yanogore Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 09:31 o jakie to bylejakie, myslalem ze zmieniacie na lepsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
shastorm Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 10:22 Aaaaa... No dobra, ja wiem, ja rozmumie, ja znam sytuację, ba nie raz miałem do czynienia ze zmianą dobrego na "lepsze" korporacyjne. No cóż, chyba dziś z nowym "lejałtem" poczuliśmy na skórze jak na prawdę skończył się czas, czas "community blog". I mi będzie tego brakować. Pomyśleć, że jeszcze ze dwa lata temu bym pomyślał, że idąc pod skrzydła Agory idziecie ku profesjonalizmowi jeszcze większemu a dziś mam wrażenie, że nam się tabledoizujecie... Wasz oddany Maruda Odpowiedz Link Zgłoś
slother Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 10:55 Ja ogolnie jestem dobrej mysli kwestia przyzwyczajenia. ALE traci troche grafika, o kanciatym menu nie wspomne. Szkoda tez ze nie ma jeszcze awatarow, zwykle to innych polygamistow rozpoznawalem po obrazku . No i gdzie jest wyszukiwarka gdy tak potrzebuje recenzji saints row 2 Odpowiedz Link Zgłoś
qubeqq Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 11:11 No ogólnie w porządku, wcześniej trochę ładniej to wszystko wyglądało, ale myślę, że tutaj się tez to będzie powoli zmieniać więc na razie spoko. No i Megaman na banerze;P Odpowiedz Link Zgłoś
tap-chan Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 11:27 @slother Spoko, póki co z Saints Row 2 są pierwsze wrażenia, a recenzja "się tworzy". Skoro ktoś na nią czeka, to postaram się przyspieszyć proces. Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 11:44 Zajebiście, że straciłem konto i nie mogę mieć swojej ksywy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mactor Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 11:44 Krajst - ale jakiegoś grafika to tam macie chyba ? Ten kapitalizowany, systemowy Arial zabija ;> Ogólnie na plus wydajność, na minus projekt. Większość bugów pewnie się z biegiem czasu wyprostuje. Tak czy inaczej - powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 12:34 elementu o góry już nie ma. teraz czas na dół Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 12:58 Oj od razu lepiej! Naprawdę zaczyna się robić przyjemnie. Teraz jeszcze naprawdę parę rzeczy i nikt już nie będzie narzekać. Oby tak dalej (na ostatnie komentarze jest szansa?). Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 13:01 Cholera..tylko to edytowanie. Chciałbym zauważyć jeden wielki minus.. polygamia nie działa już na psp. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 13:08 Moze by sie dalo dorzucic dodatkowy link do forum na tej belce u gory ? Odpowiedz Link Zgłoś
baribal73 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 13:17 O tak, brawo dla pana za gore, czekamy na dol Przy okazji moze by zwiekszyc czas zalogowania userow? Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 13:27 @xiem Mi działa na PSP. Nawet nie wiem czy nie szybciej? Nie wyświetla za to komentarzy pod artykułem, ani nie można dodać swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 13:51 forum może być w nawigacji, ale wtedy trzeba wywalić coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
tyszeq Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 13:57 To moze wywalic "start"? Jak ktos chce wrocic na strone glowna moze kliknac w logo... Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 14:04 to jest decyzja redakcji. ja tylko mogę służyć radą. imho to jest zły pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkawizowska Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 14:29 Niestety, ogromny krok do tylu. Szczegolnie pod wzgledem niezaleznosci. Jesli ktos ma nadzieje, ze bedzie tak jak dawniej, to sie rozczaruje. Tylko patrzec jak pojawia sie idiotyczne tytuly na kanale rss, tylko po to by podbic statystyki. A pozniej, w rocznym "rozliczeniu" pokazac chlopakom z czerskiej, ze inwestycja byla warta. I zebrac honorarium. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 14:37 Ja bym wywalil link do starej poly stamtad. Odpowiedz Link Zgłoś
charlesz Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 14:54 Tap-chan ja też czekam na reckę Saints Row 2 Poważnie, miałem już grę dwa razy w ręku przy kasie i w ostatniej chwili rezygnowałem. Myślę sobie, może w końcu Poly pomoże mi podjąć decyzję ? Jak nie "oni" to kto ? Czekam... Sorki wszystkich za offtop. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 15:03 Szczegolnie pod wzgledem niezaleznosci. Jesli ktos ma nadzieje, ze bedzie tak jak dawniej, to sie rozczaruje. -- specjalnie tak skonstruowaliśmy umowę, by niezależność Polygamii była zachowana. umowa jest ważna już od pół roku. zmiana layoutu nie ma żadnego wpływu na treści redakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 15:13 to ja postuluję o logo bardziej zbliżone do poprzedniego przynajmniej takie zrobione na szybko img131.imageshack.us/img131/2990/beznazwy1nx0.gif Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 15:22 @gurafikku przykro mi, ale logo musi zostać. z prozaicznej przyczyny - jeśli Poly będzie chciała kiedyś zrobić koszulki (druk) albo przekształcić się w telewizję (rozdzielczość), to logo musi odpowiadać pewnym standardom typograficznym. w praktyce musi być bardzo proste. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek.szynkowski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 15:43 Gratulacje, podążacie w odpowiednim kierunku. Layout jest jednocześnie lekki i funkcjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś