Gość: wlatcy moch Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 212.183.134.* 04.11.08, 12:18 @v jakbym sie czul,chyba wszystko mi jedno, odrzucam demokracje i nie biore w niej udzialu, zarowno jesli chodzi o czynne jak i bierne prawo wyborcze, chodzi mi bardziej o odrzucenie jej konwencji, bo nawet 100% uczciwa i egalitarna demokracje jest zlym rozwiazeniem IMHO P.S.: Zbrodnia jest zbrodnią, agresja jest agresją, bez względu na to, jak wielu obywateli godzi się na takie praktyki. W pojęciu większości nie ma nic świętego. Tłum dokonujący samosądu stanowi przecież większość na swoim terenie. Autor: Murray Rothbard P.S.2: Rządzący demokrata nie może przeforsowac żadnego rozwiązania, jeśli nie otrzyma ono poparcia tych, którzy nigdy, przenigdy nie zrozumieją problemu. Autor: Nicólás Gómez Dávila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSZ Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.chello.pl 04.11.08, 12:19 Sorry za post pod postem. Już wiem jak to się skończy. Wiedzmin i PT zostaną zdyskwalifikowani za branie koksu i używek a tą grupe wygra 3 miejsce....czyli Eye of the Beholder. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nameless One Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 12:19 To ładnie, poszedłem na chwile do kibelka, a po powrocie i P:T i Wiedźmin +20 głosów Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 04.11.08, 12:21 Już wiem jak to się skończy. Wiedzmin i PT zostaną zdyskwalifikowani za branie koksu i używek a tą grupe wygra 3 miejsce....czyli Eye of the Beholder. ROTFL -- Sławku, wykonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSZ Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.chello.pl 04.11.08, 12:22 Sławku, wykonać. -- Wiedziałem xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlatcy moch Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 212.183.134.* 04.11.08, 12:23 ktokolwiek wygra to i tak bedzie wylacznie statysta przy zwyciestwie fallouta, pemiera jego 3 czesci (a to fallout ciagle?)spowoduje ze zaglosuja nawet na niego nowi fani, ktorzy poprzednich czesci nie widzieli nawet na oczy ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nameless One Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 12:24 Już wiem jak to się skończy. Wiedzmin i PT zostaną zdyskwalifikowani za branie koksu i używek a tą grupe wygra 3 miejsce....czyli Eye of the Beholder. ROTFL -- W obecnej sytuacji to chyba najlepsze rozwiązanie, bo uczciwego zwycięzcy na pewno nie będzie jeśli wziąć pod uwagę PT i W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszust Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.stella.net.pl 04.11.08, 12:25 deathmatch'e sa juz bez sensu skoro mozna w tak banalny sposob sfalszowac wynik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 04.11.08, 12:25 ehh ale tu nie o to chodzi, przecież wybór jest prosty... Tu nie ma co się wrzucać złotych myśli. W tym głosowaniu liczy się kto jest sprytniejszy i ma czas na to by pobawić sie przeglądarka... to jest sprawiedliwe? Sam napisałeś ze zajeło Ci to cały dzien, mnie oddanie głosu zajeło kilka sekund, wiekszości też tylko nieliczni kombinują i starają sie swoją racje utrzymać zamiast pozwolić by było tak jak ma być nie oszukując. Ja bym sie czuł źle gdybym mieszkał na terenach plebiscytowych i musiał uznać sfałszowane wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSZ Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.chello.pl 04.11.08, 12:27 W obecnej sytuacji to chyba najlepsze rozwiązanie, bo uczciwego zwycięzcy na pewno nie będzie jeśli wziąć pod uwagę PT i W -- Dlatego też podsunąłem ten pomysł. Przy okazji to będzie dobre ostrzeżenie przed kolejnymi kantami ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 193.201.137.* 04.11.08, 12:37 images45.fotosik.pl/26/145da284bec171a1.png i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asafa Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 12:53 mineły 24h więc chyba czas zakończyć tę farsę. nie wime jak wy ale ja poczułem pewnego rodzaju ulgę patrząc że jednak Torment przegrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro23 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 04.11.08, 12:54 Ludzie czy wy nie rozumiecie, że dla redakcji to jest kosmos, sami im robicie reklamę, popatrzcie ile osób głosowało w pierwszym deathmatchu, a co się teraz dzieje, ile komentarzy i ogólnie rozdmuchana sprawa. Oni tylko się cieszą i NIC nie zrobią. Przecież o to chodzi żeby jak najwięcej ludzi tu zajrzało, to jest dla nich darmowa reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia_sie_nie_zmi Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 83.18.232.* 04.11.08, 13:15 Lipa z takim głosowaniem. ciekawe jak sobie redakcja poradzi? powinni powtórzyć głosowanie, a głosy przyjmować tylko na kartkach pocztowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 195.33.116.* 04.11.08, 13:26 Sorry....ale nikt nei wygrał....przy takim sposobie glosowania to każdy koljny D będzie ustawką w stylu polskiej ligi.... a związek siedzi i zawija w sreberka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.e-wro.net.pl 04.11.08, 13:28 Jaka znowu lipa, wiecie ile trzeba się naklikać, żeby oddać na Wieźmina ponad 100 głosów, gdy tuż przed końcem głosowania wpadają fanboje Tormenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 193.201.137.* 04.11.08, 13:29 @donpedro23 prawda, tylko co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.e-wro.net.pl 04.11.08, 13:31 I tak wlatca ma racje - dystrybutor Wiedźmina płaci mi za kliknięcie 1,99 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 195.33.116.* 04.11.08, 13:39 Białoruś....prawie legalnie...prawie demokratycznie...prawie robi różnice.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSZ Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.chello.pl 04.11.08, 13:41 Nic nie zrobiono. Olano nas obywateli. Piep**c takie wybory ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki1945 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.08, 13:42 Szkoda że przekręty zniszczyły cała zabawę. ((( Ale cóż chociaż torment nie wygrał, mysle że wiele zwolenników wiedźmina z których podejrzewam 90% nie grało w tormenta z ciekawości siegnie po tą tak zachwalaną grę Gdyby odbył się za kilka tygodni/miesięcy jakiś rewanżyk to torment z pewnościa by wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MD Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.e-wro.net.pl 04.11.08, 13:54 Żeby było lekko śmieszniej, ja nabijając troszkę głosów Wiedźminowi, wcale w niego nie grałem, a w Tormenta 2 razy ale dawno 3 raz już mi się znudził w połowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: 195.33.116.* 04.11.08, 13:52 Czas rozpowiedzieć znajomym, że nie ma sensu głosować... MOżemy też pobawić się w nasz kochany związek i bedziemy udawac, że nic się nie stało i dalej bedzie ok..... LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goku Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:14 No i lepiej, że Wiedźmin - teraz Baldura czeka już tylko jeden trudny pojedynek z Falloutem w finale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimienny Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.chello.pl 04.11.08, 14:46 "tak jak zrobilbym jak Drogi Kolega napisal aby w plebiscycie na najlepszego polskiego muzyke nie wygral oczywisty chlam tak tutaj siegnalem po niegodne srodki aby wygral godny zwyciestwa tytul" --- Ale czemu ma nie wygrać, skoro tak chce większość? Jasne można załamywać ręce (ja tam nawet nie załamuję i tak jestem pozytywnie zaskoczony, zarówno wysokim wynikiem P:T, jak i niskim ME). Przecież to co Ty robisz to takie zaklinanie rzeczywistości. Niech ludzie słuchają sobie dody, niech grają w Wiedźmina (sory za tą analogię, bo naprawdę uważam Wiedźmina za najlepszego RPGa kilku ostatnich lat i porównanie do dody jest dla niego bardzo krzywdzące). Można jedynie żałować, że ludzie, którzy tak chętnie na W głosowali nie mieli pewnie nawet styczności z P:T, ale... Ale to już ich problem, nie mój, to przecież nie mnie ominęło kilkadziesiąt (kilkaset) niesamowitych godzin z Tormentem. Ech cóż tu będę sobie język strzępił, czas wyłączyć radio z dodą, zapuścić sobie current value i po raz enty odpalić Tormenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimienny Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.chello.pl 04.11.08, 15:00 @wlatcy moch Takie pytanko jeszcze. Może wolałbyś, żeby pod szyldem Planescape wydano jakiś szitowaty sequel (vide fallout 3), który dynamiką walk podbiłby serca młodych graczy i zapewnił P:T zwycięstwo w tej grupie? Ja chyba raczej nie... P.S. ok f3 nie jest tak zły, jak mogłoby wynikać z tego, co napisałem powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś