Dodaj do ulubionych

Wyruszam w plener!

31.10.05, 15:16
U mnie slonce swieci i termometr wskazuje: 24.6°C
pa,
i milego popoludnia przy kompie:)))
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 15:34
      jak zerknę na swój termometr to też na słońcu tyle pewnie wskazuje
      ale jaka jest naprawde temp, to nie wiem, ale na pewno tyle nie ma
      i mogę się założyć że i u Ciebie tyle nie ma :))
      miłego popołudnia, a ja spadam do domu ;))
      • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:40
        Wrocilam:)
        Teraz jest 19.3°C
        Konrado, dlaczego mi nie wierzysz na slowo?
        • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:41
          a siakoś tak, nie mogę?
          • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:51
            trudno....moge z tym zyc;)
            • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:55
              na pewno dasz rade??
    • zosia500 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 16:39
      Gdzie Ty mieszkasz kobieto???
      • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:41
        ca.850km na zachod od Warszawy:)
        • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:44
          A ja naiwny miałem ochotę na spacer z Toba w Warszawie :)
          • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:51
            Po lazienkach, to ja chetnie bym pospacerowala.....
            • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:53
              Warszawskich Lazienkach, przepraszam za zle okreslenie:)
              • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:55
                ale nie ze mną :(
                • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:13
                  Dlaczego tak uwazasz?
                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:17
                    bo jakoś tak
                    • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:23
                      Cos Ty tak malo rozmowny...?
                      Nic nie szkodzi, nie zmuszam:)
                      • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:29
                        a co mam napisać?
                        chciałbym, ale wiem że chcieć to można wiele, tylko nic nigdy nie wychodzi
                        • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:32
                          Ach, nie badz smutny, jeszcze los Cie wynagrodzi innymi radostkami:))
            • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:57
              No to nie ma problemu, zapraszam Ciebie na spacer po łazienkach. Techniczny
              problem - mieszkam ok. 400 km na południe od Wraszawy - będziemy musieli jakos
              rozwiazac. Może linie lotnicze? - bo na jednym spotkaniu pewnie się nie skończy :)
              • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:01
                Rysky, 400 km. jest to Slask?
                • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:03
                  Trafiłas za pierwszsym razem - masz u mnie kawę. :) A że Śląsk, to źle czy dobrze?
                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:05
                    Stamtad pochodze:)
                    • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:07
                      No to dzioucha na poczatek mamy cosik wspólnego :)
                      • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:09
                        Jo Cie wyczulach, na odleglosc ni?
                        • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:14
                          Jo je hanys napływowy, zwany Gorolem ale jerunie Pan Buczek mi za swiadka,
                          kocham ślackie dziouchy bo som najśworniejsze w Polsce :)
                          • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:15
                            ha, to nic nie szkodzi, gadac to Ty juz potrafisz po slasku, a wiec Slazak!
                            • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:19
                              trocha poradza godać ale ino trocha. :) Jo zech mioł 5 roków jak mnie fater
                              tukaj przywiozł :) A Ty kaj ześ mieszkoła?
                              • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:20
                                W samym centrum Slaska:)))
                                brudno, bo wszedzie kurz ale swojsko:)
                                • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:23
                                  A bywasz tu jeszcze? Czy może juz odciełas swoje korzenie?
                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:24
                                    Przyjezdzam od czasu do czasu, zeby Was wszystkich nie zapomniec:)
                                    • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:27
                                      No to zapraszamy na forumowy zlot Hanysów, Zagłebiaków i Goroli. Byłem na dwóch
                                      takich spotkaniach. Było przesympatycznie. :)
                                      • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:28
                                        Moze kiedys...:)
                                        • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:31
                                          Jak coś bedziemy planować, dam Cie znać - w końcu do Katowic lataja tanie linie
                                          lotnicze - godzinka i jesteś z nami na spotkanku :)
                                          • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:33
                                            Wlasnie, niedawno to odkrylam, ale sa to tylko wybrane terminy.
                                            • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:34
                                              Dostosujemy się do Ciebie :)
                                              • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:35
                                                Nie jestem taka znowu wazna:))
                                                • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:41
                                                  Eee, Beti jak nie zechca, to spotkamy sie na mini zlociku. Tylko Ty i ja i
                                                  gwarantuje Ci będziemy na tym spotkaniu najwazniejszymi uczestnikami :)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:42
                                                    Znowu mnie zwodzisz z prostej drogi?
                                                  • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:46
                                                    Nie przepadam za prostymi drogami, sa nudne, monotonne i mozna zasnąć za
                                                    kierownicą :).
                                                    Nie martw sie nie wyprowadzę Ciebie "na manowce". W koncu jesteś dzioucha ze
                                                    Ślaska i swój rozumek masz :)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:47
                                                    Tylko krete drogi prowadza do raju, cos mi sie tak wydaje, wiec chyba nie bedzie
                                                    az tak zle:)
                                                  • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:50
                                                    Do raju to idą tylko grzeczne dziewczynki. Te niegrzeczne ida tam gdzie chcą
                                                    dlatego nic sie nie martw droga do raju przed Toba stoi otworem :)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:51
                                                    Ale jeszcze nie wiem co mnie tam czeka.........
                                                  • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:53
                                                    Mnie tam nie bedzie. Piekło mi jest pisane :)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:55
                                                    Jeszcze jeden sie znalazl, co taki zly...
                                                    Czy ja mam Was wszystkich na dobra droge wyprowadzac?
                                                  • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:59
                                                    Ja jestem jak Anioł ale cóz mi począc, że z samymi diablicami się zadaję :)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:04
                                                    Te diablice Cie kusza i kusza, nie?
                                                  • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:09
                                                    Ano kusza i co zrobic. Żadna kobieta Anioł na mnie nie chce spojrzeć. Widac
                                                    przyciągam zło. :)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:14
                                                    To tak jak w magnesie, tylko dwa przeciwne bieguny sie przyciagaja.
                                                    Chcialabym Ci pomoc, ale Ty napewno tego wcale nie chcesz....Hm?
                                                  • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:16
                                                    Jeśli jesteś bardzo złą kobietą...:)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:19
                                                    Nie sadze, ale to niezbyt obiektywne....
                                                    Kiedy bede zla, to przeciez nie wyciagne Cie z tego dolu....
                                                  • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:23
                                                    Alez Beti, ja nie chce wychodzic z tego dołu. W nim jest całkiem przyjemnie.
                                                    Jesli jestes zła zapraszam jeśli nie to szukaj swojego raju :)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:24
                                                    Juz sama nie wiem...
                                                    Musze sie zastanowic:)
                                                    Kiedys dam Ci znac....
                                                  • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:27
                                                    Jesli będziesz gotowa, zła i zepsuta do "szpiku kosci" daj znać - przygotuję
                                                    całkiem przytulny dół dla nas dwojga :)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:30
                                                    Nie taka nie chce byc, az do szpiku?
                                                    brrr, lepiej juz uciekam.....bo dostalam ogromnego stracha!!!!!!!
                                                    Tutaj jest napewno taka jedna, albo nawet wiecej, ktora sie na to pisze:))
                                                    Wybacz:)
    • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:53
      no wczoraj byl najcieplejszy 30 pazdziernika od poczatku jak zaczeto notowac
      pomiary, to znaczy od 1833 roku...
      tez cus kolo 24....
      • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:56
        że co?
        najcieplej było chyba kilka dni temu, ale dokładnie nie pamiętam kiedy
        ale na pewno nie wczoraj
        • trzpiot_1 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:58
          Konrado, Ty czasami piszesz jak pępek świata ;)
          • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:59
            a co się stało?? ;)
            co źle napisałem?? ;)
            • trzpiot_1 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:08
              W sumie nic takiego, tylko....no nie wszyscy mieszkają obok Ciebie i u nich z
              tymi temperaturami niekoniecznie wypada tak samo :)
              Buźka :)
              • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:10
                a co mnie obchodzą inni, mówie jaka była u mnie :))
                <zaczerwienine poliki> :))
                • trzpiot_1 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:22
                  No i właśnie, pępusiu, to jest to :))
        • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:58
          kilka dni temu to nie bylo 30 pazdziernika.....
          :P
          • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 17:59
            to trzeba było tak od razu że chodzi tylko o 30 października :P
            • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:02
              no 30 pazdziernika...
              a ty konrado juz nowe zimowe kozaczki, nowy szaliczek, nowa czapeczke i nowy
              kozuszek zakupil na jutro, coby jak przystalo przyodziac sie jutro i
              zaszpanowac???

• konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:05
                czapkę mam zeszłoroczną, buty wystarszą te co mam, szalika nie noszę, a i
                kurtka wystarczy ta jesienna, bom z tych ciepłych ;))
                a szpanowac nie szpanuje :P
                • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:07
                  znaczy wystarczy ci jutro ogladanie pan ktore powyciagaja specjalnie na jutro
                  futerka i czapy futrzane???
                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:09
                    wole takie co ubiorą się ładnie ale bez przesady, to nie pokaz mody
                    • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:13
                      no zaloza futerko i czape, a zeby nie przesadzac, nic wiecej na siebie nie
                      wloza...hehe

• konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:16
                        to na którym dzmentarzu mam Cie szukac w tym futerku? ;))
                        • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:17
                          Tam beda tysiace w futerkach, bedziesz mial trudne zadanie:)
                          • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:18
                            będe stał z transparentem z napisem "onlyania" :)))
                            • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:21
                              Dobry pomysl!!
                            • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:21
                              Witaj Konrado - randka na cmentarzu?, moje uznanie :)
                              • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:28
                                witaj
                                a jaka tam randka, to tylko zapoznanie, randka później
                                ale tylko jak będzie warta :))
                            • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:23
                              eee,
                              mnie tam jeszcze zaden osiol nie kupil futerka...:(
                              • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:25
                                Może Konrado na trnsparencie zawiesi jakieś futerko na zachętę? :)
                                • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:27
                                  pewnie futerko z mysiej pipki....coby sie nie wykosztowac w ciemno, hehe
                                • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:27
                                  za osła to ja nie będe grał :)
                              • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:26
                                no to ja tym bardziej nie kupie, bom nie osioł :P
                                • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:29
                                  czlowieku, to jaka cie zechce???
                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:31
                                    najwyżej żadna, ale takiej co leci na kase to tylko kopa w d...
                                    • rysky Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:32
                                      A fe - Konarado, kobiecie kopa w d.... No, no, twradziel z Ciebie "pierwszej
                                      wody" :)
                                      • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:36
                                        a Ty chciałbyś poznac taką co leci tylko na kase i kocha tylko Twój portfel a
                                        nie Ciebie???
                                        • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:37
                                          jak mowi przyslowie: przez portfel do serca, hehe
                                          • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:38
                                            dziwne, jeszcze takiego nie słyszałem, chyba jakieś nowe :))
                                            • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:42
                                              to przyslowie idzie z duchem czasu,
                                              tfu, znaczy sie duchem pieniedzy....:))
                                              • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:43
                                                Onlyania, swietnie to robisz, mecz naszego Konrada takl dalej, fajnie sie czyta:)))
                                                • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:47
                                                  no jak to o germancach gadaja, ze to ludzie praktyczni,
                                                  i zamiast kwiatow przynosza kobiecie wursty.....
                                                  wiec jak kobieta na diecie, to czasem i futro moga przyniesc...:)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:48
                                                    Nie znam tej doktryny;)
                                                • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:49
                                                  żebym zaraz kogoś innego nie pomęczył ;>
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:52
                                                    Przyznaj sie, ze to lubisz:)
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:54
                                                    a pomęczyć Cie?? :)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:58
                                                    Ty mnie juz nie raz meczyles...
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:02
                                                    no i może pomęcze jeszcze??
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:06
                                                    Chyba nie dam rady ...
                                                    Padne jak mucha i bedziesz jeszcze mial mnie na sumieniu:(
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:10
                                                    to jak się szybko poddasz to nie będziesz musiała paść :))
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:14
                                                    Poddaje sie, rece trzymam juz w gorze!!!!
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:18
                                                    nie widzę
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:20
                                                    Niewierny Tomasz:P (tym razem, trafiles;)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:23
                                                    Konrado, gdzie jest Twoja Ania???
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:28
                                                    jaka Ania??
                                                    ja teraz rozmawiam z Tobą ;)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:30
                                                    Hallo Konrad:)
                                                    Jak minal dzien??
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:35
                                                    już tu nie zmieniaj tematu ;>
                                                    tylko jesdziemy dalej z tym torturowaniem :))
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:37
                                                    No to sprobuj:)
                                                    zobaczymy co z tego wyniknie?
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:41
                                                    Ty już wiesz co ja chcę, więc nie muszę zapodawać na forumie ;))
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:42
                                                    Konrado!!!!
                                                    meczycielu jeden...
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:44
                                                    ale chyba nie zrozumiałas mnie źle??
                                                    bo to chyba sobie wyjaśniliśmy
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:46
                                                    Tak, ja juz Cie dobrze zrozumialam, przynajmniej tak mi sie wydaje....
                                                    Tylko nie wiem, dlaczego MNIE chcesz meczyc?
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:56
                                                    a bo Ty mi sie ostałaś :PP
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:57
                                                    Tutaj jest nas sporo...
                                                    Tylko trzeba sie rozejrzec:)
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 20:02
                                                    ale ja wolę Ciebie ;)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 20:03
                                                    hm...
                                                    dlaczego????
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 20:07
                                                    już kiedys pisałem
                                                    bo Cie lubie ;)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 20:08
                                                    Ja Ciebie tez:)
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 20:19
                                                    ale ostatnio dałaś mi powody do tego żeby... pisałem w @
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 20:31
                                                    Ale ja juz Ci to wyjasnilam @:))
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 20:39
                                                    ale ja oczekiwałem czego innego w tym mailu ;)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 20:41
                                                    Trudno mi odgadnac Twoje mysli, Konradzie??
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 20:48
                                                    no Twojej fotki ;)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 20:51
                                                    Aha o to Ci chodzi..
                                                    A jak sie zakochasz w mojej podobiznie?
                                                    Przybeda Ci tylko klopoty....
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 20:54
                                                    to będe zakochany bez wzajemności ;)
                                                    ale juz o tym mówiliśmy
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 20:56
                                                    W takim razie, skoro chcesz zaryzykowac....
                                                    moze wysle, ale daj mi jeszcze troszeczke czasu na przemyslenie, o.k.?
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 21:00
                                                    ale tylko troszeczke i ani chwili dłużej :))
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 21:01
                                                    No cierpliwosci to musisz sie jeszcze nauczyc....
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 21:09
                                                    no przecież żartowałem ;)
                                                    uśmiechnij się ;)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 21:10
                                                    :-)
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 21:12
                                                    od razu lepiej ;)
                                                    na jakiś czas znikam, bo zgłodniałem ;)
                                                    jak by coś to miłego wieczoru i do miłego ;)
                                                  • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 21:14
                                                    Milego wieczoru, Ty meczycielu:)
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 21:15
                                                    ;))
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 19:27
                                                    jaki Tomasz??
                                                    bo chyba nie w temacie jestem :))
                                    • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:33
                                      jaka kase, jaka kase....
                                      wystarcza prezenty....:)))
                                      • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:35
                                        jak kocha to wystarczy mały prezent a i tak będzie cieszył
                                        a jak nie kocha to i futro nie ucieszy
                                        • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:36
                                          no moze byc i malutki prezencik...np pierscioneczek z diamentem....:)
                                          • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:37
                                            :)))
                                            a Ty dalej przy swoim :))
                                            • bettina75 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:38
                                              Tak samo uparta jak Ty:))
                                              • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:39
                                                a gdzie ja jestem uparty??
                                                • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:40
                                                  to gorzej jak osiol, hehe
                                            • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:40
                                              diamonds are a woman's best vriends...:)))
                                              • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:47
                                                ale to ja mam być najlepszym przyjacielem kobiety :P
                                                • onlyania Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:51
                                                  a masz portfel wybijany diamentami??
                                                  to zawsze moze byc klucz do zaprzyjaznienia sie z toba...:))
                                                  • konrado80 Re: Wyruszam w plener! 31.10.05, 18:54
                                                    ja się zaprzyjaźniam tylko z takimi co nie patrzą na portfel :PP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka