r0l3k Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 23:56 Całkiem przyjemnie się ogląda, wolę kogoś wyrazistego i lekko ironicznego, niż kogoś, kto spełnia wymagania każdego. Płascy, idealni ludzie to domena brazylijskich telenowel. Odpowiedz Link Zgłoś
kontradmirall Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 00:11 Zupelnie nie wiem co, poza nadmiarem wolnego czasu, moze sklonic kogos do ogladania 2 obcych gosci gadajaych miedzy soba o grach. Jeszcze w polygadce staracie sie (nie wiem na ile swiadomie), zeby sluchaczowi wydawalo sie, ze mowicie do niego to tu wrazenie jest takie jakbyscie nagrywali swoje gadanie o dupie maryni i starali sie kogos tym zainteresowac. Albo robicie program dla widzow, albo dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowy Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 00:50 no ku..., jak ktoś uważa że Tadek nie ma pojęcia o grach to niech się skontaktuje ze swoją panią przedszkolanką i się dowie jakim kompletem klocków lego się sam bawił kiedy ten typ pisał recki w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu666 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 03:08 @czekoladowy no nie! rozbawila mnie twoja historia. Musiales dosc niedawno mamie z brzucha wyskoczyc skoro za twoich czasow byly w przedszkolu klocki lego. :oD Pogratulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu666 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 03:16 Dodam jeszcze iz sadze ze duza czesc zgromadzonych tutaj Polygamistow nie miala w przedszkolu takich atrakcji jak klocki lego no i Tadka nie bylo wtedy jeszcze na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gdziejestmojestarekontopb Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 07:13 @kontradmiral: z finezja uchwyciles setno sprawy oni niestety gadaja do siebie i dla siebie... @maxiu666: i przynajmniej z tego powodu wieku bardziej pasowalby Milosz niz Tadek....ale oczywiscie z punktu widzenia @czekoladowego (jak zauwazylem zwanego przez niektorych "grota nestle" sprawa lepiej wyglada odwrotnie Pan Radek Zaleski to chyba nie wie co mowi, gdyz od reki moze dostac oferte od przynajmniej kilka osob, ktore nie dosc, ze lepeiej wypadna to dodatkowo beda mialy cos wiecej do powiedzenia...i co wtedy? Pan Piotr straci prace? Odpowiedz Link Zgłoś
jurget Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 08:01 Oj ludzie ludzie, po co to trollowanie? Jak się nie podoba to zmieńcie serwis. Może na gry.onet spełnicie swe zachcianki? Odpowiedz Link Zgłoś
davian Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 08:24 Fajnie to wygląda, naprawdę. Jak nie przepadam za wyścigami (dotychczas tylko w Carmageddon oraz HiOctane na PC i w WipeOuty na PSP pograłem dłużej) tak Pacific Rift sprawia bardzo pozytywne wrażenie. Minusem jest jednak oprawa muzyczna, to co słychać w okolicach trzeciej minuty filmu to imho jakaś pomyłka. Wolałbym cięższe brzmienia zamiast plastikowych pitu pitu. Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 08:44 Boże ...co się dzieje z polygamią. Komentarze na poziomie odmóżdżonych blokersów. Co do motorstorma, jedynkę skończyłem (w multi też trochę pocinałem) ale to raczej z tego powodu, że nie było za wiele innych gier. W pograłem tylko z godzinkę i .. to już inna liga, w końcu jakaś rożnorodność, split.. Nie jest to może jakiś mega hit ale jedna z lepszy gier wyścigowych tej generacji. Odnośnie Panów z polyTV, to kwestia gustu, tak jak już ktoś wcześniej napisał, nawet gdyby sam Bóg tu wystąpił, to znalazłyby się głosy sprzeciwu. Jedna mała uwaga, mniej porównywania konsoli do pc i dowiedzieć się wcześniej np. o bibliotece gier (na ps3 nie ma wyścigów, strzelanek..). Pozdrawiam btw. jak schudnąć w fable2? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 09:03 fanus-plejus mam i Xa360 i PS3 i Wii.Jak mi cos nie pasuje w danej konsoli to o tym pisze jak chociazby o Home które uwazam za totalna kape.Jednak moja ulubiona konsola jest PS3 i to na niej najwiecej gram Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 09:07 Xiem no własnie tez zadaje sobie to pytanie , jak schudnac w Fable?.Przyznam ze nie przesiadywałem zbyt czesto w karczmie ale zdarzyło mi sie zjesci goloneczke lub dwie Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 09:30 selery! jeść selery! Odpowiedz Link Zgłoś
crisu Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 09:41 Nie ma co narzekać na Tadeusza , on jest specyficzny Tylko troszkę przeszkadza , że Piotr tak łatwo mu ulega , jak Tadeusz ma inne zdanie niż on . Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowy Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 09:58 do tego typa z długim nickiem bez spacji: no to dawaj tutaj tych chetnych ekspertow, moze zrobimy PolyCasting i kazdy po 30 sekund przed kamera niech nawinie o jakiejś grze i ocenimy publicznie. tak kozaczyć i być mędrkiem zza monitora to każdy potrafi. Tadek jest specyficzny i ma swoj styl ale to są cechy CIEKAWYCH dziennikarzy, nie musisz sie zawsze z nimi zgadzać albo ich lubić, chodzi o to żeby przedstawiali swój punkt widzenia w sposób który zachęca do zapoznania. nie ma nic gorszego jak takie nudne mędzenie do kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
h4n2 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 10:09 Omg, znowu Tadeo Tadei ekspert i wielbiciel gier konsolowych... Odpowiedz Link Zgłoś
gdziejestmojestarekontopb Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 10:16 @czekoladowy Chlopcze uzywasz zle dobranych slow. W mojej wypowiedzi nie ma za grosz kozaczenia. Jedynie jest pewnosc, ze w gronie trzydziestolatkow odwiedzajacych tego bloga znajdzie sie kilka osob, ktore moga poprowadzic program lepiej. Styl wypowiedzi Tadeusz jest wyraznie kierowany do osob z Twojego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowy Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 10:29 a skąd ta pewność? o ile wiem to Tadek: - jest po trzydziestce - zajmuje sie zawodowo dziennikarstwem "growym" nie sądzę że przeciętny trzydziestolatek który caly dzien siedzi w pracy a wieczorem zagra w ulubiona gre na dluzsza mete bedzie wartosciowym redaktorem, bo zeby miec szerokie pojecie o tej galezi rozrywki trzeba w tym siedziec od rana do nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
shastorm Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 10:49 gdziejestmojestarekontopb, widzę, że i tobie się spodobała nowa ksywka czekoladowego? Ale tak poważniej, jako że jesteśmy w gronie 30latków... (no okej, ja jestem już bliżej następnego grona ) Najpierw gra: ohoho, w recenzji ładnie powiedziane i jeszcze w komentach się to pojawiło... po pierwszym levelu to jest odsiewacz leszczy. Znaczy się jak by ktoś tutaj powiedział to gra dla twardych ziomali Ale jest to dla mnie przede wszystkim gra, która jako jedna z nielicznych wessała mnie w on-line. Może brakuje czasem tego poczucia prędkości jak w Paradise ale widok z nad maski, szczególnie jak się jedzie przez krzaczory zostawia trwały ślad w psychice Tekstury? być może coś z nimi nie tak ale dla koogoś kto jedzie i dla kogoś "casualowego" patrzącego z boku ta gra jest piękna. Ale jest jeszcze jedno. I jedynka i teraz Pacific odznacza się przepiękną otoczką. Zawsze podziwiałem ich filmiki. Szkoda, że tym razem jakby ich mniej. A Pan Tadeusz? Nie podobała mi się jego manieryczność zaprezentowana przy Resistance 2. Widać, że człowiek lepiej potrafi być częścią programu z kamerą gdy jest czymś pozytywnie "podjarany". Ale niestety nadal kradnie "show" rozpycha się łokciami a w dodatku pomimo lat "profesjonalnego" zajmowania się temat grem mam wrażenie że kamera go nie. Zatem i cały show na tym traci. Sam pomysł jest fajny, dajmy dobrego i złego policjanta (ten zły to pecetowiec?). I to nawet idzie pod górkę. Ale i ja nie mogę się pozbyć wrażenia, że kamera jest jakby przypadkiem włączona kiedy obaj panowie sobie tam gadają do siebie... No ale być może próba spięcia się na "profi" sposób za to by ziało nudą i typowością? Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 12:12 Nie znam pełnego ost z tej gry, ale z tego co słyszałem to techno tam nie ma. Jest za to m.in. drumnbass, który zresztą flaguje tą serię (Pendulum). Anglicy cały czas wiedzą co w trawie piszczy, szkoda że poza nimi większość developerów się zatrzymała na oklepanych na każdy sposób gitarkach, ewentualnie hiphopie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
skylitek Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 12:17 Tadek nieco spokorniał ale może to tylko wrażenie bo wydaje mi się, ze Resistance 2 po prostu wyjątkowo mu nie pasuje Czepianie się w sumie szczegółów typu: gdzieś tam tekstura się rozłazi, ten bambus się nie przewraca a powinien... inaczej to wygląda jak się ogląda PolyTV a inaczej jak się wdepnie gaz do dechy i kombinuje jak tu maksymalnie wykorzystać nitro i przy tym się nie zjarać Ogólnie "panie od Xboxa" i "panie od PC" to ciężko Wam po prostu przyznać, że MSR to naprawdę znakomita gra i póki co trudno znaleźć jej odpowiednika na innej platformie. Aha, proszę przestańcie już powtarzać jak mantre "na ps3 nie ma gier typu..." Ogólnie odcinek PolyTV na plus. Czekam na kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 12:45 Spokornial bo nie mogl znalezc odpowiednika pc sprzed 5 lat Ale mi sie podobal ten odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 14:53 Musicie popracować nad oświetleniem w tym studio. Za dużo ostrych cieni w okolicach twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
stripocean Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 16:57 A mi sie Tadek podobal, chcialbym tylko zeby Piotr bardziej mu sie stawial jak juz napisal jakis przedmowca. Poza tym, prosze, dajcie do komentowania gier z PS3 przynajmniej jedna osobe ktora nie jest fanem PC i X360, bo pomimo tego ze to byl generalnie dobry odcinek, to jednak uwazam go za nie do konca obiektywny. Czemu np nie powiedzieliscie ze "na PS3 mimo najwiekszej bazy wyscigowek, i tak tego typu gier brakuje" ? Bo jednak na wii sa tylko mario kart, a na x360 forza na wylacznosc z bardziej znanych i godniejszych uwagi tytulow. Na koncu dodam, ze mam nadzieje iz zostanie to odczytane jako konstruktywna krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 18:55 No też uważam że jeśli robi się PolyTv z jakiejś gry z PS3 to powinna tam być 1 osoba z obozu PS3, która orjentuje się w temacie (oby tylko nie Emiel, bo ten całe życie narzeka i lamentuje wg mnie)... Piotrek i Tadek nie mają PS3 i się nim nie zajmują i twierdzili że nie ma na niej "tego typu gier" bo może repertuaru gier nie znają.. Jest 5 redaktorów i tylko 1 z nich jest praktycznie redaktorem od PS3.. w dodatku takim który ciągne narzeka.. Mogliby dodać nową osobę do obozu PS3.. żeby to jakoś równiej wyglądało Takie jest moje skromne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
t_o_k_a_r Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 19:35 Bawią mnie narzekania ustatkowanych, dystyngowanych trzydziestoparolatków, reagujących wielkim zniesmaczeniem na każdy objaw luzu. Czy wg. was polyTV powinno wyglądać jak północnokoreański dziennik ? Zastanawiam się co tacy poważni, dojrzali ludzie robią na blogu poświęconemu tak niepoważnemu hobby. Co do Tadeusza, to ja nie rozumiem tych waszych zarzutów. Źle się prezentuje ? To może zaprosić do PolyTV Brada Pitta ? Będzie się doskonale prezentował, tylko o grach może nie mieć zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś