Gość: west Re: Metin 2 - exp hack IP: *.chello.pl 25.02.09, 15:42 www.forum.swiatgier.eu // centrum wszelkiego rodzaju botów i hacków do gier MMORPG i nie tylko // wszystko za free... Boty i hacki do takich gier jak: WoW Lineage 2 Metin 2 GuildWars Mu Silkroad wszystkie boty za free nie musisz sie obawiać że jhak zapłącisz nic nie dostaniesz, wszystkie programy sprawdzone nie posiadają zadnych wirusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: east Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:58 mam lepszego hacka na kase Yangi Hack - to proste wysyłasz SMSa o treści: "game cszx2c" (bez " ") na numer 79979 (koszt 1.22zł z vat) lub o treści: "game h5nhdf" (bez " ") na numer 91977 (kosz ten sam) a w odpowiedzi dostajesz linka z Yangi Hack do pobrania. Otwieramy instrukcje (w folderze gdzie znajduje się ściągnięty Hack) i mamy kase na końcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HACKI ZA DARMO Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 18:57 Witam Szanownych Użytkowników. Ostatnio Długo siedziałem i odkryłem nowego Yang Hacka w Wersji w której jest także Item Bot czyli podchodzimy do kogoś wpisujemy jego nick w Konsoli i wypadają z niego itemki i my je tylko zbieramy Długa praca... Oto link na komórke który wysyłacie i dostajecie spowrotem kod do wklejenia lub przepisania w Karcie. Wysyłacie: game ruemdc na numer 79979 i otrzymasz potwierdzający SMS z dokładnym linkiem do strony. Koszt SMSa to 99gr. Tanio no ale to symboliczny 1 zł za moją pracę Dziekuję. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wysylajcie sms Re: Metin 2 - exp hack IP: 194.117.241.* 30.04.09, 18:03 lol smieszny jestes 79979 to sie doladowywuje sm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozakkk Re: Metin 2 - exp hack IP: *.chello.pl 06.03.09, 02:47 witam tak troche poczytalem jak sie tutaj wypowiadaja rozne osoby i posprawdzalem ich wypowiedzi na re temat ich hackow jakie pozamieszczali malo bylo legancyh wiec podaje tu link na jakim jest 100 % pewnosci hackow www.metin2sh.tnb.pl/downloads.php?cat_id=1 zycze milejgo grania pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELO Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 21:05 Siema PRawdziwy hit Hack na yang na server Exandros!!! tego jeszcze niebylo dodaje 6kk bez limitu za darmo Macie link xD www.speedyshare.com/450454201.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cala_prawda2 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.chello.pl 06.03.09, 02:49 witam tak troche poczytalem jak sie tutaj wypowiadaja rozne osoby i posprawdzalem ich wypowiedzi na re temat ich hackow jakie pozamieszczali malo bylo legancyh wiec podaje tu link na jakim jest 100 % pewnosci hackow www.metin2sh.tnb.pl/downloads.php?cat_id=1 zycze milejgo grania pozdrawiam !!!P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoniu Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 13:25 Wyślij SMS na numer: 79979 o treści: 3wmr4a a dostaniesz SMS zwrotny powiadamiający o tym, że doładowałeś mi smocze monety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drivver Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 17:07 koń trojański i key logger cała prawda to oszust a ja zamieściłem sposób na legalne SM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłosz1971 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.limes.com.pl 11.03.09, 12:06 Dzień dobry wszystkim Chciałbym sie podzielić z wami moim nowym odkryciem,szperałem sobie po internecie i znalazłem w końcu to co chciałem,działające hacki do Metin 2. Jeden feler to tylko taki,że trzeba wysłać sms'a o treści game 4mb548 na numer 79979.(KOSZT WG CENNIKA OPERTORA TWOJEJ SIECI!!!) Bardzo wahałem się czy wysłać ten sms,ale ciekawość wzięła górę.I o dziwo nikt mnie nie oszukał tylko dostałem link i hasło do konta jakiegos kolesia z którego mogłem pobrać hacki. W paczce znajduje się Speed Hack 7.04,Teleport Hack 8.90, Fishing Hack 5.19, Oraz najlepsze:Experience Cheat v 0.47 Ten Exp Cheat działa tak jak pierścień Expa.Naprawde warto!! Ja się przekonałem.Gorąco polecam. Miłej gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COD Re: Metin 2 - exp hack IP: *.limes.com.pl 11.03.09, 12:07 Dzień dobry wszystkim Chciałbym sie podzielić z wami moim nowym odkryciem,szperałem sobie po internecie i znalazłem w końcu to co chciałem,działające hacki do Metin 2. Jeden feler to tylko taki,że trzeba wysłać sms'a o treści game fuswsm na numer 79979.(KOSZT WG CENNIKA OPERTORA TWOJEJ SIECI!!!) Bardzo wahałem się czy wysłać ten sms,ale ciekawość wzięła górę.I o dziwo nikt mnie nie oszukał tylko dostałem link i hasło do konta jakiegos kolesia z którego mogłem pobrać hacki. W paczce znajduje się Speed Hack 7.04,Teleport Hack 8.90, Fishing Hack 5.19, Oraz najlepsze:Experience Cheat v 0.47 Ten Exp Cheat działa tak jak pierścień Expa.Naprawde warto!! Ja się przekonałem.Gorąco polecam. Miłej gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metin2222222 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 20:04 jejku... znowu ten temat... czy wy nigdy nie zrozumiecie że nie ma exp hacka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest pare ulatwiaczy w typie yang bot[dodaje po 100k co 5 sek], fish bot [automatycznie lowi ryby, farby, malze] , sh [szybko biegasz, szybko i mocno bijesz] , radar bot [pokazuje metiny] i pare innych... mozna je latwo zdobyc, ja wam nie podam linkow bo wydalem na to 0.59zl ^^ wyslij sms o tresci: game rdmkxu ,na: 79979 , dostaniesz linki i hasla, ale zrozumcie : nie ma exp bota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Metin 2 - exp hack IP: 212.244.127.* 18.03.09, 19:29 witam Mam do zaoferowania multihack 3,2 do metina, jest to najnowsza wersja tego otóż programu (dostępna tylko tutaj) . Został on ulepszony przezemnie. Zawiera on : *speed hack (zwiększa szybkość) *attack speed (zwiększa szybkosc ataku) *teleport (ulatwia przemiesczanie sie) *radar hak (jest całkowicie niewykrywalny) *yang hak (najlepszy sposub aby miec duzo kasy) Wystarczy wyslac sms a otrzymacie haslo i strone na ktorej musiscie wpisac podane haslo i pobrac program (koszt sms-a to 1,50 z vat ) Oto terść i numer na który należy wysłać sms : game m2cb5x 79979 Hack w 100% sprawny. Pamiętaj uzywając hacka uzywasz go na wlasną odpowiedzialność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yang'sssssiiiii Re: Metin 2 - exp hack IP: *.gemini.net.pl 24.03.09, 15:31 Witam! Przedstawiam wam w pełni działający Yang Hack+EXp Hack ! Yang Hack doładowuje co 5min po 500.000 yang ! więc po ok. 2h posiadasz 12.000.000 yang i stać was na np. luske+9 ! Exp Hack zaś polega na tym iż wpisujesz ile chcesz dostać expa ! (uwaga ! nie dołądowywać po 999.999.999 expa bo admini się pokapią i pousuwają postać !) i po 10min dostajesz go. Sms kosztuje tylko 1zł + vat = 1,22zł Link do downloadu hackow przychodzi w odpowiedzi na sms. game xse48f na numer 79979 game utxtb5 na numer 79979 game nds4eh na numer 79979 game mwdhmt na numer 79979 game ssza4n na numer 79979 game uwmnd2 na numer 79979 game 33ba3m na numer 79979 Jeżeli chcesz dostać paczkę w której znajduje się MonkeyBot oraz FishBot kieruj się pod numer Gadu - Gadu: 13052801 ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 00:00 s4.bitefight.onet.pl/c.php?uid=153151 zobacz sam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAMEMASTER Postacie 60lvl!!! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20.05.09, 09:55 GAMEFORGE 4D Mam do sprzedania wiele postaci w grze metin2 oraz do innych gier online. Wiem ,że lubicie grac w metin2 ,a więc aby sobie zarobić expiłem razem z moimi kolegami wiele postaci na różnych światach (4 pierwszych).Wszystkie postacie maja 60 lvl ,ale są bez EQ. Wszystkie skille były ładowane przez ekspertów metin2(GM-GAME MASTER).Aby kupic postac wystarczy wysłać SMS (np.game xxx na nr 91977).SMS-EM w zrotnym otrzymacie ID oraz PASSWORD do danej wybranej postaci. Koszt takiego SMS to jedyne 22.44 zł z VAT. Wszystkie postacie do kupienia poniżej(UWAGA wszystkie postacie są płci Męskiej). POSTACIE 60LVL! Serwer Monastyr: Wojownik: BODY- game 28r35r pod nr 91977 MENTAL- game hx2z4w pod nr 91977 NINJA: ZABÓJCA- game nkd35s pod nr 91977 ŁUCZNIK- game eemxf2 pod nr 91977 SURA: BM- game 33xch2 pod nr 91977 WP- game x4s8th pod nr 91977 SZAMAN: LECZENIE- game 3d5rcs pod nr 91977 SMOK- game uwabat pod nr 91977 Serwer Fenix: Wojownik: BODY- game b2x8aw pod nr 91977 MENTAL- game kaukak pod nr 91977 NINJA: ZABÓJCA- game sub4e3 pod nr 91977 ŁUCZNIK- game 3n5a4b pod nr 91977 SURA: BM- game mtax5z pod nr 91977 WP- game msc4rd pod nr 91977 SZAMAN: LECZENIE- game 2dpb3s pod nr 91977 SMOK- game dd5cwz pod nr 91977 Serwer Obsydian: Wojownik: BODY- game s48tnz pod nr 91977 MENTAL- game x3eebt pod nr 91977 NINJA: ZABÓJCA- game enhued pod nr 91977 ŁUCZNIK- game fh5dss pod nr 91977 SURA: BM- game hfn8er pod nr 91977 WP- game wu5rud pod nr 91977 SZAMAN: LECZENIE- game u2nens pod nr 91977 SMOK- game 4df5hr pod nr 91977 Serwer Twierdza: Wojownik: BODY- game ck35eb pod nr 91977 MENTAL- game zbamsc pod nr 91977 NINJA: ZABÓJCA- game d8kud8 pod nr 91977 ŁUCZNIK- game d33f3b pod nr 91977 SURA: BM- game 5au8hw pod nr 91977 WP- game w343hm pod nr 91977 SZAMAN: LECZENIE- game w4mat4 pod nr 91977 SMOK- game 3t2rff pod nr 91977 Wszystkie postacie są własnością GAMEFORGE 4D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Postacie 60lvl!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 08:23 ale oszusci doladowują se w ten sposob smocze monety zal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marmoladek Re: Metin 2 - exp hack IP: 212.160.231.* 28.03.09, 17:12 polecam www.metin2hacki.unl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapix Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 19:28 UWAGA TO DZIAŁAJĄCY YANG HACK NIE ROBCIE SE Z TEGO JAJ MOZECIE WYSŁAC SMS'em Lub przez GG moj nomer to 136161127 Po prostu wyślij GO hxu5cb na numer 91977 lub GO fx35ze na numer 91977 lub GO kfxtmw na numer 91977 to działa a jak chcecie mega pakiet czyli stalka +9 , nimfa +9 i 25 kk wyslij sms na GO t2ddtw na numer 91977 Koszt tego sms to 5,50 zł a normalnych 20 gr zapraszam TO jest TANIE WYSYLAJCIE JA JESTEM GRACZEM METINA I ZAWSZ PROBLEM Z YANGAMI I TO TO ROZWIĄZĄŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M3TINC2YK Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 16:05 by sciagnac multihacka wyslij sms o tresci game ef8wc5 pod numer 91977 dostaniesz sms zwrotny z linkiem do programu. LINK JEST CZYSTY BEZ VIRUSOW!!!!!!!! nIE PODAJESZ HASLA I id WIEC NIE STRACISZ KONTA I ITEMOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz1976 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.limes.com.pl 11.04.09, 21:58 Witam Jestem programistą z Wrocławia.Chciałbym przedstawić państwu owoc mojej pracy. Z tego co tu wyczytuję to bardzo poszukiwane są działające cheaty czy tez hacki(czyt.ułatwienie gry) Półtorej roku temu usiadłem do komputera i zaczęłem tworzyć,przez 7 miesięcy dowiadywałem się jak działa to całe wykrywanie hacków przez skład Metin 2 PL.Przez kolejny rok pisałem programy obejściowe i w końcu udało mi się przerobić te fałszywe i zawirusowane hacki na działające i w 100% pewne programy. Niestety są one umieszczone na serwerze firmy w której pracuję.Firma ta ma jak na złość płatny dział Download. Ale nie ma co się martwić.Koszt jednego hacka to jedyne 50gr +22%VAT(61gr z VAT) Hacki zostały sprawdzone przeze mnie i przez moich znajomych z pracy na ich komputerach.Wypadły bez zarzutu. Przy kodzie i numerze telefonu podaję nazwę hackaPo wysłaniu smsa,otrzymujecie wiadomość zwrotną z hasłem do działu Download game k5nmkh na numer 79979<<<<Trade Hack>>>> !!!!!!!!!!!!!!!!!!! game sd32h3 na numer 79979-Speed Hack game h3kfwf na numer 91977-Multi Hack game rmx3rm na numer 79979-Teleport Hack game xua5ma na numer 79979-Experience Hack-Nowy sprawdzony hack,exp leci 3x szybciej game mzchf5 na numer 79979-Attack power Hack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drivver Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 17:04 Mariusz1976 to oszust ponieważ to > game k5nmkh na numer 79979<<<<Trade Hack>>>> !! > !!!!!!!!!!!!!!!!! > > game sd32h3 na numer 79979-Speed Hack > > game h3kfwf na numer 91977-Multi Hack > > game rmx3rm na numer 79979-Teleport Hack > > game xua5ma na numer 79979-Experience Hack-Nowy sprawdzony hack,exp leci 3x > szybciej > > game mzchf5 na numer 79979-Attack power Hack to doładowania Smoczych Monet do jego konta a do tego kosztują sporo więcej ! nie opłaca się wydawać kasy na nic no nie ? to ja mam sposób na Smocze Monety a do tego legalny Łatwy sposób na zarabianie smoczych monet poprzez klikanie na reklamy. Aby zebrać na smocze monety należy: 1. Wchodzimy na paypal.pl , wciskamy "Załóż konto". Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy "Anuluj"). Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam. 2. Wchodzimy na bux.to/?r=ArturKogut i tam się rejestrujemy. Strona jest w j. angielskim więc dla ułatwienia podam poniżej co i jak: Klikamy na Register w prawym górnym rogu i kolejno wypełniamy pola: * Username (3 - 15 characters - no special characters)- Wybrany login - może być ten z metina ale nie musi * Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków) * Confirm Password- Potwierdzenie hasła * Email Address- Adres E-mail * Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila - 2gi raz ten sam * PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal. * Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz. * Referrer (if any)- Wpisujecie tutaj nick: ArturKogut , dzieki temu dostaniecie 0,20$ na start (jest juz co mnozyc ) * Terms of Service- regulamin (przeczytałem cały i nic nie ma złego w tej rzeczy) * Security code-przepisujemy kod z obrazka I wciskamy Register Logowanie się: Klikamy Login w prawym górnym rogu. Username (Twoja nazwa): Password (Hasło): Security Code: (Kod zabezpieczający, który widzisz na obrazku) A tu mały opis jak się zarabia na tej stronce: Wciskamy Surf Ads Tam znajdują się linki stron, które należy odwiedzić. Klikamy na pierwszy. Odczekujemy 30 sec, aż pojawi się w lewym górnym rogu napis Done z zielonym ptaszkiem i klikamy na kolejny link. (I tak każdy aż do końca. Każdą reklamę trzeba uruchamiać osobno i odczekać, w innym przypadku nie zalicza jako odwiedzoną) *Jeżeli już wszystkie mamy zaznaczone jako obejrzane to czekamy do jutra aż ukażą się nowe linki do przeglądania i powtarzamy czynność. Jak chcemy zobaczyć ile zarobiliśmy to wchodzimy na statystyki swojego konta wciskając: My Stats Najważniejsze jest: Balance Information Tam podają ile $ aktualnie posiadasz. Jeżeli będzie powyżej 10$ to możesz je przerzucić na paypal wciskając cashout. Pokazalem tutaj przyklad na co mozna wydac zarobione pieniadze jednakze mozecie je przeznaczyc na wszystko za co mozecie zaplacic za posrednictwem paypala. Sposob ten jest calkowicie legalny,. Moja dniowka wynosi 2$, czyli po 5 dniach mam 10 dolcow na przeznaczenie np. na Smocze Monety . Pewnie uważasz, że 0,02$ to bardzo mało i się nie opłaca, ale zawsze możesz podwoić swoje zyski! Wystarczy zaprosić jednego użytkownika, a zwiększasz swoje zarobki o 0,20$ codziennie ! Zbierzesz 10 użytkowników zarabiasz 2$! Na początek to nie dużo, ale gdy będziemy mieli już 50 użytkowników to 50$ codziennie! no i prosty sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remuz Kasa Za Darmo !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:14 Chcesz Mieć 10kk???To Proste Wyslij SMS O Treści game e2wdr4 Na Numer 91977 Koszt SMS 2.44zl Z Vat Po Chwili Przyjdzie SMS I Tam Trzeba Podac Imię Postaci I Serwer Na Ktory Ma Przyjsc Kasa.Chcesz Mieć 5kk???To Proste Wyslij SMS O Treści game 4xbdue Na Numer 79979 Koszt SMS 1.22zl Z Vat Po Chwili Przyjdzie SMS I Tam Trzeba Podac Imię Postaci I Serwer Na Ktory Ma Przyjsc Kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HACKI Re: Kasa Za Darmo !!!!!!! IP: 81.219.189.* 25.10.09, 20:13 Mam Dzialające hacki : Trade hack-game 5c8rbb na nr 91977 lub game mzsusb na nr 79079 Dupe hack-game eeafe3 na ne 91977 lub game zkx3bw na nr 79079 Speed hack-game rmwb35 na nr 91977 lub game fhx5rz na nr 79079 Multi hack-game w4uuam na nr 91977 lub game bxddb2 na nr 79079 NEW!Yang hack-GO unz3be na nr 91977 lub game 4azu4e na nr 79079 NEW!EXP hack-GO xhbe3u na nr 91977 lub game hx8edw na nr 79079 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trerter Re: Metin 2 - exp hack IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.09, 21:22 gigayangiwmetin2.pl.tl/ jedyny działający hack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metin Re: Metin 2 - exp hack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 12:24 Cała prawda o „metin2” i nie tylko. -Moje uzależnienie. Na samym początku pragnę powiedzieć, że sam grałem w metin2 i się od niego uzależniłem, ale przełamałem nałóg i bardzo się z tego cieszę. Siedzę przy komputerze gapie się w tego metina i myślę, po co ja w niego gram, dobrze wiedziałem, że to jest bez sensu, ale cały czas grałem, nasuwa się pytanie, dlaczego, otóż, dlatego bo byłem uzależniony. -Po, co jest Metin2? Więc tak, programiści graficy itd. Którzy tworzyli metina nie robili go po to aby zabawiać ludzi lecz po to aby na tym dobrze zarobić wykorzystując bezmyślność dzisiejszej młodzieży. Pomyślcie tylko w samej Polsce jest około 40milionów ludzi, załóżmy, że z tego 1milion ludzi kupi jakiś tam item na item shop o wartości Np 15zł to polski metin zarabia 15 razy 1milion, czyli 15milionów zł dla samej polski. Normalny gracz nie zdaje sobie z tego sprawy, że jest nich maszynką do zarabiania, myśli, że to fajna rozrywka. -Niby rozrywka. Czasem jestem w szkole i widzę grupę ludzi, którzy rozmawiają o metin, podniecają się jakimś mieczem, że maja na +7 albo kowal im coś spalił i tragedia, a ja pytam się tych ludzi, co im się podoba w metin albo, jaki jest sens tej gry. Oni najczęściej tak odpowiadają:, Bo można z ludźmi pogadać, zakochać się, pobawić się. Ja im mówię coś takiego:, Czyli sens tej gry jest ciągłe zabijanie potworków, wraz ze wzrostem, lvl inne potworki zabijamy między czasie można z kimś porozmawiać (Ja bym tego nie nazwał rozmową), tracąc czas na jakieś głupoty, tracić pieniądze na rzeczy, które tak naprawdę nie istnieją. Gdy ja im tak odpowiadam oni mnie od razu krytykują, mówią a ty nigdy nie wbiłeś, 20lvl albo nie umiesz w to grac i dlatego tak mówisz albo mnie wyklinają. Lecz oni wiedzą, że metin to głupota, ale nałóg nie pozwala się z tym pogodzić i każe wyzywać tego, który próbuje go zniszczyć. -Jak działa nałóg? Nałóg jest to np. czynność, którą musimy, co jakiś czas robić, aby zaspokoić swój zapał do tego. Jak metin uzależnia? Metina uzależnia w następujący sposób: młody człowiek zaczyna grać w metin widzi, jakie są tam możliwość (łowienie ryb itd.) i ten młody człowiek próbuje zdobyć jak największy lvl a wraz z większym lvl są większe możliwości. Człowiek uzależnia się od wbijania lvl, bo chce mieć jak największe możliwości. Człowiek, który jest uzależniony, ale jest w miare inteligętny wie, że to jest monotonna gra bez sensy, ale gra w nią, bo jest uzależniony. - Co robi z nami nałóg metin2? Podaj przykład z mojego doświadczenia, mój kolega gra w metina do dziś i zniszczył już kilka klawiatur z nerwów. Piszę tą prace po to, aby on i inni tak uzależnieni walczyli z nałogiem. Metin wywołuje agresje u ludzi oraz kształtuje bardzo prostacką wypowiedz graczowi. O co chodzi z ta wypowiedzią? W metinie są ludzie którzy wypowiadają prostackie słowa np. „żal” „noob” itd. Albo piszą bez znaków polskich np. „wedka”, „choc”, „malz”. Takie pismo powoli wpada w rutyna gracza i pisze tak na np. wypracowaniach szkolnych albo tego podobne. Teraz, o co chodzi z tą agresją? Agresja, w metinie jest wywoływana przez samą grę oraz przez innych graczy. Gra wywołuje agresje w następujący sposób: W grze chodzi ciągle oto żeby zabijać potworki i itd. Ale także gdy ulepszamy w grze jakąś np. zbroje i kowal ulepszający zniszczy tą zbroje to gracz bardzo się denerwuje. -Jak walczyć z nałogiem Po prostu trzeba mieć silną wole i dzięki silnej woli usunąć metin i o nim na zawsze zapomnieć. Ja piszę tylko o meitn ale jest wiele takich gier dlatego nie ściągajcie żadnych innych takich gier. -Co zyskujemy nie grając w metin Mamy więcej czasu na rozwijanie naszych zainteresowań, ja osobiście chcę się rozwijać w informatyce a konkretnie w programowaniu. Obliczyłem że taki portal ja np. Nasz klasa Zarabia całe miliony zł a stworzenie takiego portalu wcale nie jest trudne tylko trzeba mieć pomysł. Ja mam zamiar mieć stałą prace w przyszłości i zarabiać tyle żeby mi starczyło na utrzymanie i inne rzeczy jak np. wakacje na 2 tygodnie i na pewno nie będę tego miał jak będę grał w jakiegoś metina. No to tyle ode mnie. Pozdrawiam. Średnie zarobki dla dobrego informatyka Portale internetowe: -Nasza Klasa: Jeden prezent średnio 3zł 40ml ludzi jest w Polsce średnio Np. 5ml z nich wyśle jeden prezęt Nasza Klasa zarabia 15milionów zł Gry takie jak metin: -Metin Jeden item średnio na item shop 15zł 1ml ludzi kupi taki item Metin zarabia 15milionów zł A to tylko na przykładzie biednej polski Gry RPG takie jak np. GOTHIC -Gothic Jedna gra średnio 100zł Gra wysyłana jest na cały świat Kupi ją np. 50milionów ludzi Zarobki 500000000zł czyli 5 000 000 00zł Pytanie: Czy Watro Grać w Metin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metinnnnn Re: Metin 2 - exp hack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 12:25 Cała prawda o „metin2” i nie tylko. -Moje uzależnienie. Na samym początku pragnę powiedzieć, że sam grałem w metin2 i się od niego uzależniłem, ale przełamałem nałóg i bardzo się z tego cieszę. Siedzę przy komputerze gapie się w tego metina i myślę, po co ja w niego gram, dobrze wiedziałem, że to jest bez sensu, ale cały czas grałem, nasuwa się pytanie, dlaczego, otóż, dlatego bo byłem uzależniony. -Po, co jest Metin2? Więc tak, programiści graficy itd. Którzy tworzyli metina nie robili go po to aby zabawiać ludzi lecz po to aby na tym dobrze zarobić wykorzystując bezmyślność dzisiejszej młodzieży. Pomyślcie tylko w samej Polsce jest około 40milionów ludzi, załóżmy, że z tego 1milion ludzi kupi jakiś tam item na item shop o wartości Np 15zł to polski metin zarabia 15 razy 1milion, czyli 15milionów zł dla samej polski. Normalny gracz nie zdaje sobie z tego sprawy, że jest nich maszynką do zarabiania, myśli, że to fajna rozrywka. -Niby rozrywka. Czasem jestem w szkole i widzę grupę ludzi, którzy rozmawiają o metin, podniecają się jakimś mieczem, że maja na +7 albo kowal im coś spalił i tragedia, a ja pytam się tych ludzi, co im się podoba w metin albo, jaki jest sens tej gry. Oni najczęściej tak odpowiadają:, Bo można z ludźmi pogadać, zakochać się, pobawić się. Ja im mówię coś takiego:, Czyli sens tej gry jest ciągłe zabijanie potworków, wraz ze wzrostem, lvl inne potworki zabijamy między czasie można z kimś porozmawiać (Ja bym tego nie nazwał rozmową), tracąc czas na jakieś głupoty, tracić pieniądze na rzeczy, które tak naprawdę nie istnieją. Gdy ja im tak odpowiadam oni mnie od razu krytykują, mówią a ty nigdy nie wbiłeś, 20lvl albo nie umiesz w to grac i dlatego tak mówisz albo mnie wyklinają. Lecz oni wiedzą, że metin to głupota, ale nałóg nie pozwala się z tym pogodzić i każe wyzywać tego, który próbuje go zniszczyć. -Jak działa nałóg? Nałóg jest to np. czynność, którą musimy, co jakiś czas robić, aby zaspokoić swój zapał do tego. Jak metin uzależnia? Metina uzależnia w następujący sposób: młody człowiek zaczyna grać w metin widzi, jakie są tam możliwość (łowienie ryb itd.) i ten młody człowiek próbuje zdobyć jak największy lvl a wraz z większym lvl są większe możliwości. Człowiek uzależnia się od wbijania lvl, bo chce mieć jak największe możliwości. Człowiek, który jest uzależniony, ale jest w miare inteligętny wie, że to jest monotonna gra bez sensy, ale gra w nią, bo jest uzależniony. - Co robi z nami nałóg metin2? Podaj przykład z mojego doświadczenia, mój kolega gra w metina do dziś i zniszczył już kilka klawiatur z nerwów. Piszę tą prace po to, aby on i inni tak uzależnieni walczyli z nałogiem. Metin wywołuje agresje u ludzi oraz kształtuje bardzo prostacką wypowiedz graczowi. O co chodzi z ta wypowiedzią? W metinie są ludzie którzy wypowiadają prostackie słowa np. „żal” „noob” itd. Albo piszą bez znaków polskich np. „wedka”, „choc”, „malz”. Takie pismo powoli wpada w rutyna gracza i pisze tak na np. wypracowaniach szkolnych albo tego podobne. Teraz, o co chodzi z tą agresją? Agresja, w metinie jest wywoływana przez samą grę oraz przez innych graczy. Gra wywołuje agresje w następujący sposób: W grze chodzi ciągle oto żeby zabijać potworki i itd. Ale także gdy ulepszamy w grze jakąś np. zbroje i kowal ulepszający zniszczy tą zbroje to gracz bardzo się denerwuje. -Jak walczyć z nałogiem Po prostu trzeba mieć silną wole i dzięki silnej woli usunąć metin i o nim na zawsze zapomnieć. Ja piszę tylko o meitn ale jest wiele takich gier dlatego nie ściągajcie żadnych innych takich gier. -Co zyskujemy nie grając w metin Mamy więcej czasu na rozwijanie naszych zainteresowań, ja osobiście chcę się rozwijać w informatyce a konkretnie w programowaniu. Obliczyłem że taki portal ja np. Nasz klasa Zarabia całe miliony zł a stworzenie takiego portalu wcale nie jest trudne tylko trzeba mieć pomysł. Ja mam zamiar mieć stałą prace w przyszłości i zarabiać tyle żeby mi starczyło na utrzymanie i inne rzeczy jak np. wakacje na 2 tygodnie i na pewno nie będę tego miał jak będę grał w jakiegoś metina. No to tyle ode mnie. Pozdrawiam. Średnie zarobki dla dobrego informatyka Portale internetowe: -Nasza Klasa: Jeden prezent średnio 3zł 40ml ludzi jest w Polsce średnio Np. 5ml z nich wyśle jeden prezęt Nasza Klasa zarabia 15milionów zł Gry takie jak metin: -Metin Jeden item średnio na item shop 15zł 1ml ludzi kupi taki item Metin zarabia 15milionów zł A to tylko na przykładzie biednej polski Gry RPG takie jak np. GOTHIC -Gothic Jedna gra średnio 100zł Gra wysyłana jest na cały świat Kupi ją np. 50milionów ludzi Zarobki 500000000zł czyli 5 000 000 00zł Pytanie: Czy Watro Grać w Metin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Metin 2 - exp hack IP: *.adsl2.static.versatel.nl 05.07.09, 01:47 Piszesz madrze... jesli masz Gadu-Gadu chcialabym zebys do mnie napisal (630965) czekam na odp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.J. Re: Metin 2 - exp hack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 07:02 Haha, najpierw sam naucz się języka polskiego i sam zacznij pisać polskie znaki ^^ pozwól, że podam dwa przykłady: "Ale także gdy ulepszamy w grze jakąś np. zbroje i kowal ulepszający zniszczy tą zbroje to gracz bardzo się denerwuje" - piszemy "zbrojĘ", a nie "zbroje"... kolejny przykład: "Człowiek, który jest uzależniony, ale jest w > miare inteligętny wie, że to jest monotonna gra bez sensy, ale gra w > nią, bo jest uzależniony. " - piszemy "w miarĘ" oraz "inteligentny"... I Ty tutaj chcesz kogoś pouczać, że od gry w metina przestajemy pisać polskie znaki? Czy Ty w ogóle grałeś w tą grę? Bo ja sądzę, że nie... I lepiej zacznij chodzić do szkoły i ucz się języka polskiego, bo masz pełno błędów interpunkcyjnych oraz ortograficznych, a nie graj w Tibię... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietaka Re: Metin 2 - exp hack IP: *.petrus.pl 27.11.09, 21:10 Zgadzam się. Ja nie gram w tą grę, lecz mój ojciec gra. Zdajemy sobie sprawe, że nie tylko młodzi ludzie w to grają. Od uzależnić jest się bardzo trudno. Grając w metina niszczymy nie tylko siebie, ale i swoją rodzinę, najbliższych. Dzień uzależnionego przeciętnego 30-latka wygląda tak: - praca, - metin, -sen, -praca, -metin, -sen. A gdzie czas na rodzinę? Niestety. Metin pochłania ludzi, zyskując na tym kase. Nie zdajemy sobie sprawy, jak bardzo cierpi nasza rodzina. Zanim zaczniecie grać pomyślcie- czy naprawde chcecie zespusć sobie i najbliższym życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolh117 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.09, 07:17 TWIERDZA LOGIN : karolh117 PASWOORD : karolek proszę zrób to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Metin 2 - exp hack IP: *.chelm.mm.pl 23.04.09, 10:15 Witam szanownych graczy Mam do zaoferowania smocze monety za jedyne 200 smoczych monet za 1,76 game wekrde 91977 350 smoczych monet za 3,46 game ct32un 79979 500 smoczych monet za 5,91 GO 4cmh58 na nr 91977 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSA Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 23:11 Mam dobre haki do metina2 od gościa z chińskiego metina2.Hak ten daje 50% wększy exp i pozwala na doładowanie sobie yang raz dziennie 3kk.Może to niewiele ale pozwala na dużo łatwiejszą grę.Aby zamówić ten hak należy wysłać swój login i hasło na moją pocztę a obiecuje że po max. 12 godz. będziesz miał większy exp i codziennie 3kk na swoim koncie wystarczy tylko 1 wiadomość. a to moja poczta SEBA.SZy@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SM darmowe smocze monety :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 17:08 !! PORADNIK !! Na DARMOWE NA SMOCZE MONETY CZYLI WSZYSTKO TO CO KUPUJESZ W GRACH WYSYŁAJĄC SMS-y W ciągu tygodnia możesz zarobić około 80-200$ Jeśli nie masz konta paypal to będziesz je musiał założyć paypal.pl, Tutaj instrukcja dla mniej obeznanych: 1. Wchodzimy na paypal.pl, wciskamy ”Załóż konto”. Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy formularz rejestracyjny i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy ”Anuluj”smiley. Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam. 2. Następnie rejestrujemy się w portalu, który płaci za przeglądanie polecanych stron : www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=qwa1qwa1 (...)bonus $) 3. W prawym górnym rogu kliknij na Create A Free Account, za zarejestrowanie się na tej stronie dostajesz 2$ 4. Dla mniej obeznanych z językiem angielskim pozwoliłem sobie zrobić stosowną instrukcję: ===> INSTRUKCJA: UserName: Wybierasz swój nick Password: Hasło First Name: Twoje imię Last Name: Twoje nazwisko Gender: Jakiej jesteś płci, jeśli kobieta to female, mężczyzna male Age: Twój wiek Email Address: Twój adres e-mail Kiedy wypełnisz już cały formularz razem z przepisanym kodem klikasz Create Free Account 5. I już masz konto, teraz klikasz w linki podane na stronie i w wolnym polu piszesz ”nice” albo ”good site” - w zależności czy przeglądana strona Ci się podoba, czy też uznajesz, że jest beznadziejna. 6. Po kliknięciu wszystkich linków z danego miesiąca zarobiłeś 27$, minimum do wypłaty to 75$, za polecenie strony znajomym otrzymujesz po 1.25$ 7. Jeśli chcesz sprawdzić ile już zarobiłeś to pod linkami jest tabela i jest wszystko w niej zawarte 8. Jeśli uzbierasz minimum do wypłaty klikasz Redeem Money i wypłacasz na wcześniej założone konto Paypal. 9. Chcąc mieć SM w grze klikasz kup Smocze monety > Paypal > Zaznaczasz Stany Zjednoczone bo masz $ do wydania 10. Cieszysz się niezliczoną ilością Smoczych monet w tak krótkim czasie Nie jest to jakaś badziewna strona typu bux gdzie na wypłatę czekasz ponad pól roku, tutaj cieszysz się SM w kilka sekund. W związku z ciągle rosnąco ceną dolara opłaca się również wypłacić pieniądze na konto: 1Dolar = 3,3911 x 75 = 255zł na dzień dzisiejszy Linki niestety pojawiają się jednorazowo - tylko raz można klikać na daną stronę. Ale jeśli polecisz stronę 39 osobom to już masz wypłatę, wystarczy że podasz swój link referencyjny na popularnej stronie, podasz znajomym z GG i w ten sposób dolary masz już w tym samym dniu. Pozdrawiam i życzę miłego zarabiania smiley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsafa2 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 12:12 siema szukasz moze multihacka fishbota lub sposob na kowala ?? odwiedz forum metin2pol.phorum.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiderman Re: Metin 2 - exp hack IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.04.09, 15:31 mam dla was hacki najnowsze np multi hack .. exp hack .. duple hack.. yang hack .. speed hack 2 najnowsze wersje.. zoom hack.. sish bot.. i najnoszy hack wymyslony pzezemnie hack na sm monety .. To wszystko za jedyne 24 gr poprostu wysli sms-a o tresci game far244 na numer 79979. to tak nie iele i tyle zabawy zecze milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPAM Re: Metin 2 - exp hack IP: *.tktelekom.pl 25.04.09, 20:16 gościu takie kity to ty wciskaj twojej starej i weś nie bujaj że jak ci wyśle pasy to bede miał 50 lvl.... SPAMER! SPAMER! SPAMER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informatyk Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:02 Witam ! Jestem informatykiem z wykształcenia... Zajmuje się oprogramowaniem(jest to moje hobby ) Młodsi koledzy poprosili mnie abym napisał dla nich hacki do gry Metin2 W wolnym czasie przez 2 miesiące udało mi się oszukać zabezpieczenia gry Metin2 Udało mi się tylko napisać coś w rodzaju ,,exp hack'' Próbowałem napisać hack na pieniądze ale jest to niemożliwe ! ! ! Nie da się oszukać tamtych zabezpieczeń ! Nawet zadzwoniłem do ,,ludzi od metina. A więc działą to tak: 1. Niestety trzeba wysłać sms;/ stronka na której umieściłem exp hack jest płatna (koszt sms to 2 zł 2,44 zł z vat) 2. w odpowiedzi dostaniemy link na który należy wejśc w stronie internetowej (link jest ,,jednorazowy dla każdego sms więc nie da się go ,,rozprzestrzenić za darmo za każdym razem trzeba wysłac sms żeby go pobrać) 3. Ściągamy oprogramowaniei instalujemy go w folderze z grą 4. W programie ustalamy z jaką prędkością ,,exp,, w grze ma nam iśc (max. to 17) 5.Cieszymy się grą W przyszłości postaram się odnaleść hacka na pieniądze ale nie wiem czy mi się to uda KODY NA LINK: wysyłamy sms o treści: game tncnbn na nr 79979 Jeżeli ten kod nie zadziała wystarczy wysłać sms poniżej umieszczony (za poprzedni nie jest pobierana opłata) Wysyłamy sms o treści: game d2fthe na nr 79979 To wszystko co mogłem zrobić )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Metin 2 - exp hack IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 23:51 To ściema naciaganie na smocze monety !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grunciak Re: Metin 2 - exp hack IP: *.niles.pl 27.04.09, 15:42 Ja bym chciał ,ale skąd moge widzieć że mnie nie orobisz na koncie?? Jak coś to napisz na gmail Grunt1995@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś