Dodaj do ulubionych

Ćpając WoWa

09.01.09, 00:13
Jasne, granie w mmo jest zgubne, ale gamerscore rzedu 20pare tysiecy + granie na ps3, ps2, wii jest ok smile
Obserwuj wątek
    • vilgerr Re: Ćpając WoWa 09.01.09, 02:56
      Ja przestalem grac w WoWa nie dlatego ze wpadlem nałog, uzmysłowilem sobie to a reakcja łancuchowa byl cancel konta lub alegro. Tak wiekszosc osob robi. Przestalem w to grac tylko daltego ze to gra nierowna. O co chodzi? Chodzi o to iz w grze istnieje 9 class postaci ktorych calkowity balans jest niemozliwy i blizz dobrze o tym wie wiec zmienia losowy tzw tier list po to by ludzi tworzyli nowe postacie, te ktore aktulanie sa na top. Niegrys byl Warlock, pozniej Rouge, teraz Paladyn. PVP w tej grze nie istnieje. Lepszy jest ten ktory spedzil wiecej czasu nad zdobyciem lepszego wyposarzenia. Gdzie wspol zawodnictwo? Rajdowanie mnie nidy interesowalo, jaki jest sens zabijanie tego samego bossa 200x razy? Lepiej wygladajace ciuszki? Co to ja panienka?
    • mordecay Re: Ćpając WoWa 09.01.09, 12:23
      hmm, gram w WoW'a od 2005 roku - studia skończyłem, dziewczyna zamiast mnie rzucić to ze mną zamieszała, pracę mam i o zgrozo awansuję - a od podstawki po ostatni dodatek cały czas rajduje end game - uzależnienie to chyba bardziej brak dystansu i umiejętności organizowania sobie czasu niż wina samej gry smile to tak samo jak z bronią - to nie broń zabija ludzi ale ludzie, którzy z niej strzelają. Pisze to jako gorący fan MMO - uznaję ten gatunek za nowoczesne wcielenie grania - massive połączony z wykorzystaniem sieci i wynikających z niej interakcji z otoczeniem. sam gatunek nie jest zły tylko ludzie, którzy nie potrafią nabrać odpowiedniego dystansu do gry i źle sobie ustawiają priorytety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka