Dodaj do ulubionych

IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigPlanet

• pro0krawiec [...] 28.12.08, 15:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • braveheart22 Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 15:48
      He-man ale ja Ci wierzę!! Dla mnie R2 to nic specjalnegosmile
    • maxiu666 Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 15:50
      Mysle ze na polygami jest sporo wpisow o dodatkach SP na x360 idz i tam wyglaszaj swoje herezje chlopaku.
    • he-man-pl Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 15:55
      Zreszta powiedz szczerze tOMEK w ktorej grze przeszedles single wiecej niz 2 razy?? A ze kolega nie ma podlaczonego klocka pod liva to ile mozna grac w single gearsow? Tak samo sie to tyczy COD4,5 ktore i tak sa nie do zajechania, jesli chodzi o multi, za to single zbyt krotkie zeby wydac powyzej 100zl na nie.. Pomimo to obie zakupilem w dniu premiery - bo gram w przeciwienstwie do twoego kumpla w multi.. (P.S. COD4 oraz COD5 do dzisiejszego dnia nie mam zaczetej kompanii, za to prestiz mam chyba 6 w cod4 a drugi w cod5).. A wiec jak sam wiesz ze swojego doswiadczenia, ze osoba jadaca po cod4 nie grajaca nigdy w multi nie uswiadczy tego co ty uswiadczyles grajac poprzez siec.. I na tym sie konczy moja riposta na smiesznego posta z rozmowa kolegiwink
    • pro0krawiec Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 15:55
      Na Xboxie to trzeba jeszcze najpierw zaplacic zeby ci w ogole pozwolili zagrac online lol
    • he-man-pl Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 15:57
      maxiuu pisze o wszystkich dodatkach (MirrorsEdge, MassEffect czy tez exclsywnych do nowego TombRaidera ktore maja sie ukazac) a wiec to nie jest najazd na konsole PS3..
    • braveheart22 Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 16:00
      Po pierwsze nie kłamie, po drugie ten kolega to redaktor pewnej strony [nie będę podawał jakiej] Napisze tylko ze ma nick Jedach. A po 3 on gra online!
      PS uncharted przeszedłem 5 razysmile A online najcześciej gram w COD4 bo to najlepsza gra online, a tak na marginesie mam złotu krzyżsmile
    • he-man-pl Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 16:07
      A ja rownie duzo gram w cod4 co gearsy, a wiec wyobraz sobie jak musi to byc dobra gra w multi skoro mam 6 prestiz w cod4.. (dobrze wiesz ile trzeba spedzic czasu na searchu zeby taki zdobyc)
    • braveheart22 [...] 28.12.08, 16:11
    • he-man-pl [...] 28.12.08, 16:19
    • braveheart22 [...] 28.12.08, 16:23
    • he-man-pl [...] 28.12.08, 16:28
    • braveheart22 [...] 28.12.08, 16:30
    • braveheart22 [...] 28.12.08, 16:33
    • maxiu666 Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 16:36
      Dobrze tylko jakims dziwnym trafem zawsze watek ktory sobie wybierasz musi byc bezposrednio z ps3 zwiazany. Nie potrafie zrozumiec jak mozesz komentowac cokolwiek o ps3 skoro tej konsoli w domu nie posiadasz a jedyne co widziales to to co ma aktualnie twoj kuzyn + filmy z gametrailers. A na dokladke PUBLICZNIE napisales ze ps3 to crap od tego czasu bacznie obserwuje co piszesz stad moje wypowiedzi takie a nie inne. Widzisz mam obie konsole x360 jak i ps3 ale po ostatniej wizycie w serwisie ms i po walkach z infolinia coby mi przestali wysylac powiadomienia o naliczaniu jakich chorych abonamentow za cos czego juz nie mam ochoty uzywac. Uznalem ze pass nie mam ochoty nadal uzywac konsoli ms mam ja ale nie uzywam jest orginalnie zamknieta w kartonie serwisowym swoja uwage natomiast skupilem wylacznie na ps3. Powiedzmy sobie szczerze x360 pod wzgledem technicznym to crap jakich malo i cala wina lezy po stronie ms konsola sie sypie i musi regularnie jezdzic do serwisu rysuje plyty (chociaz to mi sie nigdy nie zdarzylo) ms ma polske w dupie wiec teoretycznie grasz w GOW2 i inne gierki nielegalnie takie cos mi wybinie nie odpowiada. Co za tym idzie nie wyglaszam tu na polygami herezji ze x360 to crap i nie dosrywam mu w co czwartym wpisie takie zdanie na ten temat mam zachowane wylacznie dla siebie. Tak jak napisalem powyzej do pewnych rzeczy trzeba dorosnac.
    • braveheart22 [...] 28.12.08, 16:39
    • maxiu666 [...] 28.12.08, 16:54
    • he-man-pl [...] 28.12.08, 17:28
    • froniupl Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 18:49
      ja powiem tyle sprzedaż nie jest tak zła jak to było na początku ogólnie już jest ponad 1,5 miliona a w ostatnich tygodniach sprzedaż skoczyła i np w takiej europie w tydzień poszło około 140tys sztuk to około tyle co w drugim tygodniu od premiery co moim zdaniem tyle czasu po premierze jest dobrym wynikiem..
    • cozabzduraa [...] 28.12.08, 18:59
    • hill.01 Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 19:02
      Biorąc pod uwagę ogrom marketingowej machiny zaprzężonej do hypowania tej gry, wyniki sprzedaży są co najwyżej, i to mówiąc dyplomatycznie, umiarkowanie zadowalające. Przypominam, ze mieliśmy mieć przełom na rynku gier, system-seller, tytuł w który miliony graczy będzie szpilać latami i takie tam...
      Zapoznajcie się z opiniami, (na forach zachodnich) ilu ludzi, którzy nabyli LBP bezposrednio po premierze, bawi się nią do dzisiaj. Co niektórzy samozwańczy piewcy geniuszu Media Molecule mogą zaliczyć ostrego zonka.
    • he-man-pl Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 19:03
      Tak, tylko wez pod uwage to ze to okres przed swietami i jako prezent gwiazdkowy gry to strzal w dyche.. Wiele gier w tym okresie sprzedaje sie niekiedy lepiej niz w drugim czy trzecim tygodniu od premiery.. Tak wiec froniu tlumacz sobie to jak chceszwink Ja jestem realista a nie marzycielemwink
    • he-man-pl [...] 28.12.08, 19:10
    • tidus_pl Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 19:56
      heman- mirrors edge męcze już 25 godz i dalej końca nie widać. To jest gra wyścigowa. Każda plansze przechodzisz tu dziesiatki razy zeby zaliczyc speedruna. Krotkie to jest single w gearsach 2.
    • froniupl Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 20:18
      he-man-pl tylko inne gry nie maja takiego skoku w sprzedaży...
      nie jestem marzycielem żadnym a napewno nie takim realistą (?) jak ty. Nie obchodzi mnie sprzedaż bo nie mam z tego pieniedzy a tylko podkreśliłem ze nie jest tak źle jak wszyscy piszą..dlatego niemam zamiaru sie tutaj o nic spierac.
      hill.01 po czesci masz racje ale patrzac na najwieksze forum o grach na swiecie (neogaf) duzo osob nadal bawi sie w ta gre i robi nowe lvl smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka