hiki1337 17.12.08, 14:19 Wprawdzie grałem tylko w demo z XBL, ale też mi Dead Rising nie podeszło. Dla mnie na dłuższą metę jest po prostu nudno. Demo zastąpiło mi w tym wypadku całą grę. Wyraźnie gorsza grafika? Ta na XBOXa wyglądała jak na Wii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemolpl Re: Trailer: Dead Rising: Chop Till You Drop 17.12.08, 16:08 Dead Rising bardzo dobre jest. Baaardzo. Trzeba po prostu lubić filmy o "są bi" i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Trailer: Dead Rising: Chop Till You Drop 17.12.08, 16:15 Owszem, jak się nie lubi zombiech to się dead rising nie polubi, ale jak się zombiech lubi to się dead rising kocha Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Trailer: Dead Rising: Chop Till You Drop 17.12.08, 16:47 Problem z Dead Rising jest ten, że gra była po prostu trudna i bardzo nie jasna - spójna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Trailer: Dead Rising: Chop Till You Drop 17.12.08, 16:47 hiki1337 > Grafika w wersji X360 taka jak na Wii? Co ty za bzdury pleciesz?! Naprawdę grałeś w to demo? Poza tym tak jak mówi przemolpl: "Trzeba po prostu lubić filmy o "są bi" i tyle." Skoro ty w tej grze widziałeś tylko wybijanie zombiaków to mogła Ci się wydać nudna. Ja tam dostrzegłem właśnie masakrowanie zombiaków, fajną historię, różne zakończenia, muzykę... i mimo niedoróbek (a może denerwujących elementów), gra była i jest jedną z lepszych tytułów na X360. Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Trailer: Dead Rising: Chop Till You Drop 17.12.08, 17:16 Dead Rising na Xa to jeden z najlepszych tytułow na ta konsole.Gre przechodzilem 2 razy lecz nigdy nie dane było mi skonczyc overite mode bo za kazdym razem konsola padala a jak kupowalem nowa i zakladałem nowe konto Odpowiedz Link Zgłoś
przemolpl Re: Trailer: Dead Rising: Chop Till You Drop 17.12.08, 17:21 rockboy84 tylko nie pisz proszę,że w tej grze chodzi w 99% o coś innego. Wiem, psychopaci, wojsko itp. Ale generalnie polega na tym żeby nie dać się zjeść. Nie skończyłem jeszcze całej gry ale kiedyś to zrobię. Zgadzam się iż to jedna z najlepszych i najciekawszych gier na 360. Zgadzam się też, że bohater jest bardzo ciekawy, potem zmiany pór dnia itp. Klimat romero. Nie każdemu pasuje.Dla mnie to była boska rozrywka. Aż sobie zaraz odpale tą grę. Wkurzające są jedynie save. Ale to klimat też nadaje grze. Gra jest bardzo rozbudowana, książki mocy, szukanie po sklepach mocnych broni, uczenie się na pamieć miejsc przejścia i lokacji. Po miesiącu czułem się jak w lokalnym tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Trailer: Dead Rising: Chop Till You Drop 17.12.08, 17:28 No nie w 99%, ale też nie chodzi o to, że tylko łazisz i zombiaków rozwalasz. Przecież masz zadania do wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś