Dodaj do ulubionych

Saints Row 2 - wideorecenzja

IP: *.chello.pl 05.01.09, 10:07
NIE smile

zdecydowanie NIE smile (mimo że gta4 nie było jakieś tam super ekstra )

Ale co kto lubi wink
Obserwuj wątek
    • Gość: zenon Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.dfqs.pl 05.01.09, 10:39
      lipa
    • piooreq Re: Saints Row 2 - wideorecenzja 05.01.09, 11:02
      Czy tylko mnie razi styl tej recenzji? Nie można było jej trochę dopracować przed oddaniem? Chociaż przeczytać raz co się napisało(wiem, że to trudne, sam tak nie robię tongue_out)?
      Dwukrotne użycie zwrotu "zajumać", jakby nie było innych synonimów kradzieży, a zdania "Jeśli lubisz tytuły, w których jako król ulicy lubisz przemierzać ulice..." nawet komentować nie warto.
      Panowie, proszę, postarajcie się lepiej jak wyjdzie Saints Row 3 tongue_out
    • Gość: y Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.k2.pl 05.01.09, 11:10
      w gta4 grało mi się jak w dobry serial o mafii a to wygląda bardziej jak GTAsmirkA (świetne ale jakieś takie hmm głupkowate) no i to JEST kalka z gta...
    • Gość: Mc Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 11:51
      IMO, GTA posiada juz naprawde sprawdzone rozwiazania. Skoro rozwiazania juz sa, to czemu ich nei uzyc, bo po co wymyslac swoje.
      Taka zasada panuje w programowaniu, kozystaj (w miare mozliwosci) z juz wymyslonych algorytmow, a nie wymyslaj swoich smile
    • leon691 Re: Saints Row 2 - wideorecenzja 05.01.09, 12:09
      wygląda na mniej nudne od gta4
    • Gość: Yourek Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 14:53
      Myślałem ze nic nie przebije gta ... No ale jak kupiłem SR2 to się zdziwilem... Naprawde jest świetne... Najlepsze podsumowanie jakie slyszałem to GTA = realism SR2 = fun smile Gdyby polączyc te 2 tytuly to byla by gra idealna.
    • Gość: Yaro Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.ngates.nasze.pl 05.01.09, 17:09
      czy osoba czytająca w filmiku to czasem nie Jaskier z Wiedźmina? big_grin
    • Gość: XdeX Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 05.01.09, 18:00
      Przebije GTA ale dwójkę tongue_out
    • Gość: Nevermind Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 05.01.09, 19:33
      A ja grałem u kumpla na X'ie i uważam, że to świetna gierka ;P
    • Gość: gość Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:58
      grałem chwile na xsie i grało mi sie tak jak w gta sa. na piecu czyli fajnie. myśle ze pobije gta chocby wlasnie ze względu na fun z zabawy.W gta 4 (grałem kilka razy na pozyczonym xsie) i jest to gra mimo wszystko nudna (łooooooo) fun z san andreas był duzo większy chocby taka glupie zwiedzanie mapy odzutowcem i odwalanie jakichś kombo smile czy jazda z kazdym nowym napotkanym wozem do salonu tuningowego i sprawdzenie jak da sie go przerobic, i to było fajne własnie ,a w gta iv to co gra polega głównie na robieniu misji bo bez nich sie nudzi, swiat gry jest monotonny (wiem wiem zyje ale wszedzie miasto gdzie pustynia lasy itd.) i to przemawia za tym ze jednak mimo wszystko SR jest grą lepszą od gta iv i grą porównywalna do gta sa. mniej wiecej ta sama klasa.

. gościu "Y" jeżeli chcesz gry oo mafii to zagraj w mafie albo zaczekaj na mafie 2 i nie mów że GTA to gra mafi bo tylko rozbawisz tym ludzi... jakby porównac gta iv nawet do mafii jedynki (o 2 niemówie) to mafia jedynka by zmiotła gta pod kazdym względem (z wyjątkiem grafiki no ale troche ta gra ma) a wraz z premierą mafii 2 to własnie ona ponownie zajmie tron tak jak jedynka zajeła tron 7 lat temu.

Pozdro.
      Barakudo
    • Gość: rerwe Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 07.01.09, 11:48
      Szkoda tylko, że jak zwykle recenzja nierzetelna i nic nie wspomina o koszmarnych wymaganiach sprzętowych
    • Gość: zaytzev Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.toya.net.pl 17.01.09, 10:20
      Może konsolowa wersja jest fajna, ale ta na PC to porażka! Chodzi mi głównie o sterowanie które jest koszmarne i odrzuca po kilku minutach gry.

Plusy za świetne pomysły, które przydałyby się w GTA IV, ale niestety wykonanie sad. Grafika byłaby do przeżycia (choć wiadomo że nie dorówna superprodukcjom jak GTA IV), ale nie wspiera rozdziałki 1680x1050!! Jedna z najpopularniejszych rozdzielczości dla 22 calowych monitorów panoramicznych!!

Co do wymagań sprzętowych, to GTA IV na które tak wszyscy wrzucają wygląda 5 razy lepiej na średnich ustawieniach niż SR2 na maksymalnych (na których nawiasem mówiąc SR2 mi się tnie - a mam Phenoma 9850 i Radka hd 4870).
    • Gość: Specter Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.75.53.25.debica53.ptc.pl 01.03.09, 17:53
      Z tego co widze to ta gra jest zrobiona na zarty.
      Zero klimatu (czego nie moge powiedziec o GTA IV)
      Grafika jak w GTA Vice City (zreszta bardzo mi Saints Row 2 je przypomina)
      nie dam się do tego przekonać. Zostaje przy GTA IV wink
    • Gość: fan GTA Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.09, 00:09
      SR 2 jest lepsze od Gta SA ale co do Gta 4 to raczej nie a po za tym SR 2 mi wejdzie a GTA 4 musiałbym miec lepsza dwurdzeniówę i na tym się za wiodłem co do Gta 4 ah.... ;-( SR 2 wydaje mi się tylko trochę lepsze bo możesz rzucac ludźmi i brac ich jako żywe tarcze a chowanie się raczej nie jest potrzebne gdyż nie jest to trudna gra taka jak Kane&Lychbig_grinead Men. Polecam SR 2 a co do GTA 4 to radzę miec czterordzeniówkę jeżeli chcecie do dobrze grac na kompie ! Żal do rockstar uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka