Dodaj do ulubionych

Witamy na nowej Polygamii

• buster.dogg Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 16:05
      Czy mi się wydaje, czy nie ma RSSów?
      A jeśli mi się nie wydaje to wrócą kiedyś?
    • bunny.fabrik2 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 16:23
      feeds.feedburner.com/polygamia

to bodajze nowy adres do rss.
    • michaelius_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 16:49
      Dzieki za link do forum w pasku na gorze smile
    • baribal73 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 19:05
      Czy daloby sie zrobic tak by forum otwieralo sie w nowym oknie (jak w starej Poly)?
    • gurafikku Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 19:11
      Czy dałoby się zrobić aby najnowsze wpisy były po prawej nad "najczęściej czytanymi" i "najczęściej komentowanymi" jak to było na starej stronie? Bardzo tego brakuje. Wiem, że zmuszacie w ten sposób na dojechanie do samego dołu strony i oglądania "GazetaPraca.pl", ale jestem na tyle leniwy, że mi się nie chce i prędzej wyłączę stronę i kliknę stronę nr 2 smile Pewnie nie tylko ja.
    • gurafikku Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 19:12
      *i prędzej wyłączę stronę niż kliknę stronę nr 2
    • pcgracz Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 19:32
      Przepraszam, ale czy nie dałoby się czegoś zrobić z czcionką czy jakoś tak. No nie mogę, a uwierzcie, że się staram, czytać, no nie mogę, skręca mnie, wzrok mi się mgli p prostu. Jest jakaś szansa na zmianę?
    • xiem Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 19:39
      Oj... ale to menu (góra) naprawdę mogłoby być zmienione... podobne można zrobić na fora.pl
      Wygląda to trochę tak, jakby to było zadanie domowe z informatyki (gimnazjalisty)
    • simon_x Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 21:02
      @radek.zaleski

od kiedy logo musi byc brzydkie, bo inaczej sie nie wydrukuje / nie wyswietli w TV? smile
      na pewno z czasem wyewoluuje z tego cos ładniejszego
    • radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 21:30
      @simon_x
      nie jestem grafikiem, nie wiemsmile. mam nadzieję, że będzie coraz lepiej.
    • geerz Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 21:36
      co z loginami do polygamii? Z komentarzami podpisanymi przez uzytkownikow ktorzy sie do nich przyzwyczaili i uzywaja ich na forum?

Smieszne jest to ze na przyklad moj login z poly (i nie tylko) nie istnieje na gazeta.pl ale jest zastrzezony (czyzby przez polaczenie z polygamia?) i nie moge go stworzyc i musze uzywac starego gazetowego...
    • ryneek Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 21:41
      Stara Poly byla lepsza. Bardziej przejrzysta, szczególnie podobały mi się banery z prawej strony i ostatnie wpisy na forum. Mam nadzieję, że przynajmniej Polygadka się nie zmieni.
    • oskar.swierad Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 21:41
      dobre jest, strona szybko wchodzi, nie trzeba czekać na załadowanie się komentarzy, żeby przeczytać treść. irytuje CAPSLOCK NAD KAŻDYM NEWSEM, przez co jest jeszcze mniej miejsca na posty, niż na Destructoidzie. ale.... co tam, Polygamia to nie tylko engine ;]
    • rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 22:18
      Wracajcie do starej Poly... jeszcze nie jest za późno smile
    • pcgracz Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 22:35
      Obawiam się, że jest.
    • dzejth Re: Witamy na nowej Polygamii 05.12.08, 11:18
      Nowy layout mógłby byc lepszy ale to wciąż stare dobre Poly ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka