.chello.pl 03.11.08, 17:13
      Najlepszy RPG to Saper i basta!!!!!! wink
    • Gość: honorowy Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.stella.net.pl 03.11.08, 17:44
      Torment ! Torment ! Torment !
    • Gość: ser Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 18:00
      www1.orgfree.com/
    • falcion Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 03.11.08, 18:03
      Torment, ale cos czuje ze sie jednak nie przepchnie...a szkoda.

Niedawno ponownie go zainstalowalem...tylko ze na xp ma jakies problemy najwyrazniej dotyczace dzwieku podczas rzucania czarow...chyba ze to sprzet ktory nie obsluguje juz niektorych archaicznych rozwiazan.
    • Gość: Grabary Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.net.azartsat.pl 03.11.08, 18:19
      Zagłosowałem na Wiedźmina, bo go niedługo będę miał na własność big_grin Od 4 po południu do 0.15 siedziałem u kolegi by go przejść, ale wyjechał.. Specjalnie rodziców naciągnąłem na nowy komputer, sam ulotki roznoszę aby sobie oryginała kupić.. A tu ZONK! Była już wcześniej b.dobra giera RPG.. Jestem do tyłu, bo gram może 1,5 h dziennie. To tego Tormenta ściągnę z Torrentów, bo mi się szukać go nie chce w sklepach smile
    • d_pawel Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 03.11.08, 18:28
      Ludzie, głosować na Tormenta! Wiedźmin był dobry, ale nie genialny, więc odpada smile.
    • Gość: Krabpszczółka Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.as.kn.pl 03.11.08, 18:33
      A dlaczego dzisiejszy zwycięzca zmierzy się z Baldurem w półfinale? Ja protestuję! smile W finale powinny się zmierzyć największe hity, czyli Baldur i Torment. A Wy mi tutaj chcecie odrzucić jedną z tych gier już w półfinale. Nieładnie smile

@Grabary, po co piracić? Obecnie Tormenta można kupić za 19zł. Sam się muszę przyznać, że grę przeszedłem dopiero w tym roku. Wcześniej niestety nie miałem czasu się za to zabrać. Ale mimo takiego poślizgu udało mi się nadrobić tą zaległość smile W końcu gra jest genialna.

Swoją drogą ciekawe, że wśród tych 16 gier biorących udział w konkursie, akcja aż 3 gier rozgrywa się w świecie Forgotten Realms ("Baldur's Gate", "Eye of the Beholder" i "Neverwinter Nights"), a jednej gry ("Planescape: Torment") w wieloświecie, do którego między innymi należy świat Forgotten Realms. Widać który świat jest najlepszy smile

• Gość: kurzyszpon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 19:06
      Morte gryź!!!!!!!!!!!
    • Gość: Modron Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.as.kn.pl 03.11.08, 19:30
      A mnie rozwalał tekst Nordoma, gdy chciało mu się zabrać kusze: "Odmówiono zezwolenia na wydanie pozwolenia na rozstanie się z przedmiotem" big_grin
    • Gość: Modron Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.as.kn.pl 03.11.08, 19:34
      Albo jak w Przybytku Zaspokajania Żądz Intelektualnych, z jedną dziewczyną można było wymieniać się opowieściami. Każda postać z drużyny miała jakąś ciekawą i długą opowieść. Ale Nordom miał najkrótszą i najlepszą:

Nordom: "Podczas 13,7. Rewolucji musieliśmy naprawić tryby i 31. podzestaw kół zębatych w piątym okręgu Mechanusa. Usunęliśmy przeszkodę, a tryb zaczął się obracać z normalną szybkością. Po zakończeniu tego zadania wróciliśmy wszyscy do Źródła."
      Morte: "I co to miało być, ty głupi wielościanie?! W życiu nie słyszałem nudniejszej historii."
      Nordom: "Właśnie tak było. Oczywiście z upiększeniami."
      Morte: "Z upiększeniami?"
      Nordom: "Pomyślałem sobie, że powrót do Źródła szczególnie dobrze pasował do zakończenia opowieści."

big_grin

Dobre też było jak Morte zarywał do Anny smile

• Gość: Stasiek Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 19:42
      @Krabpszczółka
      jak kupisz tormenta za 20zł to będziesz niesamowitym farciarzem, wydanie z klasyki chodzi po ok 40zł, a pudełkowe (jak się trafią) 70+ ,używany egzemplarz płytki+opakowanie mocno używany sądząc po zdjęciu jest na allegro za 26 (ciekawe na ilu się skończy za 40 minut big_grin)
    • Gość: Dak'kon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.chello.pl 03.11.08, 19:43
      "Wiedzmin! Nie dlatego że polski, lecz dlatego że dobry."

---

Zgadzam się, że dobry, rzekłbym nawet, że bardzo dobry. Ale co tu kryć, do klasy Tormenta jednak jeszcze mu daleko. Nie wyobrażam sobie, by P:T mógł nie wyjść z tej grupy.
    • Gość: Krabpszczółka Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.as.kn.pl 03.11.08, 19:56
      @Stasiek, ja za tyle kupiłem. Tu nadal jest za 19zł:

www.gram.pl/gra_8Q7e5_Planescape_Torment.html

Niestety obecnie nie jest dostępna sad Ale może wznowią za jakiś czas?
    • Gość: ravel Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 212.109.132.* 03.11.08, 20:02
      cóż może zmienić naturę człowieka? tylko P:Torment wink
    • bosman_plama Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 03.11.08, 20:15
      "Jakby ktoś o mnie pytał, to jestem tutaj. ZNUDZONA" - tekst Anny, gdy odeszło się na dłuższą chwilę od grysmile. No i Morte starający się dogryźć każdemu z drużyny, oraz radzący Bezimiennemu komu powinien ufać (Morte) a komu nie (cała reszta wszechświata)smile.
    • Gość: Szef Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 217.98.20.* 03.11.08, 20:37
      Dalej Torment do boju!!! Ach co to za gierka wspaniała jest przycinam w nią do dziś jak nie nic innego do roboty.
    • Gość: Stasiek Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 21:29
      @Krabpszczółka
      "Dostępna w sprzedaży: NIE"
      2-3 lata temu można było kupić za 10-20zł, ale teraz już nie
    • Gość: Modron Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.as.kn.pl 03.11.08, 21:29
      Dobry też był motyw w Tormencie, gdy jak ktoś pytał się Ciebie o imię, to można było kłamać, przedstawiając się jako "Adahn". Po kilkunastu użyciach tego imienia, w gospodzie "Pod Gorejącym Człekiem" pojawiała się postać "Adahn Zmyślony" big_grin Mając wysoką charyzmę można było go przekonać, że jest tylko wytworem naszej wyobraźni. Po czymś takim znikał, ale zostawiał jakieś tam przedmioty smile
    • bosman_plama Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 03.11.08, 21:53
      Załadowałem przez Was płytkę z muzyką do kompa i zaraz taka mnie nostalgia porwała, że chyba zaraz zacznę graćsmile. No i coście narobili?wink.
    • Gość: Allanon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 22:10
      Dalej Wiedźmini. Walczyć!
    • Gość: Allanon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 22:13
      Jutro napiszę coś - co rozwścieczy wiele osób smile a paru osobom uzmysłowi, że nic nie jest doskonałe smile
    • Gość: Allanon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 23:06
      Panie i Panowie,
      głosowania powinny być unieważnione. Dlaczego? Otóż bardzo łatwo spreparować wyniki.
      Jeżeli ktoś nie wierzy, niech zrobi następujący trick.

1- Zagłosuj
      2 - W FireFox wybierz Narzędzia > Wyczyść prywatne dane
      3 - Wyczyść ciasteczka
      4 - Nie odświeżaj strony, kliknij na pasku adresu i wciśnij ENTER. Strona przeładuje się. Przeładuj ją jeszcze raz
      5 - Zagłosuj ponownie
      6 - Powtórz do skutku

Tym sposobem przed chwilą wywindowałem Wiedźmina na 1 miejsce. Aby uwiarygodnić moje spostrzeżenia, wbije Eye do 70 głosów.

Programiści gamecornera powinni się wstydzić za zapomnienie filtrowania IP.
    • Gość: Allanon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 23:15
      Eye of the Beholder - 70 głosów smile
      Wystarczy stworzyć prosty skrypt, odpalić go i można nabijać w nieskończoność głosy.

Dla ułatwienia nie zmieniałem adresu IP - administratorzy mogą wykasować moje głosy. Dzięki temu wygra Planescape: Torment.
    • Gość: l@p Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.idzik.pl 03.11.08, 23:16
      i co dumny jestes z siebie? tez wolalbym by wiedzmin wygral, ale w uczciwej walce...

a moja propozycja do autorow pojedynku, moze z kazdej grupy niech wychodza tak jak w pilce 2 "druzyny", pozniej mozna rozegrac od razu polfinaly tworzac 2 4 druzynowe grupy i na koniec final
    • Gość: Lipa Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.xdsl.centertel.pl 03.11.08, 23:17
      Tym sposobem dowiodłeś tylko swojej głupoty, bo to było już wałkowane. Ankieta nie jest doskonała, a wystarczyłaby zwykła ludzka uczciwość, bo to nie jest wyścig po "złote gacie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka